Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani ben doktor kontrolunde tedavi oldum ve bana son gorusmemisde dedigi sey iki parmagi ben bile yapamiyorum en zor olan iki parmak yapi itibariylede zaten oyle.ve ben gorusmemizden ikinci gunde yendim.
İns bizde ogunleri goruruz yaaa suan cok istekli ve hirsliyim aksam bu durumm kotuye donmez inss:)

sende zorlandın mı? nasıl başladın yapmaya? benim eşimde vardı terapistimiz bir kerede eşinin yanında yap dedi. o anda strese girdim yaptım ama git gel yapamadım. git gel yapmanın çok önemli olduğunu yapamazsam penis giriş egzersizlerine geçemeyeceğimizi söyledi
öyle hemen hop diye zaten olmaz ki.. bak ben mumla yapıom .. mumu içime alıom biraz içimde bırakıom 2- 3 dk...sonra nefes vererek az çıkarıom sonra geri içeri ittiriom ..1-2dk tekrar beklıom sonra nefes vererek tekrar az çıkarıom sonra geri ittiriom.. öyle öyle alıştım :)

öyle hemen hop diye zaten olmaz ki.. bak ben mumla yapıom .. mumu içime alıom biraz içimde bırakıom 2- 3 dk...sonra nefes vererek az çıkarıom sonra geri içeri ittiriom ..1-2dk tekrar beklıom sonra nefes vererek tekrar az çıkarıom sonra geri ittiriom.. öyle öyle alıştım :)

Canım senle aynıyız biz egzersiz olarak, mum hangi kalınlıkta canım ?

Baharcim ben en son bir parmaktan biraz daha kalin aparati alabildim. Penis bundan daha mi kolay? sen esli denemeye basladigin ilk gun ilerlemen nasildi?
penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.

penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.
Su regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.

Su regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.
Ben de hastayım ve bi kaç gün sonra eşimin ailesi gelecek sinir oldum.. gelecek zamanı buldular

Back
X