Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zuzucum aparatla çalışmak her zaman daha rahattır. Parmakla rahat eden arkadaşlarımız da var tabii, fakat parmak egzersizinde problem yaşayanlar vajinanın iç yapısını hissettikleri ve bundan hoşnut olmadıkları için aparatla egzersiz yaptılar, buna bende dahilim. Hissettiğin için kendini kasıyor olabilirsin, parmağın bükülmeden de ilerleyebilir çünkü. Mumla devam et istersen, zorlama kendini canım.

Ben komple sorunum heralde, parmak ile rahat yapıyorum ama ilerleyemiyorum, aparat ile zor yapıyorum ama ilerliyorum. zımaranın zırtı napcam benki !!!

Kızlar dün deneme yapıcaktık esimle klltuk ucu pozisyonjnda ucunu yapabildim kegel yapınca farkettim ama panik yaptım ne bilim ama bi acı bisey yok siz nasıl yapıyorsunuz yardimci olun biraz acik olacak ama esim p.si yerlestirdikten sonra ufak ufak gel git yapmak istiyor bende o sekil degilde yavas yavas ben sokayım diyorum bugun gene deniycez bakalım

Evet, sen yerleştir p..si, eşin acele etmesin canım, tamamına yakınını ya da tamamını aldıktan sonra git-gel yapsın. Kalça hareketleri, nefes egzersizi ve ıkınma almanı kolaylaştırır, sakin sakin deneyin birtanem.

Merhaba canım, çok sevindim gerçekten, sessiz takipçilerimizdendin demek :)) aramıza hoşgeldin.

Eşli deneme yapmana çok az kalmış, istersen şu anda eşli deneme bile yapabilirsin canım, ama garanti olsun diyorsan üç parmak iki boğumdan sonra da deneyebilirsin. Geriye sadece doğru pozisyonu bulmak kalıyor ^-^
Hoşbuldum:)) evet sessiz kalmak istemedim artık paylaşmak istedim aslında biraz çekiniyorum eşli deneme için, reglim dün bitti bugün üç parmak iki boğum denemek istiyorum inşallah başarırım:)

Ben komple sorunum heralde, parmak ile rahat yapıyorum ama ilerleyemiyorum, aparat ile zor yapıyorum ama ilerliyorum. zımaranın zırtı napcam benki !!!

Bebeğim dur, sakin ol. Ne güzel işte ikisinde de problem yaşamıyorsun aslında. Artılarını eksilerini çıkaralım, bu şekilde işin içinden çıkarız.

1- Parmak egzersizinde rahat ediyorsun, bu artı.
2-Mumu zor da olsa alabiliyorsun bu da artı.
3- Parmak egzersizinde istediğin noktaya gelemiyorsun bu eksi.
4-Mumla yaptığın egzersizlerde ise ilerleyebildiğini söylüyorsun bu da artı.

Tablomuzdan da anlaşılacağı gibi aparatla devam etmeni öneriyorum canım, aparata zamanla alışacağını düşünüyorum. Baktın alışamadın, parmak egzersizine geri dönersin, sıkıntı yapma, ne kadar ilerledin farkında değilsin zuzum. Lütfen ama lütfen kasma kendini, şu kaslarını rahat bırak, sadece 1 saniye bırak aparatını almayı dene o 1 saniyede ne kadar ilerlediğini kendi gözlerinle göreceksin, zor değil, yapamam diye düşünme , vajinanda sana zarar verecek bir şey yok ki, artık sen bunu çok iyi biliyorsun, yılmadan devam zuzum benim.

Hoşbuldum:)) evet sessiz kalmak istemedim artık paylaşmak istedim aslında biraz çekiniyorum eşli deneme için, reglim dün bitti bugün üç parmak iki boğum denemek istiyorum inşallah başarırım:)

İnşallah canım, maşallah sana ne güzel de ilerlemişsin. Tabii egzersizini yapman en doğrusu, eşli deneme için dualarımız seninle, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman dene birtanem. İnşallah daha güzel haberlerini de alırız humanurcum.

Hoşgeldin aramıza Humanur.
İnşallah hep birlikte elele vererek aşacağız. Herşeyimizi burada paylaşıyoruz, Sende benden daha deneyimli arkadaşlarımla konuşarak aşabilirsin, ben çok yol katettim maşallah sende başarmışsın. Tekrar hoşgeldin :)
Ayy inşallah ne güzel destek oluyorsunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum :))

Bebeğim dur, sakin ol. Ne güzel işte ikisinde de problem yaşamıyorsun aslında. Artılarını eksilerini çıkaralım, bu şekilde işin içinden çıkarız.

1- Parmak egzersizinde rahat ediyorsun, bu artı.
2-Mumu zor da olsa alabiliyorsun bu da artı.
3- Parmak egzersizinde istediğin noktaya gelemiyorsun bu eksi.
4-Mumla yaptığın egzersizlerde ise ilerleyebildiğini söylüyorsun bu da artı.

