- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.221
Canim sen cok iyi durumdasin zaten bence yendin gibi. cok az birsey kalmis onu da halledecegine eminim. Hirsli bir kizsin belli oluyor senin yapamayacagin birsey yok. uzme kendini. Moralini yuksek tutmalisin.inşallah birgün yeneceme inanıom .. gercekten cok yol katettim bu duruma gelene kadar... kendim bile vajınama elleyemezken şimdi onu bile yaklastırıom ama o bunun farkında değil.. bugün sadece ağlamak istiom moralım 0
yaa nasl acımadan yırtılıyocanım ama o doğanın kanunu yanı yırtılma olmadan zaten nsıl olucakdı ki ve dedıgım gıbı o esnada anlamadım daha sonra bakınca anladım yırtıldığını yanı oyle bı acı soz konusu degıl
sen şimdi 18 yaşındamısın...okurken içim burkuldu ama ne güzel başarmışsın inşallah cok güzel bir cinsel hayatın olur :)bende hıkayemı sıze anlatmak ıstıyorum ben 18 yasına yenı gırdım ve evlendım pıskolojıkmen cok sağlıklı bır hayatım olmadı aılem cok baskıcı bır aıleydı ve yalnız buyudum kız arkadaşım bıle doğru duzgun yoktu kı olsa bıle ben erkenden evlendıgım ıcın kimselere soramadım konuşamadım bu korkumu severek aşık olarak evlendım ve dugunum sabahın köründe olunca halıyle düğünden sonra eve kendımı zor attım daha sonra yorgunlukdan esımle sadece sarılıp yattık ama ya sonra .. sonrası sureklı deneme cabalarımız ama herkezınde dedıgı gıbı bı duvar vardı sankı ve aşırı bır acı esımın bana olan sevgısı yüzünden o bırakıyordu daha fazla zorlama canının yanmasını ıstemıyorum dıye velhasıl esım sankı benı artık o sekılde kabul etmıstı gerçek anlamda ılıskımız olmuyordu evet ama bı sekılde o eksıklıgımı kapatıp onu mutlu etmeye çalışıyordum ,kadın doğuma gittim devlet hastanesine benı 10 kısının olduğu yerde basından savarcasına neyın var anlat dedırttıp zorla onca ınsanı ıcınde utana sıkıla derdımı anlattırdı sonra yalandan baktı bıseyın yok gayet ıyısın şu kremı sur geçer dedı ve gonderdı denedik fakat gene olmadı ben adeta kendımı kitliyordum acaıp kasılıyordum ve titriyordum esımın yaklaşmasına bıle ızın vermıyordum daha sonra ozele gittim baktı ıcıne ince cubuk soktu oo sende bısey yok dedı ama yasadıgım acı tarıf edılmez ve ben kendı adıma konuşmak gerekırse doktora naz edemiyorsun canın acısada cok ses edemiyorsun bu sekılde egzersız yap dedı neyse böyle böyle 3 senemız heba oldu tabı aralarda başka alternatıf seylerde denedik ama nafıle artık ınsanlar cocugunuz olmuyor mu olsun artık gıbı sıkıştırmaya başladı kı bız hemen ıstemıyorduk ama acaba cozum bebekte mı dedık belkı hamıle kalma ıstegım sayesınde bı cesaret bu sorunu cozerız dedık ve koyulduk bu işe esım sadece afedersınız ucundan ucundan 1 cm anca gırıp gırmemek arasında sürtünme yoluyla hamıle kaldımmucızeydı sankı 3 ay denedik tam olmadı aşırı acılar ve hamıle kaldığım ay 3 kez ıcıme boşalmayla hamıle kalmıştım tam anlamıyla mucıze tabı hamılelıgım boyunca zaten olamayan seyı mumkun degıl ıstemedım hem bebegıme zarar gelır korkusu hemde acıyacak korkusuyla dünyamıza evladımız geldı oldumu 4 sene daha sonra cocugun bakımı kı sezeryan oldum onun ıyılesmesı vs