Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence de, keske okumasaydim dedim belki de o yuzden bugun egzersizim hic iyi gecmedi. zaten korkularimiz yuzunden bu haldeyiz. bu sorunu asanlar lutfen daha dikkatli yazsin.
 
Tam da bu aksam ilk defa eş denemesi yazacaktım .. yırtılma sözü beni çok rahatsız etti. Offff .. yatak ucu pozisyonunda sprey sikacagim belki emla da sürerim . Gerginim kendime çok kızıyorum
 
Kızlar sakin olun, o kelimeyi kullanmak istemiyorum, inanın bana öyle bir durum söz konusu değil, onun adı zedelenme, zedelendiğinde anlamıyorsunuz bile, ne acı ne sızı hiçbir şey hissetmiyorsunuz, o kısma lütfen takılmayın, hemen kovun zihninizden o kelimeyi, yeri yok düşüncelerinizde. Bir önceki sayfaları okumayın, pırıl pırıl bir psikolojiye sahip olmalısınız, iyi şeyler düşünün canlarım.
 
Merhaba arkadaslar ben Dr Murat Ulusoydan randevu aldim ama malesef her bu sorunu yasiyanlar ve iglesme cabasi icerisinde olan arkadaslarim gibi korkuyorum ve ne yapicagimi bilmiyorum.

Dr Ulusoyla ilgili verebiliceginiz bilgi varsa cok mutlu olurum. Yada Onerebiliceginiz birileri, denemedigim hic birsey kalmadi bu gerek egsesizler olsun aparatlari aldim yine deneyemedim.

Simdikten yardimlariniz icin tesekkurler.
 
Öncelikle Herkese Merhabalar. İlk 5 ay eşim ile vajinusmus sebebi ile ikişkiye hiç giremedik. O 5 aylık süre içerisinde Kegel Egzersizleri azda olsa yaptım parmak egzersizi yaptım gayet içimde bir "cisim" olduğunu hissediyordum. Fakat eşim ile beraber olamıyordum.daha sonra Emla kremi denemek istedim ve RAHİM İÇİNE bir tüp kremi boşalttım biraz bekledim. İçimde yangınlar koptu cayır cayır yandım 3-4 gün tuvalete zor gidebildim. Sonra yine ilişkiye giremedim son 1 ay böyle geçti. Oldu 5 ayın sonu. Eşim çok anlayışlı hem destek oldu üzmedi beni. Kendim aştım ve sonunda beraber olduk fakat ilk esnada hem acı oluyor sonra alışıyorum.. 1 ay da öyle gitti ama bir sorun vardı. İlk etapta anlayamadım daha doğrusu zevk HİÇ alamamamın sebebini bir anlama bağlayamadım. 7.ayındayım evliliğim. Fakatzerre kadar içimde bir penis olduğunu ya da dokunduğumda bir şey olduğunu hissetmiyorum. Acaba diyorum EMLA KREMDEN Mİ OLDU? Lütfen benim ile böyle tecrübe yaşamış olanlar paylaşımda bulunsunlar rica ederim.

NOT: vajınıyı aştığımda bir kliniğe gittim kontrol edildim ve hiçbir şekilde fiziksel bir problemim olmadığı sağlıklı oldugum ve kesinlikle krem ile ilgili olmadığı söylendi bu hissizliğin. Sadece bilinçaltı korkularımın halan devam ettiği ve vajınıyi kendim aştığımdan dolayı tam tedavi olmadığım psikolojik etkenlerin devam ettiği söylendi 2 haftalık süreçte.

Ama benim aklımda halâ emla krem var. Yorumlarınızı bekliyorum
 
Mrb cnm yazini okudumda birsey sormak istiyorum peki doktor nerden anladi kimyasal gebelik yasadigini bi test felanmi yapti
 

Canım bir tüp emla kremi mi boşalttın emla kremden en fazla nohut büyüklüğünde bir parça alınır, doktora danışarak kullansaydın bu kadar yanma yaşamazdın dilsinaticim. Rahim içine boşalttım derken, vajina içine boşalttım demek istedin sanırım, yanlış bir uygulama yapıp boşu boşuna canını yakmışsın.

