• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani evetde şöyle bi durum ben hiç parmak yapamadm sonra doktora gittim doktor uzaktaydı 2 günde aparatların hepsini tamamladı ama ben geri kalan egzersizleri sürekli evde yaptım o aparatları 2 ay evde kendim çalıştım
ya bende oyleyim parmak istesemde caliwamiyordum ama aparatlarla baya ilerledim doktor sag olsun cook yardim etdi
yarin son bakalim az kaldi:)

ben de bir haftadir ayniyim olumsuz dusuncelerim var iste. Bize bagli her sey olumlu dusunelim arkadaslar yardimci oluyorlar dediklerini dusunelim surekli egzersiz yaparken veya esli denemede. o zaman biz de ilerleriz.
canım olumsuz düşünmeyin.Bende egzersiz yaparken boşa yapıyorum bunlar girsede penis gitmez diye üzülürdüm ama öyle değilmş çalışmanın çok büyük faydası var.Allaha dua edin bende hala hepiniz için dua ediyorum inşallah en kısa sürede kurtulursunuz

ben de bir haftadir ayniyim olumsuz dusuncelerim var iste. Bize bagli her sey olumlu dusunelim arkadaslar yardimci oluyorlar dediklerini dusunelim surekli egzersiz yaparken veya esli denemede. o zaman biz de ilerleriz.
;) bugun esli denemede vajina icinin bombos oldugunu dusunucem surekli..insallah ise yarar..beynime tukurim ya ne kadar sacmalik biriktirmis :)

aynısını bende yapmışım :)
:) sopanin ustune dusup kizligini kaybeden kiz..rahat misin simdi :( senin hikayeni dinleyip bu hale geldim ben :( ilk gece hikayelerini abartarak anlatan manyak arkadaslarim iyi mi ettiniz..kopeklerdeki kenetlenme olayini yasamis gibi anlatan deli arkadaslarim oyle bisi yokmus ogrendim ama vajinismus olduktan sonra..bak ne kadar bos bilgi var beynimde baska bisi olsa bilincaltim kabul etmez :)

Her yerim okey ama bölge de dokunmasına fazla izin vermiyorum kendim de dokunamıyorum zaten..
canım benim bak ben emla ve bepantholu karıştırarak yendim tiksinilecek birşey yok . bende vajime dokunamıyordum bırak eşiminkine dokunmayı kendime elliyemiyordum aman zarar gelirde kızlığım giderse diye. al bir ayna bak kendini incele emin ol çok işe yarıyor çok hemde. kendini vajiliyim diye şartlandırma yoksa bu durum sürer gider biran önce harekete geç bak burda mutlaka yardım eden oluyor ses veren oluyor :KK51:

:) sopanin ustune dusup kizligini kaybeden kiz..rahat misin simdi :KK43: senin hikayeni dinleyip bu hale geldim ben :KK43: ilk gece hikayelerini abartarak anlatan manyak arkadaslarim iyi mi ettiniz..kopeklerdeki kenetlenme olayini yasamis gibi anlatan deli arkadaslarim oyle bisi yokmus ogrendim ama vajinismus olduktan sonra..bak ne kadar bos bilgi var beynimde baska bisi olsa bilincaltim kabul etmez :)
ah aynen neler duymadık ki saçma sapan ama inan korkulacak birşey yok beynimiz başka birşeyi bu kadar kodlamaz çünkü biz bu saçma sapan konuşmaları çok küçük yaştan duyduk daha çocukken aman ha açma kimseye gösterme diye büyümedik mi yani varya hepsi o kadar saçmaymış ki

Bugün kendi yaptığım aparatla ilk denememi yaptım ve başardım çok şükür. 3 tane kulak çubuğunu bir araya getirip pamukla sarıp biraz kalınlaştırdım ve streç filmle sardım. Vazelinli sıcak suda yaklaşık 10 dakika oturdum ve aparata bepanthol ve zeytinyağı sürerek altıma yastık alıp vajinama da bepanthol sürdüm ve derin nefes aldım. Nefesimi verirken iki elimle yavaşça aparatı ittirdim.şaşırarak baktım ki gittikçe içime alıyordum. Hepsini aldım yaklaşık 7 buçuk santim kadar. Daha sonra 2-3 dakika içimde beklettim. Kaslarımı kasıp gevşettim aparatı içimde oynattım.Aparatım ufak olsa da en azından vajinamın içini biraz da olsa keşfetme imkanım oldu. Olunca çok şaşırdım. Ayrıca ıkınmama rağmen ne kadar güçlü kasıldığımı gördüm..yine de becerebildigim icin çok mutlu oldum. İnşallah devam ederim ama eşimle dün tartıştığımdan dolayı acayip gerginim.... Bi an önce bu illetten kurtulup eşimle aramın düzelmesini ve içimde ondan eser kalmayan özgüvenimi geri kazanmak istiyorum.

En çok zorlandığım kısım vajina ağzı ve sonrasında da iki üç santimlik yerdi. Oraları geçince gerisi çok kolay oluyor. Hissettigim şey acıdan ziyade huylanma, batma ve acı gibi hissedilen gıdıklanmaydı. Bunları ruh dünyamda çözümlemeye çalıştım aparat içimdeyken. Eşimle ilişkimde de öylesine acı hissediyordum ki bağırmak istiyordum ve vajinamın içi ezildi en az bir hafta acır diye düşünürken ilişkinin hemen sonrasında turp gibi olurdu. Sonra da içimden kendime ve vajinama kızardım.Dedigim gibi, Muhtemelen buradaki bir çok arkadaş da aslında acı degil de benim gibi "rahatsızlık-huylanma" yaşıyordur. Ama sadece iki üç santim. Sonrası rahattım. Bir defa denedikten sonra ikincisinde daha cok zorlandim ama ayni aparatı tekrar icime aldim.. İcimdeyken vajinamla hep konuştum. Bak korktugun gibi degilmiş, bak hic sınır set yokmuş, ağzımızın içi gibiymiş, bak hic acımıyor abartıyorsun sakin ol ve zevkini yaşa dedim :-) biraz rahatladım. Bakalım yaptım 2 numaralı daha kalın olan aparatta nasıl olacak merak ediyorum

Hanımlar tavsiye ediyorum siz de egzersizlerde denemelerde vajinanızla konuşun. Cidden faydalı oluyor. Psikolog etkisi yapıyor ;-)
Ben egzersizlere ilk basladigimda icimden konustum canim senin gibi, rahatlamami saglamisti gercekten ise yariyor ama 10 cmlik aparatta takildim kaldim ucu giriyor sadece 2-3 cm. bir dahaki egzersizimde vajiyle konusmayi deneyecegim tekrar belki ise yarar yine:)

Back
X