Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.
Su regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.

Su regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.
Ben de hastayım ve bi kaç gün sonra eşimin ailesi gelecek sinir oldum.. gelecek zamanı buldular

Arkadasım parmak egzersizlerini yaptıktan sonra başa dönmüyoruz diye biliyorum. Sen teker teker işaret orta ve çift parmak olarak bi dene. Ben yapacağına inanıyorum. Zaten bi kere cesaretini toplayıp yapmışsın. Sanırım şimdi yapmak daha kolay olacak. Kendine inan Allah'ın izni ile yaparsın.
Parmak egzersizinde sıkıntı yok aslında ama eşimle yapamıyorum giriş çok acıyor yanma gibi bir his var bu yanma parmakla gidip gelirkende oluyor

Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn

kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.

kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.
O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?

O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?

mum içimde tek parmak yazıyorum. baş parmaktan kalın canım ama pnsten baya ince

Back
X