derken 6cı senemize girdik suan 6 senelik evlıyız ve artık geçenlerde tak ettı canımıza yarım bır evlılık yasamaktan sıkıldık daha sonra nette araştırırken haydar dumenın bu durumlar ıcın 100de 100 cozum olan recetesını buldum nette esım hemen bulduğum gun gıttı ılacları aldı hepsı 100tl tutmus o gun denedik ve oldu şaka gibi hatta ınanmayarak yaptık ama oldu yırtılmam oldu kanamam oldu evet bı acı hıssedıyorsun ama ucundan gırerkenkı acı arasında dağlar kadar fark var bıraz pıskolojıkmen bı acı hıssettım ve bu olay 2 gun once yasandı suan yırtılmadan dolayı ıyılesmesını bekliyorum yıne deneyecegız aynı yöntemle benım en buyuk sorunum kasılmamdı onu çözmem ıcın sakınlestırıcı kasılma gıderıcıhaplar kullandım kı cok faydasını gordum ısteyene yardımcı olabılırım ınanın cok zor bı durumdu benımkı cok seyler yasadım ve kimseye dıyemedım kimseye anlatamadım herkez gayet normal bı hayatımın olduğunu duşundu kımsem olmadığı ıcın kimseye guvenıp böyle bı durumu nasıl anlatıcaksın evlendıgımın ertesı gunu kayınvalıdem kenara cekıp oldumu kızım dedı bu durumda kıme anlatıcaktım
yok 18 yasına gırmıstım yen evlendıgımde suan 24 yasındayım cok tesekkurl bakalım 2 gun once oldu bı heycanla yazdım buraya sanırım bugun yıne deneyecegız o yöntemle umarım ılkı gıbı rahat olur kı sanırım oylede olur artık daha bı cesaretlendim cunku darısı sızlere ınsallah arkadaşlar :)sen şimdi 18 yaşındamısın...okurken içim burkuldu ama ne güzel başarmışsın inşallah cok güzel bir cinsel hayatın olur :)
evet yırtılmayı anlamıyorsun ,egzersız 3-4 sene once bı kac ay denedım ouda kendı parmağım en fazla ıkı parmak kalınlığını oda ucundan anca sokabılmıstım hepi topu 7-8 gun denedım ama bana kalırsa kendı parmağınız yada kendınız bı aparat sokmaktansa esınzın kendı parmağını yada esınızın bı aparatı sokması daha ıyı cunku boylelıkle esınıze guvenınız oluşuyor ve kendınız sokarken halıyle yatar vazıyette ugrastıgınız ıcın esınızın yapması daha kolayınıza gelıryaa nasl acımadan yırtılıyo( egzersz yapmadn mı hiçç
Teşekkür ederim canım. Biz bayanlar hislerimizde yanılmayız. Benden soğuduğunu hiç söylemedi ama bana karşı duruşu tamamen değişti... Ve ben bunun hüznünü yaşıyorum. Onu çok seviyorum
Senin adına sevindim çok uzun ve zor bir dönem geçirmişsin. bizimle de o reçeteyi ve kullandığın kas ilaçlarını paylaşabilir misin benim de en büyük sorunum panikleme ve kasılma. Eğer paylaşırsan çok seviniriz :)bende hıkayemı sıze anlatmak ıstıyorum ben 18 yasına yenı gırdım ve evlendım pıskolojıkmen cok sağlıklı bır hayatım olmadı aılem cok baskıcı bır aıleydı ve yalnız buyudum kız arkadaşım bıle doğru duzgun yoktu kı olsa bıle ben erkenden evlendıgım ıcın kimselere soramadım konuşamadım bu korkumu severek aşık olarak evlendım ve dugunum sabahın köründe olunca halıyle düğünden sonra eve kendımı zor attım daha sonra yorgunlukdan esımle sadece sarılıp yattık ama ya sonra .. sonrası sureklı deneme cabalarımız ama herkezınde dedıgı gıbı bı duvar vardı sankı ve aşırı bır acı esımın bana olan sevgısı yüzünden o bırakıyordu daha fazla zorlama canının yanmasını