Emla kremi bir kere kullanmışsın, geçmiş gitmiş etkisi. emladan olduğunu düşünmüyorum. Hala kullanıyor olsaydın kesin emladandır derdim. Kaslarını kapatıyorsun, korkuyorsun muhtemelen o yüzden acı hissediyorsun canım, endişelenecek bir şey yok. Cinsel ilişki yaşadıkça alışırsın, aklındaki olumsuz düşünceleri atmaya çalış.
 


Şöyle bir detayı atlattım. Vajinusmusken parmak egzersizi yaptığımda vajina içimi hissediyordum. Ne zaman ki emlayı vajinamın içineboşalytım... Sonra ilişki oldu ve 2 aydır hissizim. Rol yapıyorum resmen eşime. Tüm duyularım kapandı sanki moralim çok bozuluyor. Penisin içimde olduğunu hissetmiyorum zevk hiç almıyorum. Duyarsız oldu ya. Lütfenn yardım edin kafayı yiyeceğim
 

Canım benim emlanın etkisi o kadar uzun sürmez, nacizane görüşüm yaşadığın hissizlik psikolojik sanki, bana öyle geldi. Düşüncelerin, duygularını yönlendiriyor gibi. Yine de emin olmak için bir jinekoloğa danışabilirsin, bu kadar panik yapma, hemen yarın bir randevu al, en iyi bir uzman aydınlatır seni.
 


Biri bu konu hakkinda beni lutfen bilgilendire bilirmi gitmelimiyim sizce lutfen yardimlarinizi bekliyorum
 
Biri bu konu hakkinda beni lutfen bilgilendire bilirmi gitmelimiyim sizce lutfen yardimlarinizi bekliyorum
Doktorun adini duydum sadece, bu forumda yenen bir arkadasimiz gitmis 2 gunde butun aparatlari alabilmis doktor sayesinde. sehir disindan geldikleri icin kisa surmus. evde kendisi egzersiz yaparak yendi. yani doktora gitsen de yapacagin sey egzersiz. ben de cok caresizdim doktora gitmeyi dusundum ama burayi bulunca gerek kalmadi maddi yonden sorunum olmamasina ragmen verecegim paraya acidim. o parayla tatil yaparim dedim:) egzersiz yapmaya basladim. cok korkuyordum dokunamiyordum bile ama burasi cesaret verdi. Su an egzersizlere devam ediyorum. istersen egzersiz yapmayi dene kendine guven ve basla. yavas yavas alisiyorsun. ben de egzersize ilk basladigimda korktum bacaklarim titredi ama yilmadim. bunlar geciyor egzersiz yaptikca. Ama yine de karar senin.
 
egzersiz yapan canlar bir sorum olucak..egzersizden sonra klitoris ve kasiklarda batma yanma gibi bi his sizde de olusuyo mu..?
 
canim bende son aparat ve hala orada bir yer var orani gecene kadar cok ufak yanma oluyor ama ilk sokdugumda oluyor sonra geciyor yani nerdeyse aliwanda kadar hiss edeceksin ama inan bana orani gecince bitiyor her wey:)
sakin ara verme egzersizlere bawarilar guzelim:)
 
bepanthol ve hametanla yapiyorum egzersizlerimi..yine de oluyo o garip seyler..zorlamaktan mi acaba diye dusunuyorum :s
o hemen hemen gecmiyor canim egzersizleri hep bitirdikden sonra sur o kremleri zamanla geciyor yani tam vajina alete aliwinca duwunce bunlari davam et sen:) ama cokda zormala agri hiss edersen durdur sur kremi 2saat gecsin tekrar dene
 
sende egzersizlerine devam et zaten bugün yarın yenersin sonra da ona hattini bildir canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…