• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..:KK14:

öncelikle hayırlı olsun evliliğin arkadaşım resimdeki sensin sanırım çokta güzel olmuşsun aslında korkmana gerek yok sadece beynimiz bize oyun oynuyor bu konuda özel olmazsa korktuğun şeyler nedir yazabilirmisin? ona göre arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışırlar ilk gece hepimizin korkulu rüyasıdır ama önemli olan korkularımızın üstüne yüreklice gidebilmektir :KK52::KK52:

öncelikle hayırlı olsun evliliğin arkadaşım resimdeki sensin sanırım çokta güzel olmuşsun aslında korkmana gerek yok sadece beynimiz bize oyun oynuyor bu konuda özel olmazsa korktuğun şeyler nedir yazabilirmisin? ona göre arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışırlar ilk gece hepimizin korkulu rüyasıdır ama önemli olan korkularımızın üstüne yüreklice gidebilmektir :KK52::KK52:

Evet benim çok teşekkür ederim. Benim sanırım acı eşiğim çok düşük çünkü hiç bişeye dayanamıyorum. Ne dişçiye gidebiliyorum ne iğne olabiliyorum korkudan yani zar zor ağlaya sızlaya, 2 kez oldu birinde tam, 2. de yarım o da ilk denememizde ben alkol almıştım sakinleşmek, cesaretlenmek için tamam yaptık ama bana hiç bir etkisi olmadı, resmen kendimi kaybetmişim eşim tokat atmış kendime gelmem için hiç hatırlamıyorum.. Tek hatırladığım deli gibi titreyip bağırdığım..

Acıyacak diye de korkuyorum ama tek başına değil, midem de almıyor ki, böyle tiksinç, iğrenç geliyor saçma gelecek ama öyle :S

Evet benim çok teşekkür ederim. Benim sanırım acı eşiğim çok düşük çünkü hiç bişeye dayanamıyorum. Ne dişçiye gidebiliyorum ne iğne olabiliyorum korkudan yani zar zor ağlaya sızlaya, 2 kez oldu birinde tam, 2. de yarım o da ilk denememizde ben alkol almıştım sakinleşmek, cesaretlenmek için tamam yaptık ama bana hiç bir etkisi olmadı, resmen kendimi kaybetmişim eşim tokat atmış kendime gelmem için hiç hatırlamıyorum.. Tek hatırladığım deli gibi titreyip bağırdığım..

Acıyacak diye de korkuyorum ama tek başına değil, midem de almıyor ki, böyle tiksinç, iğrenç geliyor saçma gelecek ama öyle :S

rica ederim ne demek bende 8 aylık evliyim hala bende ilk giriş bile yok sadece kırk yılda bir yarım giriş oluyor çoğu zaman hiç giriş bile sağlayamıyoruz burdaki arkadaşlarımın çoğu aynı şekilde kimi egzersiz yapabiliyor kimi yapamıyor benim gibi biz değişik pozisyonlarda deneme yapıyoruz nefesle ıkınmayla denemeler yapıyoruz.
malesefki ne içki ne başka birşey bu işi yapmaya kolaylık sağlamıyor herşey beynimizde bittiği için bunun için ön sevişme önemli ıslaklık önemli kenmizi kasmamamız önemli öyleki sana tiksinç gelmesi bile beynimizin bir oyunu ama bizde çareler tükenmez akşam üstü daha bilgili yenmiş arkadaşlar gelirler onlarda sana yardımcı olman için daha yararlı bilgiler vericeklerdir ama sizden ricam birdefa o tiksinme ve acıma duygularını beyninizde güzelleştirmek :KK25:

Merhaba hosgeldin, bende de ilk baslarda mide bulantisi oluyordu.degdigi anda bir basinc oluyordu orda ve midem bulaniyordu . lavaboya kosmustum kac kez.cok hassas biriyim zaten. Ama zamanla bulanti gecti. bizim hic giris olmadi. Vajina girisinde basinc hissettigim ve korktugum icin hic ilerleyememistik.egzersiz yapiyorum aparatla. su an eski hallerime gore baya iyiyim.egzersiz yapman isini kolaylastirabilir diye dusunuyorum.