ıstemıyorum dıye velhasıl esım sankı benı artık o sekılde kabul etmıstı gerçek anlamda ılıskımız olmuyordu evet ama bı sekılde o eksıklıgımı kapatıp onu mutlu etmeye çalışıyordum ,kadın doğuma gittim devlet hastanesine benı 10 kısının olduğu yerde basından savarcasına neyın var anlat dedırttıp zorla onca ınsanı ıcınde utana sıkıla derdımı anlattırdı sonra yalandan baktı bıseyın yok gayet ıyısın şu kremı sur geçer dedı ve gonderdı denedik fakat gene olmadı ben adeta kendımı kitliyordum acaıp kasılıyordum ve titriyordum esımın yaklaşmasına bıle ızın vermıyordum daha sonra ozele gittim baktı ıcıne ince cubuk soktu oo sende bısey yok dedı ama yasadıgım acı tarıf edılmez ve ben kendı adıma konuşmak gerekırse doktora naz edemiyorsun canın acısada cok ses edemiyorsun bu sekılde egzersız yap dedı neyse böyle böyle 3 senemız heba oldu tabı aralarda başka alternatıf seylerde denedik ama nafıle artık ınsanlar cocugunuz olmuyor mu olsun artık gıbı sıkıştırmaya başladı kı bız hemen ıstemıyorduk ama acaba cozum bebekte mı dedık belkı hamıle kalma ıstegım sayesınde bı cesaret bu sorunu cozerız dedık ve koyulduk bu işe esım sadece afedersınız ucundan ucundan 1 cm anca gırıp gırmemek arasında sürtünme yoluyla hamıle kaldımmucızeydı sankı 3 ay denedik tam olmadı aşırı acılar ve hamıle kaldığım ay 3 kez ıcıme boşalmayla hamıle kalmıştım tam anlamıyla mucıze tabı hamılelıgım boyunca zaten olamayan seyı mumkun degıl ıstemedım hem bebegıme zarar gelır korkusu hemde acıyacak korkusuyla dünyamıza evladımız geldı oldumu 4 sene daha sonra cocugun bakımı kı sezeryan oldum onun ıyılesmesı vs derken 6cı senemize girdik suan 6 senelik evlıyız ve artık geçenlerde tak ettı canımıza yarım bır evlılık yasamaktan sıkıldık daha sonra nette araştırırken haydar dumenın bu durumlar ıcın 100de 100 cozum olan recetesını buldum nette esım hemen bulduğum gun gıttı ılacları aldı hepsı 100tl tutmus o gun denedik ve oldu şaka gibi hatta ınanmayarak yaptık ama oldu yırtılmam oldu kanamam oldu evet bı acı hıssedıyorsun ama ucundan gırerkenkı acı arasında dağlar kadar fark var bıraz pıskolojıkmen bı acı hıssettım ve bu olay 2 gun once yasandı suan yırtılmadan dolayı ıyılesmesını bekliyorum yıne deneyecegız aynı yöntemle benım en buyuk sorunum kasılmamdı onu çözmem ıcın sakınlestırıcı kasılma gıderıcıhaplar kullandım kı cok faydasını gordum ısteyene yardımcı olabılırım ınanın cok zor bı durumdu benımkı cok seyler yasadım ve kimseye dıyemedım kimseye anlatamadım herkez gayet normal bı hayatımın olduğunu duşundu kımsem olmadığı ıcın kimseye guvenıp böyle bı durumu nasıl anlatıcaksın evlendıgımın ertesı gunu kayınvalıdem kenara cekıp oldumu kızım dedı bu durumda kıme anlatıcaktım
Bence de, keske okumasaydim dedim belki de o yuzden bugun egzersizim hic iyi gecmedi. zaten korkularimiz yuzunden bu haldeyiz. bu sorunu asanlar lutfen daha dikkatli yazsin.Kızlar yırtılma kelimesini kullanmayın, sadece bu kelimeyi duymak bile sizleri derinden etkileyip bilinçaltınıza işlenmesine sebep olur. Sandığınız gibi değil zaten, sadece zedeleniyor zar, korkulacak bir şey yok.
