Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın meleklerim bgn erkenciyim bende kistim vardı bi cm küçülmüş çocuk yapmya başlayın artık dedi Bnde eşim görevde ben tek geldim dedim artık eşimin yanına dönünce inşallah hemen hamile kalırım :KK50:

Güüüünaaaaayyyyyyyyydıııınnnn Meleklerrrrrrr:KK36:

Günaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.

Günaydın hepinize kızlar :KK55:

Günaydın Herkese
Ben bugün çok iyi olmam gerekirken mutsuzum. dün mumu aldım ama ağlayarak, titreyerek, ben niye böyleyim dyerek, sanki daha fazlası olmayacak gibi geliyor.
Canim oyle dusunme parmaga alistigin icin baska birsey girerken oyle olmasi normal bence esinle iki parmak dene ondam sonrada es denemesine gec ersiniz

Günaydın Herkese
Ben bugün çok iyi olmam gerekirken mutsuzum. dün mumu aldım ama ağlayarak, titreyerek, ben niye böyleyim dyerek, sanki daha fazlası olmayacak gibi geliyor.

Günaydın canım, zuzucum unutma bizim derdimiz psikolojik ve moralimizi her bozduğumuzda ya yerimizde sayarız ya da bir adım geriye gideriz. Umudunu yitirme, karamsar düşüncelerle dolu olduğunda aklını başka bir şeye ver, müzik dinle, temizlik yap, komedi izle vs. İnan bana, benim canım öyle tatlıdır ki, doğum doktorum bile anladı ilk konuşmamızda. Ben yaptıysam senin gibi cesur bir kızın yapamaması için hiçbir sebep yok. Güven kendine, kasmamaya çalış, rahat olmadığın için ağlayarak ittiriyorsun, ahh bir bıraksan kendini, sadece 1 saniye içerisinde kayıp gidecek aparatın. Zihninizin içine girip anlatmanın bir yolu olsa keşke. O an egzersiz yaptığını düşünme, kendini olmak istediğin bir yerde hayal et, kanyonlar benim için her zaman gizemli gelmiştir, kanyonların arasında olduğumu o serin sularda yürüdüğümü hayal ettim, hatta vajinanın koca bir boşluk olduğunu düşündüm, bir baktım p..sin tamamını almışım, diyorum ya işte kuzucum kendini psikolojik açıdan rahatlatırsan sorun kalmayacak.

Canim oyle dusunme parmaga alistigin icin baska birsey girerken oyle olmasi normal bence esinle iki parmak dene ondam sonrada es denemesine gec ersiniz

ona dün mumu tutmasını söyledim aharket ettirince bile bırak dedim., değilki direk o itecek mumu, izin veremiyorum. birde şunu soaracağım, ilk girmemden daha dışında bir yer var afedersiniz deliğin alt kısmına değdimi çok kötü canım yanıyor, ama oraya değidrmeden itersem parmağımı acımıyor, eşime dene dediğimde irekt oraya değdiğinden yaptıramıyorum ona, sizdede öyle bir yer varmı acışan, böyle çok hassas ?

Günaydın canım, zuzucum unutma bizim derdimiz psikolojik ve moralimizi her bozduğumuzda ya yerimizde sayarız ya da bir adım geriye gideriz. Umudunu yitirme, karamsar düşüncelerle dolu olduğunda aklını başka bir şeye ver, müzik dinle, temizlik yap, komedi izle vs. İnan bana, benim canım öyle tatlıdır ki, doğum doktorum bile anladı ilk konuşmamızda. Ben yaptıysam senin gibi cesur bir kızın yapamaması için hiçbir sebep yok. Güven kendine, kasmamaya çalış, rahat olmadığın için ağlayarak ittiriyorsun, ahh bir bıraksan kendini, sadece 1 saniye içerisinde kayıp gidecek aparatın. Zihninizin içine girip anlatmanın bir yolu olsa keşke. O an egzersiz yaptığını düşünme, kendini olmak istediğin bir yerde hayal et, kanyonlar benim için her zaman gizemli gelmiştir, kanyonların arasında olduğumu o serin sularda yürüdüğümü hayal ettim, hatta vajinanın koca bir boşluk olduğunu düşündüm, bir baktım p..sin tamamını almışım, diyorum ya işte kuzucum kendini psikolojik açıdan rahatlatırsan sorun kalmayacak.

keşke egzersizi yaparken yanımda olsanız:(

Günaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.

Kuzum yapma böyle, ya olmazsa diye düşündüğün için olmuyor birtanem. Yapamayacağından değil. İlişki öncesi hiçbir şey düşünme, zihnini sadece eşine ve ilişkiye vermeye çalış.

