Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Geçiyor birtanem, her şey geçiyor. Senden tek isteğim kendine daha çok güvenmen, olumsuz düşünceleri zihninden söküp atmaya çalışman, sorun sadece bu. İnan bana başka bir şey değil.
Herşeyim eksik sanki ben böyle değildim evde işte sanki hiç birşeye yetmiyorum. Allah'ım yardım etsin

Kızlar bişi sordum arada kaynadı gitti. Afedersiniz deliğin dışında daha, alta tarafta bir yer var, hanideliğn tam giriş yerinde alt kısımda, oaraya değdiğim an canım yanıyor. Eğer oraya değidirmeden girersem giriyo, eşimde direk oraya değince ona izin vermiyorum. Acaba sizdede öyle bir nokta varmı ? böyle acışan bir yer, daha dış kısımda, sanki zorlasam yırtılacak gibi ?

canım o dediğin bölgeden bende muzdaripim malesef orası yırtılacakmış gibi bir his oluyor bendede :KK14: ama tabiki yırtılmıycak ama buda beynimizin oyunu sanırsam :)

evet canım mumla akşam yaptım ilk defa, Şu beyaz mumlar olur ya klasik onlardan aldım. o mumu yarısı soktum o kadar. Eşime sadece mumu tut dedim. elini değidirmesiyle bırakmasını söyledim. ona veremedim. bende ağlayarak yaptım ama yaptım girdi mum
tamam işte ne güzel ilk önce kendin bi alış mumla yapmaya sonra istersen eşinde yapar ... ben mesela mumla sadece kendım deniom eşime denettirmiom.. sonra mumu cıkarıp pe.. ile denioz ve her denememdede azda olsa ilerleme oluo... yani demem o ki illaki eşine mumla denettirmen gerekmıoki ..

tamam işte ne güzel ilk önce kendin bi alış mumla yapmaya sonra istersen eşinde yapar ... ben mesela mumla sadece kendım deniom eşime denettirmiom.. sonra mumu cıkarıp pe.. ile denioz ve her denememdede azda olsa ilerleme oluo... yani demem o ki illaki eşine mumla denettirmen gerekmıoki ..

Evet mantıklı geldi canımcım

Herşeyim eksik sanki ben böyle değildim evde işte sanki hiç birşeye yetmiyorum. Allah'ım yardım etsin

Eksik olan bir şeyin yok senin gullacım, hayatsa hayat cinsel ilişkiyse onu da yaşadın çok şükür. Yaşamaya da devam edeceksin, izin versen kendine bir, gerisi gelecek. Kendini buna endeksleme, sen yendin içinden sürekli bunu tekrarla, son ver artık kendine işkence çektirmeye, yazık değil mi sana birtanem.

Eksik olan bir şeyin yok senin gullacım, hayatsa hayat cinsel ilişkiyse onu da yaşadın çok şükür. Yaşamaya da devam edeceksin, izin versen kendine bir, gerisi gelecek. Kendini buna endeksleme, sen yendin içinden sürekli bunu tekrarla, son ver artık kendine işkence çektirmeye, yazık değil mi sana birtanem.
Elimde değil. Ben en iyisi bugün daha fazla yazmayım buraya. Diğer arkadaslarımı da olumsuz etkiliyorumm. Teşekkür ediyorum hepinize

ona dün mumu tutmasını söyledim aharket ettirince bile bırak dedim., değilki direk o itecek mumu, izin veremiyorum. birde şunu soaracağım, ilk girmemden daha dışında bir yer var afedersiniz deliğin alt kısmına değdimi çok kötü canım yanıyor, ama oraya değidrmeden itersem parmağımı acımıyor, eşime dene dediğimde irekt oraya değdiğinden yaptıramıyorum ona, sizdede öyle bir yer varmı acışan, böyle çok hassas ?
O bizdede var ama kendini siktigin icin aci hissediyosundur cnm mum yerine parmakla deneyin zaten iki parmaktan sonrada esli denemeye gecersin.esine iki parmak yaptir bence o zaman ona alisiyosun.