Tablomuzdan da anlaşılacağı gibi aparatla devam etmeni öneriyorum canım, aparata zamanla alışacağını düşünüyorum. Baktın alışamadın, parmak egzersizine geri dönersin, sıkıntı yapma, ne kadar ilerledin farkında değilsin zuzum. Lütfen ama lütfen kasma kendini, şu kaslarını rahat bırak, sadece 1 saniye bırak aparatını almayı dene o 1 saniyede ne kadar ilerlediğini kendi gözlerinle göreceksin, zor değil, yapamam diye düşünme , vajinanda sana zarar verecek bir şey yok ki, artık sen bunu çok iyi biliyorsun, yılmadan devam zuzum benim.

Ay bir Tablom var :) Teşekkür ederim Adanis :) Ya bende farkındayım ilerledim ama bir moral bozukluğu var bugün üzerimde :( İnşallah aşacağım diyeyim.

İnşallah canım, maşallah sana ne güzel de ilerlemişsin. Tabii egzersizini yapman en doğrusu, eşli deneme için dualarımız seninle, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman dene birtanem. İnşallah daha güzel haberlerini de alırız humanurcum.
Amin inşallah iki üç parmak iki boğum yapabilirsem eşli denemeye geçmek istiyorum artık :)

Ay bir Tablom var :) Teşekkür ederim Adanis :) Ya bende farkındayım ilerledim ama bir moral bozukluğu var bugün üzerimde :KK43: İnşallah aşacağım diyeyim.

Olmaz olur mu, hepiniz yenin de ne tablolar ne oyunlar hazırlacağım ben size :))) Karakterinizi söyleyip, bu karakterin kime ait olduğunu bulmaca mesela :))) ayy şimdi aklıma geldi, olabilir aslında :)))

At o moral bozukluğunu üzerinden, kalbinde yeri yok onun. Aşacaksın tabii, rabbimin de yardımıyla, hepiniz aşacaksınız.

Amin inşallah iki üç parmak iki boğum yapabilirsem eşli denemeye geçmek istiyorum artık :)

Canım Afedersin, 3 parmağı yaparken nasıl birleştiriyosun yan yanamı geliyo parmakalr, üstüste bindiripmi iteceğiz ? iki parmağı küs işareti gibi yapıyorum, 3. parmakta onun üstünemi eklemem gerekiyor ?

Canım Afedersin, 3 parmağı yaparken nasıl birleştiriyosun yan yanamı geliyo parmakalr, üstüste bindiripmi iteceğiz ? iki parmağı küs işareti gibi yapıyorum, 3. parmakta onun üstünemi eklemem gerekiyor ?
canım yüzük orta ve işaret parmağını orta parmak geride işaret ve yüzük parmağı orta parmağın önünde olacak şekilde birleştir

hoşgeldin humanur eğer buradaysan yalnız değilsin.tek başına çözmeye çalışma sorunlarını paylaş :)
Burası o kadar iyi geldi ki benimle aynı şeyleri yaşayan beni anlayan birileri var kimse bilmiyor ve rol yapıyorum resmen herkese o kadar zor ki hele bebek soruları eşime de kıyamıyorum o kadar iyi ki ama kararlıyım artık geç de olsa yazık iki yılım gitti :KK61:

Burası o kadar iyi geldi ki benimle aynı şeyleri yaşayan beni anlayan birileri var kimse bilmiyor ve rol yapıyorum resmen herkese o kadar zor ki hele bebek soruları eşime de kıyamıyorum o kadar iyi ki ama kararlıyım artık geç de olsa yazık iki yılım gitti :KK61:
üzülme zararın neresinden dönersen kardır.geçmişe üzülüp kalma vajiyi yenince eşinle mutlu olacağın günleri düşün :KK54:

canım yüzük orta ve işaret parmağını orta parmak geride işaret ve yüzük parmağı orta parmağın önünde olacak şekilde birleştir

AY hiç gülesim yoktu :) Dediğini yapamadım, iş yerindeyim, millet napıyon diyecek şimdi, parmaklar bir araya gelmedi, benimki şöyle oldu; yüzük altta, üstünde orta, en üstte işaret anca böyle birleştiler :) Girsinde böyle girsin napam:oops:

Geriye bakma canım, gelecek güzel günleri düşün, başardığında çektiğin tüm acıları arkanda bırakacaksın. Azimle, ısrarla çalışmalarına devam et, neredeyse son aşamaya gelmişsin zaten, üzülmek yok
:KK19:

Canım ilk başta küs işareti gibi yapıyorum yani ilk girişte sonra yanyana getirmeye çalışıyorum tabi bir boğum şu anda

Back
X