Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar iki gün önce deneme yapmıştım birtek penis ucunu yapabilmiştim bugünde deneme yaptık ve yarısına yakın kısmını yaptığımızı söyledi eşim çok mutluyum hiç birşey anlamadım şimdi bile halen inanamıyorum ama oldu diyor eşim :) inş.yakın bi zamanda hepsinide yapabilirim adanis kkaderim çok çok tesekkurler size Allah razı olsun sizden yatak ucu ve z.yağ cok isime yaradı Allah ne miradınız varsa versin

Kızlar iki gün önce deneme yapmıştım birtek penis ucunu yapabilmiştim bugünde deneme yaptık ve yarısına yakın kısmını yaptığımızı söyledi eşim çok mutluyum hiç birşey anlamadım şimdi bile halen inanamıyorum ama oldu diyor eşim :) inş.yakın bi zamanda hepsinide yapabilirim adanis kkaderim çok çok tesekkurler size Allah razı olsun sizden yatak ucu ve z.yağ cok isime yaradı Allah ne miradınız varsa versin
ne kadar güzel haberler bunlarya çok tebrik edeim canım çoğu bitmiş bu işin :KK6:

Bir iki güne adet olucam bittikten sonra denemelere devam artık deneme yapmaktan korkmuyorum büyük harflerle yazmak istiyorum KORKMUYORUM :)Allah ıma şükürler olsun iyileşmeye başladım yaptığım parmak egzersizlerinin faydasını görmeye başladım ins.tam anlamıylada olcak

işte canım tamda onu yapmaya çalışıyorum :) ama insan içinden çıkacak gibi olunca korka korka yapıyor aman diyorum çıkınca yine sokarım ama böyle tam alıp tam kalkma işleminide hızlı hızlı yapsam ozammn bu iş tam biter bu hafta ona çalışcam :)
canım haftaya kalmaz belki de..bi de böyle düşünelim:)) bitmiş bile ya.. son vuruşa kalmışsın işte.. heyecanla bekliyoruz seni canım benim.. önce yavas yavaş al içinde tamamını çıkarmadan gidip gelmeye çalış bu sırada nefes al ver rahatlayacaksın bi anda oluveriyo zaten .. nasıl olduğunu bile anlamıyosun.. sonra daha derine doğru yaavaşyavaş yaparsın iyice emin olursun o zaman sonra hızlanırsın:))

canım benim sana da aferin.. en kısa zamanda yeneceksin inşallah.. sık sık deneyin eşinle en azından regl öncesi çogu hallolurbelki de yenersin kız.. olmassada öyle en başa falan dönmüyosun hiç korkma..:)) senden de son vuruşu bekliyoruz bakalım....

Cok saol sellukacim hic birsey hissetmedim bile inanki esim diyorki bitti bu iş hadi gözün aydin :) tamamininda olacagina inaniyorumm diyor ya zaten bu bile benim icin o kadar buyuk birseykii anlatamam cok sevindim halen daha inanamiyorum

canım haftaya kalmaz belki de..bi de böyle düşünelim:)) bitmiş bile ya.. son vuruşa kalmışsın işte.. heyecanla bekliyoruz seni canım benim.. önce yavas yavaş al içinde tamamını çıkarmadan gidip gelmeye çalış bu sırada nefes al ver rahatlayacaksın bi anda oluveriyo zaten .. nasıl olduğunu bile anlamıyosun.. sonra daha derine doğru yaavaşyavaş yaparsın iyice emin olursun o zaman sonra hızlanırsın:))
inşallah canımya artk sıkıldım egzersizler falan olsun bitsin dua edin :)bende hergün bütün kardeşlerime dua ediyorum allahım ben gibi bütün vajinusmus hastalarına tez zamanda hayırlısıyla kurtulmasını nasip eyle diye birisi yenince içimkıpır kıpır ediyorçok mutlu oluyorum :)

merhaba hanımlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismusum. Dr. Çiğdem Tezcan a gitmeyi düşünüyorum. daha önce çiğdem hanımda tedavi görenler varsa bana ücretler konusunda bilgi verebilir mi?
Merhaba arkadaşım,
Doğru ismi bulmuşsun , hiç tereddüt etme , kesinlikle tavsiye ederim.

Gunaydinn kislarrr ben bu hafta pek katilamadim size egitim falan vardi dolayisiyla pek denemede yapamadim ins bugun parmaktan sonra es denemesi yapmak istiyorumm bakalim nolucak ins hepimiz basaricaz arkadslar umidimizi yitirmek yokk ayrica bu hafta kutlu dogum haftasii bol bol dua edelimm birbirimize rabbim kabul etsin insss ;)

Günaydın Kızlar
2 gündür egzersiz yapamıyorum :( 2 parmakta kaldım, bide mum tabi. İnşallah bugün eve gidince yapacağım !!! Hergün bişey çıkıyor. Offf.

Back
X