1 aydan fazla olmuştu yeneli, sene 2013, aylardan şubat, saatler akşam 8'i gösteriyordu :))) Yaşlılar gibi anlatıyorum bak gülümse biraz :)) O ana kadar sorunsuzca ilişkiye girebiliyorduk, o gün yüreğime birden ya yapamazsam diye bir düşünce çöreklendi, akşama kadar bu düşünce beni yedi yedi bitirdi. Akşam oldu, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya, hakikaten yapamadım, hiçbir şey yapamadım. Deli oldum, sinir oldum, ağladım sızladım, sonra sakinleştim, bu sorunu aştığımı birçok kez ilişkiye girebildiğimizi hatırlattım kendime, düşüncelerimden dolayı olmadığını farkettim. Ertesi gün egzersizimi yaptım 10 dakika kadar, aklıma hiçbir şey getirmedim ve çok şükür tekrar başardık. Her şey zihninde, düşüncende bitiyor, fiziksel olarak hiçbir sorunun yok senin, rahatlatmaya çalış kendini, sen yendin bunu unutma güzelim.

canm su olumsuz şeyleri aklindam atmalisin dün olmadiysa bugün olur kendini bugune hazirla bugün yapcam de sen yenmiş miydin canm

Ben değilim ama annem babamdan büyüktü bir yaş bn yaşıtım eşimle neden sordun bebeğim
ben eşimden 6 ay büyüğüm kayınvalidem bunu hep sorun yapıyo ne zaman bi yaş konusu açılsa hemen diyo bizim gelinde oğlandan 6 ay büyük diyo kocam sorun etmiyo kayınvalidem sinirimi bozup duruyyo

Çok haklısın Adanis ben de ilk yendiğimde önce egzersiz yapıp sonra eş denemesi yapıyordum yoksa olmayacak sanıyordum eşim niye olmasın yapıyorsun farz et ki aparatla yapıyorsun bak sen yendin artık hiçbir sorun yok diye beni rahatlattı ve o günden beri aparat kullanmadim geçen hafta da kaldırdım attım

ben eşimden 6 ay büyüğüm kayınvalidem bunu hep sorun yapıyo ne zaman bi yaş konusu açılsa hemen diyo bizim gelinde oğlandan 6 ay büyük diyo kocam sorun etmiyo kayınvalidem sinirimi bozup duruyyo
he de gec canm simdi onu mu aklına takacaksn kayinvalidem de kayinbabam dan 2 yaş büyük ne var yani amaaaaaan bosver:63:

6 ay mı, komik olmasın. Şu yaşa, saça başa, görüntüye, fiziğe takılmamayı ne zaman öğrenirsek o zaman toplum olarak büyük bir aşama kaydedeceğimize inanıyorum.

Takacak başka bir şey bulamamıştır baharcım hem insanları sinir etmenin en güzel yolu sinirlendiğini belli etme, hatta hiç sinirlenme kayıtsız kal, deli oluyorlar, deli..

bir kere yapınca geriye dönmez diyor arkadaşlar canım, o dün için geçerli bugün olacaktır inşallah. Herkes senin gibi diyor. Ben senin aşamana bile gelemedim. Sen aştın zaten canım maşallah. Üzülme
arkadşlar bende korkuyodum geriye dönmekten ama gerçekten öyle birşey olmuyo birkere aldınızmı o noktadan geriye dönmezsiniz içinizi ferah tutun

+-
Canımmm benim sende umutlu ol düsünüyorumda önceden bakamıyordum bile simdi 3 parmak yapabiliyorum peniside yapacagim Allahın izniyle elbet sizlerde yapacaksıniz ama iste 10 seneye yaklastim artik ben cocuk özlemi cok esimle birbirimizi cok seviyoruz onun hakkını nasil ödüycem bilmiyorum rabbim yardımcimiiz olsun ins.hepimiz yenelimde bian önce bebislerimiize kavusalim sirtimizdaki yükten kurtulalım
amminn amiinn.. bende 2 sene olacak ama her bebek görmemde ağlıom artık :( ilk senesi bukadar degıldı.. o yüzden senı cokkk anlıom cnm benım :KK15: ama rabbim imtihan edio bizi.. imtihanda yardım edio.. üzülme

Çok haklısın Adanis ben de ilk yendiğimde önce egzersiz yapıp sonra eş denemesi yapıyordum yoksa olmayacak sanıyordum eşim niye olmasın yapıyorsun farz et ki aparatla yapıyorsun bak sen yendin artık hiçbir sorun yok diye beni rahatlattı ve o günden beri aparat kullanmadim geçen hafta da kaldırdım attım

Harikasın birtanem. Evet belli bir süre aparatı da kayganlaştırıcıyı da kullanmak lazım, sonra ihtiyaç kalmıyor zaten çok şükür, tecrübe ettikçe insanın kendine güveni geliyor.

Evet yendim hemde iki kez yaptık ama dün yine olmadı. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum. Yoruldum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum
yorulmak yok canm bugun olur dün dün de kaldi bugüne bakacaksn bugun yapacaksn hemen ümitsizlige kapilma beynini bunlarla doldurma

Back
X