• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hiç göz yaşı dökme aslında 1 parmak yapan bile bu işi yapar aynı şey.Orası okadar esnek ki sen oraya kalın aparat bile soksan ittikçe giriyor düşünsen bebek çıkıyor ordan.Bu durumda kendini rahatlatmak çok önemli hatta ben kalın aparata ilk geçtiğimde aynı sen gibi yapamıcam diye ağlıyordum biraz sızı hissetsem itmeden geri çekiyordum sonra ilk 3 denememde emla krem sürdüm uyuşturdu öyle yaptım sonra 4. denememde emla kullanmadan yaptım çok rahat giriyordu.Birde kAfamı dağıtmak için televizyonun karşısında birşey seyrederken deniyordum.Sen parmakla yapıyosun onuda eldiven tak bepathol ve kayganlaştırıcı sür unutmaman gereken bi nokte nefesi al verirken ittir çünkü nefes verirken kaslar açılıyor eğer sızı hissedersn bekle elini çekme o 1 yada 2 sn yelik bişey tekrar nefes verirken ittir girecek göreceksn
cnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkü

cnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkü
canım ben giriş kısmına ve küçük aparata sürüp vajinanın içine de sürüyordum yanlış hatırlamıyorsam yarım saat bekliyorsun

bitti mi yoksa sabrili :)
inşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse

inşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse
maşallah bu gazla son vuruşu yapıverin artıkın :KK53: inşallah canım en kısa zamanda kurtulursun, kurtuluruz inşallah :) bizde dün gece deneme yapıverdik hemen hemen hepsi girdi gibi tamamen bitiremedik ama olsun bunlar bile bizler için çok büyük gelişme ilk hallerimize nazaran dimiii :KK28:

Back
X