benimki de 10 cm ucu girmisti benim de itmeme ragmen girmedi canim yandi pes etmedim 7 cm olanla yaptim acilsin diye hemen arkasindan bunu denedim olmadi hic.
benmde rahat olmuyo işte o yüzden denemye geçmye korkuyom adetm bitsn sık sık yapcm inşallh esnerde yapblrm sende vazgeçme bol yağ sür bide çk faydası oluyo cnm

benmde rahat olmuyo işte o yüzden denemye geçmye korkuyom adetm bitsn sık sık yapcm inşallh esnerde yapblrm sende vazgeçme bol yağ sür bide çk faydası oluyo cnm
Deneyelim dedim olmadi moralim bozulmustu. kalin aparata iyice alismak lazim. Zeytin yagi da kullanayim o zaman sagol canim. ben 3 gun yine egzersiz yapamayacagim evimde olmayacagim icin. artik donunce bol bol egzersiz yapacagim. ins ilerletebilirim aparati.

inşallah tez zamanda hayırlı haberleri veririm.. kendime cok güveniom... ama nedense sabahları full motive oluom o an geldimi elim ayağım birbirine girio sinir oluom.. ama cokk şükürr ilk zamandakigibi degilim.. önceden bide sakinleştirici felan alırdım artık onlara gerek yok ... ama kendime güveniom bukez olacak diye :) rabbim izin verirse
kız sabrili kadrili ne yapıyorsun:)

Merhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..:KK14:
canım bize düşmez ama sana bu teşhisi koymak çok erken bence 1 ayı geçerse öyle bir doktora git.Senin yapman gereken ön sevişmeleri uzun tutmak bir de istersen emla krem al sür orayı uyuşturuyor bizim arkadaş onu kullanarak ilk geceden yapmış

canım bize düşmez ama sana bu teşhisi koymak çok erken bence 1 ayı geçerse öyle bir doktora git.Senin yapman gereken ön sevişmeleri uzun tutmak bir de istersen emla krem al sür orayı uyuşturuyor bizim arkadaş onu kullanarak ilk geceden yapmış
evet canim ilk 21 gun cok onemliymis..arastirirken okumustum bi yazida..eger bu sure icinde yapamazsan vajinismus teshisi koyulabilirmis..

ne olacak böyle yaa :KK61:
ölücem bu sıkıntıdan yeminle
:KK43:
canım sıkıntı yapacak bişey yok allah dermanı olmayan hastalık vermesin.Bunun yüzde yüz tedavisi var sadece biraz emek istiyor egzersizleri sürekli yapmak gerekiyor hiç beklemediğin bir anda bu olay bitiyor anlamıyorsun bile bu sıkıntılarda geçecek hiç yaşamaış gibi olacaksın sen yeterki çalışmalara devam et

baya hizli ilerledin aferin sana masallahh:)) ben dilator setle calismiyorum 3. aparat ve 4. aparatin kalinligini ogrenebilir miyim canim cevresi kac cm?
evet ya wimdi sikintisiz caliwiyorum aci falan yok yanma falanda yok artik cox wukur
3cu aletin uzunluk 2serce parmak kadar kalinlik rujdan bir az kalin canim 2parmak diyelim canim
sende kac parmak caliwiyorsun canim?

Kızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur

evet ya wimdi sikintisiz caliwiyorum aci falan yok yanma falanda yok artik cox wukur
3cu aletin uzunluk 2serce parmak kadar kalinlik rujdan bir az kalin canim 2parmak diyelim canim
sende kac parmak caliwiyorsun canim?
Canim netten arastirdim 3. aparatin cevresi yaklasik 8,5 cm. ben 7 cm olan aparati rahat yapabiliyorum. 4. aparat da 10 cm falanmis. 10 cm olan aparat da hazirlamistim bilmiyordum dilator setlerdeki aparatlarin kalinliklarini ama tutturmusum yaklasik olarak:) 10 cm olanin da ucu giriyor 2-3 cm ilerlemiyor sanirim heyecan yapiyorum kasiliyor vajina canim yaniyor.

Back
X