Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.
canlı yayında egzersiz haa iyi ya kız Allah iyliğini versin :)

yarısını aldıysan sen hepsini girdi bil zoru başardın gerisi geliyor hadi gözünaydın:)

evet kızlar, naklen yayın yaptım :) evde yalnızdım sizden destek aldım :) şu mumun büyüğünü mü alsam yoksa pnsemi geçsem bilemedim, ha buna daha devam ederim daha kendimi hazır hissetmiyorum da. napsam acaba

evet kızlar, naklen yayın yaptım :) evde yalnızdım sizden destek aldım :) şu mumun büyüğünü mü alsam yoksa pnsemi geçsem bilemedim, ha buna daha devam ederim daha kendimi hazır hissetmiyorum da. napsam acaba
bunu aklında tam bitirmeden bir büyüğüne geçme derim iyice beynini alıştır... zaten sonrası hemen hopp oluyor

canım ben daha öncede söyledim ben penisle deneme taraftarıyım hazır hissediyosan hiç bekleme penisle denemeye hemen geçin derim.korkma biz yanındayız ;)

Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı

Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı

Olmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda

Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn

Canım bu tamamen sana bağlı, ister kulak çubuğu kullan, ister makyaj fırçasını, istersen en küçük mumlardan başlayabilirsin. Aparatını jelatinle sarıp hijyenik hale getirdikten sonra, her aşamada peçete kullanarak kalınlaştırabilirsin seyhancım. Aparatını hazır hale getirdikten sonra kayganlaştırıcını hem vajinana hem aparatına sür. Derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya başla, korkma vajinanın içi boş, kendine bir zarar vermezsin, kaslarını çok sıkmazsan canın da hiç acımaz. Alamadığın noktada dur, aparatını içinden çıkarma, tekrar hazır olana dek içinde beklet, hazır olduğunda aynen nefes egzersiziyle devam et. Gevşemeye, rahat olmaya çalış, inan bana zihnimizde büyüttüğümüz gibi zor değil.

smdılık bı gelısme yok kuzum reglı donemım dun bttı artık denıcez ıns 6 ay oldu ıns artık kurtuluurm

Duyguşum hoşgeldin kuzucum. Kurtulacaksın inşallah, üzme kendini, insan nelerle baş ediyor, çok şükür ki bu illetin bir çaresi var, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma, bol bol dua et birtanem. Çalışmalarını da aksatmadan devam ettirmeye çalış.

Yok ben a
Olmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlam
Canım onu en iyi eşin anlar, o ne diyor tamamının girip girmediği konusunda?
O da anlamıyor :( ama kaslarimi sıkıp bıraktıgimda hissettiğini soyluyor.

Merhabalar yaptığınız egzersizleri banada yazabilirmisiniz lütfen bende 1.5 yıldır evliyim aslında. Kendimi hiç sıkmiyorum ama çok dar vajinam olmuyor çok zor bir durum kimseylede konusamiyorum bende burda benimle aynı sorunu yaşayan insanları görünce üye oldum bu egzersizlerin ise yaradığını okudum rica Etsem neler yapıyorsuniz yazarmisiniz
Canim merhaba oncelikle bende senin gibi dusunuyordum hatta acaba benim fizyolojik bir rahatsizligim mi var diyorum aslinda ben parmak egzersizini yapabiliyorum daha diger asamalara gecemedim ama inan orada bir bosluk var biz sktigimiz icin bize oyle geliyo bunu anladim bende senin gibi 1.5 yil oldu insallah basariya ulasica canim once kensimize inanalim

Back
X