Elimde değil. Ben en iyisi bugün daha fazla yazmayım buraya. Diğer arkadaslarımı da olumsuz etkiliyorumm. Teşekkür ediyorum hepinize

canım benim hiç öyle düşünme bizler burda iyi günde kötü günde birbirimize destek olmak için varız evlilik yemini gibi oldu sanki ama doğrusu bu canım üzme kendini bende senin gibi düşünüyordum ama şuanda reglim bitsin diye dört gözle bekliyorum üzme sen o tatlı canını :KK68:

Kızlar dün deneme yapıcaktık esimle klltuk ucu pozisyonjnda ucunu yapabildim kegel yapınca farkettim ama panik yaptım ne bilim ama bi acı bisey yok siz nasıl yapıyorsunuz yardimci olun biraz acik olacak ama esim p.si yerlestirdikten sonra ufak ufak gel git yapmak istiyor bende o sekil degilde yavas yavas ben sokayım diyorum bugun gene deniycez bakalım

Kızlar dün deneme yapıcaktık esimle klltuk ucu pozisyonjnda ucunu yapabildim kegel yapınca farkettim ama panik yaptım ne bilim ama bi acı bisey yok siz nasıl yapıyorsunuz yardimci olun biraz acik olacak ama esim p.si yerlestirdikten sonra ufak ufak gel git yapmak istiyor bende o sekil degilde yavas yavas ben sokayım diyorum bugun gene deniycez bakalım

sende benim gibisin kontrol bende olsun istiyorsun.

penisi yerleştirdikten sonra git gel yapabilir.penisi yerleştirebildiğiniz kadar yerleştirip sonra çok yavaş hareketlerle git gel yapsın.mesela penisi tam alıyosan penisin tamamını çıkartıp tekrar girmeye çalışmasın aldıktan sonra az bişe çekilip geri girsin öyle yaparak rahatca git gel yapabilir.biz bu şekilde yendik yani

Arkadaslar Merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum burayı ve en sonunda üye olmaya karar verdim sizler sayesinde oraya bakamaz dokunamaz iken artik parmak egzersizlerine başladım ve üç parmak bir boğum yapabiliyorum kendime güvenim geldi sayenizde, iki buçuk yıllık evliyim ve gerçekten artık umutluyum

Arkadaslar Merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum burayı ve en sonunda üye olmaya karar verdim sizler sayesinde oraya bakamaz dokunamaz iken artik parmak egzersizlerine başladım ve üç parmak bir boğum yapabiliyorum kendime güvenim geldi sayenizde, iki buçuk yıllık evliyim ve gerçekten artık umutluyum
harikasın canm! Cok sevindim sizlere faydamız oluyorsa ne güzel azimle devam et canm harika gidiyorsun..:KK19:

Hoşgeldin aramıza Humanur.
İnşallah hep birlikte elele vererek aşacağız. Herşeyimizi burada paylaşıyoruz, Sende benden daha deneyimli arkadaşlarımla konuşarak aşabilirsin, ben çok yol katettim maşallah sende başarmışsın. Tekrar hoşgeldin :)

Kızlar 2 boğumdan sonra gitmiyor bende itsemde, böyle olması normalmi ? dün mumu 2 boğumdan daha çok itebildim. Sanki parmak bükülünce gitmiyo. Yanlışmı düşünüyorum ?

Sende hosgeldin aramiza cnm masallah cok ilerlemissin biran once sende yenersin insallah buraa herkes sana destek ve yardimci olur.

Merhaba canım, çok sevindim gerçekten, sessiz takipçilerimizdendin demek :)) aramıza hoşgeldin.

Eşli deneme yapmana çok az kalmış, istersen şu anda eşli deneme bile yapabilirsin canım, ama garanti olsun diyorsan üç parmak iki boğumdan sonra da deneyebilirsin. Geriye sadece doğru pozisyonu bulmak kalıyor ^-^

Kızlar 2 boğumdan sonra gitmiyor bende itsemde, böyle olması normalmi ? dün mumu 2 boğumdan daha çok itebildim. Sanki parmak bükülünce gitmiyo. Yanlışmı düşünüyorum ?

Zuzucum aparatla çalışmak her zaman daha rahattır. Parmakla rahat eden arkadaşlarımız da var tabii, fakat parmak egzersizinde problem yaşayanlar vajinanın iç yapısını hissettikleri ve bundan hoşnut olmadıkları için aparatla egzersiz yaptılar, buna bende dahilim. Hissettiğin için kendini kasıyor olabilirsin, parmağın bükülmeden de ilerleyebilir çünkü. Mumla devam et istersen, zorlama kendini canım.

Back
X