- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.861
kız sen yenmedinmiGünaydıın. Bende senden daha tembel oolalaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen yenmedinmiGünaydıın. Bende senden daha tembel oolalaa![]()
Deneme yok canım egzersizinde yapmıyorum ne zamandır :-(nörüonnggg gııı .. denemeler ne alemde![]()
benimki de 10 cm ucu girmisti benim de itmeme ragmen girmedi canim yandi pes etmedim 7 cm olanla yaptim acilsin diye hemen arkasindan bunu denedim olmadi hic.cnm çalştğn aparatın kalınlğı kaç cm ben en son 10 cm kalınlğnda apartla çalştm onuda 5 cm kadr alabldm daha fazla itemedim![]()
ayni seyleri dusunmusuz ben de emla surup yapacagim bir dahakine. biraz emla biraz bephantol krem karistirip da yapacagim.cnm bu emlayı tam olark vajnanın neresne sürüyosun ve ne kadr sürüyosun ne kadr bekliyosun uyuşması için bende denym kalın apartı almkta zorlanyrum çnkü
baya hizli ilerledin aferin sana masallahh:)) ben dilator setle calismiyorum 3. aparat ve 4. aparatin kalinligini ogrenebilir miyim canim cevresi kac cm?bawla canim ben 3cu aleti kolay aliyorum artik yarin 4cu geliyoooorr))))
bu hafta belki bitdi![]()
a.s canim ben de umutsuzluktan geberiyorumselam kızlar, yine umutsuz ben.
nasılsınız ?
a.s canim ben de umutsuzluktan geberiyorum![]()
hmmm çalıştığın içinmi :).. gerçii bende egzersis yapıom arada sadece hergün değil :)Deneme yok canım egzersizinde yapmıyorum ne zamandır :-(
maşallah bu gazla son vuruşu yapıverin artıkıninşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse
her zaman boyle gulelim in wa ALLaHgece gece güldürdün beni
Merhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..![]()
öncelikle hayırlı olsun evliliğin arkadaşım resimdeki sensin sanırım çokta güzel olmuşsun aslında korkmana gerek yok sadece beynimiz bize oyun oynuyor bu konuda özel olmazsa korktuğun şeyler nedir yazabilirmisin? ona göre arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışırlar ilk gece hepimizin korkulu rüyasıdır ama önemli olan korkularımızın üstüne yüreklice gidebilmektir![]()
Evet benim çok teşekkür ederim. Benim sanırım acı eşiğim çok düşük çünkü hiç bişeye dayanamıyorum. Ne dişçiye gidebiliyorum ne iğne olabiliyorum korkudan yani zar zor ağlaya sızlaya, 2 kez oldu birinde tam, 2. de yarım o da ilk denememizde ben alkol almıştım sakinleşmek, cesaretlenmek için tamam yaptık ama bana hiç bir etkisi olmadı, resmen kendimi kaybetmişim eşim tokat atmış kendime gelmem için hiç hatırlamıyorum.. Tek hatırladığım deli gibi titreyip bağırdığım..
Acıyacak diye de korkuyorum ama tek başına değil, midem de almıyor ki, böyle tiksinç, iğrenç geliyor saçma gelecek ama öyle :S
Merhaba hosgeldin, bende de ilk baslarda mide bulantisi oluyordu.degdigi anda bir basinc oluyordu orda ve midem bulaniyordu . lavaboya kosmustum kac kez.cok hassas biriyim zaten. Ama zamanla bulanti gecti. bizim hic giris olmadi. Vajina girisinde basinc hissettigim ve korktugum icin hic ilerleyememistik.egzersiz yapiyorum aparatla. su an eski hallerime gore baya iyiyim.egzersiz yapman isini kolaylastirabilir diye dusunuyorum.Evet benim çok teşekkür ederim. Benim sanırım acı eşiğim çok düşük çünkü hiç bişeye dayanamıyorum. Ne dişçiye gidebiliyorum ne iğne olabiliyorum korkudan yani zar zor ağlaya sızlaya, 2 kez oldu birinde tam, 2. de yarım o da ilk denememizde ben alkol almıştım sakinleşmek, cesaretlenmek için tamam yaptık ama bana hiç bir etkisi olmadı, resmen kendimi kaybetmişim eşim tokat atmış kendime gelmem için hiç hatırlamıyorum.. Tek hatırladığım deli gibi titreyip bağırdığım..
Acıyacak diye de korkuyorum ama tek başına değil, midem de almıyor ki, böyle tiksinç, iğrenç geliyor saçma gelecek ama öyle :S
benmde rahat olmuyo işte o yüzden denemye geçmye korkuyom adetm bitsn sık sık yapcm inşallh esnerde yapblrm sende vazgeçme bol yağ sür bide çk faydası oluyo cnmbenimki de 10 cm ucu girmisti benim de itmeme ragmen girmedi canim yandi pes etmedim 7 cm olanla yaptim acilsin diye hemen arkasindan bunu denedim olmadi hic.
Deneyelim dedim olmadi moralim bozulmustu. kalin aparata iyice alismak lazim. Zeytin yagi da kullanayim o zaman sagol canim. ben 3 gun yine egzersiz yapamayacagim evimde olmayacagim icin. artik donunce bol bol egzersiz yapacagim. ins ilerletebilirim aparati.benmde rahat olmuyo işte o yüzden denemye geçmye korkuyom adetm bitsn sık sık yapcm inşallh esnerde yapblrm sende vazgeçme bol yağ sür bide çk faydası oluyo cnm
amin inşallah canım.Seninde az kalmış zaten bundan sonra kafanda rahat olurher zaman boyle gulelim in wa ALLaH![]()
kız sabrili kadrili ne yapıyorsun:)inşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse