- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.281
günaydın herkese güzel haberlerle dolu birgün olsun inşgünaydın kızlarrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese güzel haberlerle dolu birgün olsun inşgünaydın kızlarrr![]()
günaydın herkese güzel haberlerle dolu birgün olsun inş![]()
girdik sabah sabah bekliyoruz haberleri :)Günaydın baharcım, inşallah..
evt biraz sonra bir bir yenenlerin haberlerini alırız inş. :)girdik sabah sabah bekliyoruz haberleri :)
inş başarı öykülerini dinlemek için sabırsızlanıyorum :)evt biraz sonra bir bir yenenlerin haberlerini alırız inş. :)
Ben değilim ama annem babamdan büyüktü bir yaş bn yaşıtım eşimle neden sordun bebeğimya hanımlar bişe sorcam size aranızda hiç eşinden yaşca büyük olan varmı?
Canm bnm ben niye böyleyim deme bak bu seni hep üzer bi bir sınav biz böyle imtihan ediliyoruz sabır dile inan yapacam de bgn mumu alamazsn ama bakmışsn ki yarın o mumu almışsn eş denemesinde de ben çok yapamadım çekildim ama düşün ki olacak elbette bu süreçten herkes geçti hepimiz aynı şeyleri hissettikGünaydın Herkese
Ben bugün çok iyi olmam gerekirken mutsuzum. dün mumu aldım ama ağlayarak, titreyerek, ben niye böyleyim dyerek, sanki daha fazlası olmayacak gibi geliyor.
Canm aparat esnek değil diye öyledir korkma eşli deneme yaptın mı hiç p..s ondan çok daha esnekParmak ile rahat yapıyorum ama başka aparat ile biraz sıkıntılı ilk defa yaptım ondan mı bilmiyorum.![]()
canım tabiki ilk yaptığın için ben aynayla ilk baktığımda titremeye başlıyordum korkudan karnıma ağrılar giriyordu. yarın böyle demeyecksin gör bak yeneceğiz inşallahParmak ile rahat yapıyorum ama başka aparat ile biraz sıkıntılı ilk defa yaptım ondan mı bilmiyorum.![]()
Canim cunku parmaga alistn farkli biseyde gene gerilysn.bide parmak yumusak ama mum cok sert we hc esnemioParmak ile rahat yapıyorum ama başka aparat ile biraz sıkıntılı ilk defa yaptım ondan mı bilmiyorum.![]()
Günaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.