Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ha ha ha :KK70: :KK70: kaynıom şuan aynı sorular banada geldi yok efendim 1 kaşık dolusu kadar oluomuymuş ha h ah ah :KK70: :KK70: tıkandım gülecem diye :KK70: :KK70:
yuh ya ne günlere kaldık. na saçma insanlar var ben adamın fantezisini çözemedim b*k la şeyi arasında nasıl bir bağlantı kuruyodu hayret :D :D

Arkadaslarımmm günaydın. Dün misafir geldiğinden deneme yapamadım. Sabahleyin yine malum durum Aklımda. Bi sorum var. O aklıma geldi. Size danısayım dedim.
Ben normalde kendi iki parmağımı alabiliyorum. Eşimin işaret parmağını tam anlamı ile aldım. Yalnız diğer parmaklardan deneme yapmadan penise geçtim.
Gecen bi oldu dedik. Ertesi gün yapamadık. Dün zaten deneme olmadı. Sorum şu acaba ben Eşli Çalışmaların tamamını yapmadığım için sıkıntı yaşıyor olabilir miyim. Yapamadığımız zamanlarda penisin 2/3 ünü alabiliyorum

aynen haklısın herkes mükemmel değil sonuçta herkes bi bildiğini tecrübesini anlatsa belki daha çabuk kurtulcaz bu dertten.ama dediğin gibi bende yoluma bakarım mümkün olduğunca yardım isteyenlere yardımcı olurum.okuyup gidenler türkçesini geliştirir sadece :KK70:
Kizlar bazen bende okuyup cikiyorum ama bu farkli algilanmasin bende burda yardim istedim sagolsun belli kisiler yardimci oldu benden yardim isteyenlerede bende yardimci oldum elimden geldifincede olurum su an asmis degilim tabi es denemesine bile gecmedim doktorun yonlendirmesine gore ilerliyorum ve burda yazilanlar bana cok sey katiyor cok sey ogreniyoruz burdan bide soyle erkek musfetteleri olmasa cok iyi olacak onlarda insanin kafasini kurcaliyo.

Kizlar bazen bende okuyup cikiyorum ama bu farkli algilanmasin bende burda yardim istedim sagolsun belli kisiler yardimci oldu benden yardim isteyenlerede bende yardimci oldum elimden geldifincede olurum su an asmis degilim tabi es denemesine bile gecmedim doktorun yonlendirmesine gore ilerliyorum ve burda yazilanlar bana cok sey katiyor cok sey ogreniyoruz burdan bide soyle erkek musfetteleri olmasa cok iyi olacak onlarda insanin kafasini kurcaliyo.
sıkma canını boşver sen kurtulmaya bak biz sadece katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur görüşündeydik.kiseyi suçlamadık yani :)

Arkadaslarımmm günaydın. Dün misafir geldiğinden deneme yapamadım. Sabahleyin yine malum durum Aklımda. Bi sorum var. O aklıma geldi. Size danısayım dedim.
Ben normalde kendi iki parmağımı alabiliyorum. Eşimin işaret parmağını tam anlamı ile aldım. Yalnız diğer parmaklardan deneme yapmadan penise geçtim.
Gecen bi oldu dedik. Ertesi gün yapamadık. Dün zaten deneme olmadı. Sorum şu acaba ben Eşli Çalışmaların tamamını yapmadığım için sıkıntı yaşıyor olabilir miyim. Yapamadığımız zamanlarda penisin 2/3 ünü alabiliyorum
anlaşılan bu misafir olayından muzdarip olan bi ben değilim. bence bi süre ara verdikten sonra tekrar denediğinizde yapamam diye düşünmeyin.bi noktaya geldikten sonra oraya kolay kolay geri gidilmez bence. hem pnsin 2/3ünü alıyomusunz bu duruma gelemeyenler var daha çok takılmayın bence

anlaşılan bu misafir olayından muzdarip olan bi ben değilim. bence bi süre ara verdikten sonra tekrar denediğinizde yapamam diye düşünmeyin.bi noktaya geldikten sonra oraya kolay kolay geri gidilmez bence. hem pnsin 2/3ünü alıyomusunz bu duruma gelemeyenler var daha çok takılmayın bence
Bende acele edip direk eşimle deneme yaptığım için mi sıkıntı yaşıyorum diye merak ettim.

buraya gırıp yazılanları okuyup nasıl bır rahatlama oluyo bu beyinsiz erkeklerde ya .. sonucta bız buraya sorunlarımızı yazıyoruz bundan mutluluk mu duyuyo yada cok mu ılgi çekıcı bu sıkıntılarımız nasıl beyınler bunlar cozemedım gercekten sınır bozucu :(

Ben hala kadın görünümlü erkekler olduğunu düşünüyorum . Nişanlı çok kişi yardım istedi benden ve soruları çok saçmaydı ve yardım etmekten vazgeçtim ben ... Çok sinirlendim çünkü ...

kızlar bende parmak egzersızı yaptım dun ..bu aksam nasıp olursa denıcez dun deneme yapıcaktık uykuya yenık dustu benım es oyuzden umutlu ve kararlı oldugum halde bısey yapamadıkk :( bunuda kendısıne soyledım bakalım bugun hıcbırsey bahane edemez heralde bıraz trip attım..

kızlar bende parmak egzersızı yaptım dun ..bu aksam nasıp olursa denıcez dun deneme yapıcaktık uykuya yenık dustu benım es oyuzden umutlu ve kararlı oldugum halde bısey yapamadıkk :KK43: bunuda kendısıne soyledım bakalım bugun hıcbırsey bahane edemez heralde bıraz trip attım..
onlarda haklı aslında ama biraz gayretli olmalılarki kendileride rahat etsin

Back
X