Bu sorun psikolojik, kullandığımız her kelimeye her cümleye biraz daha özen gösterelim.
Mrb cnm yazini okudumda birsey sormak istiyorum peki doktor nerden anladi kimyasal gebelik yasadigini bi test felanmi yaptiTesekkur ederim canim spermler rahime ulasmis gebelik baslamis ama vucut sagliksiz gordugu icin embriyoyu adet kani ile disari atiyomus bende basima gelmeden once bilmiyodum bu nedir
Canim @pilatesece de anlattigim gibi kisaca sagliksiz dollenme imis sessiz gebelik sessiz dusuk yasiyosun dedi bana doktorum
Öncelikle Herkese Merhabalar. İlk 5 ay eşim ile vajinusmus sebebi ile ikişkiye hiç giremedik. O 5 aylık süre içerisinde Kegel Egzersizleri azda olsa yaptım parmak egzersizi yaptım gayet içimde bir "cisim" olduğunu hissediyordum. Fakat eşim ile beraber olamıyordum.daha sonra Emla kremi denemek istedim ve RAHİM İÇİNE bir tüp kremi boşalttım biraz bekledim. İçimde yangınlar koptu cayır cayır yandım 3-4 gün tuvalete zor gidebildim. Sonra yine ilişkiye giremedim son 1 ay böyle geçti. Oldu 5 ayın sonu. Eşim çok anlayışlı hem destek oldu üzmedi beni. Kendim aştım ve sonunda beraber olduk fakat ilk esnada hem acı oluyor sonra alışıyorum.. 1 ay da öyle gitti ama bir sorun vardı. İlk etapta anlayamadım daha doğrusu zevk HİÇ alamamamın sebebini bir anlama bağlayamadım. 7.ayındayım evliliğim. Fakatzerre kadar içimde bir penis olduğunu ya da dokunduğumda bir şey olduğunu hissetmiyorum. Acaba diyorum EMLA KREMDEN Mİ OLDU? Lütfen benim ile böyle tecrübe yaşamış olanlar paylaşımda bulunsunlar rica ederim.
NOT: vajınıyı aştığımda bir kliniğe gittim kontrol edildim ve hiçbir şekilde fiziksel bir problemim olmadığı sağlıklı oldugum ve kesinlikle krem ile ilgili olmadığı söylendi bu hissizliğin. Sadece bilinçaltı korkularımın halan devam ettiği ve vajınıyi kendim aştığımdan dolayı tam tedavi olmadığım psikolojik etkenlerin devam ettiği söylendi 2 haftalık süreçte.
Ama benim aklımda halâ emla krem var. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım bir tüp emla kremi mi boşalttınemla kremden en fazla nohut büyüklüğünde bir parça alınır, doktora danışarak kullansaydın bu kadar yanma yaşamazdın dilsinaticim. Rahim içine boşalttım derken, vajina içine boşalttım demek istedin sanırım, yanlış bir uygulama yapıp boşu boşuna canını yakmışsın.
Emla kremi bir kere kullanmışsın, geçmiş gitmiş etkisi. emladan olduğunu düşünmüyorum. Hala kullanıyor olsaydın kesin emladandır derdim. Kaslarını kapatıyorsun, korkuyorsun muhtemelen o yüzden acı hissediyorsun canım, endişelenecek bir şey yok. Cinsel ilişki yaşadıkça alışırsın, aklındaki olumsuz düşünceleri atmaya çalış.
Şöyle bir detayı atlattım. Vajinusmusken parmak egzersizi yaptığımda vajina içimi hissediyordum. Ne zaman ki emlayı vajinamın içineboşalytım... Sonra ilişki oldu ve 2 aydır hissizim. Rol yapıyorum resmen eşime. Tüm duyularım kapandı sanki moralim çok bozuluyor. Penisin içimde olduğunu hissetmiyorum zevk hiç almıyorum. Duyarsız oldu ya. Lütfenn yardım edin kafayı yiyeceğim
Merhaba arkadaslar ben Dr Murat Ulusoydan randevu aldim ama malesef her bu sorunu yasiyanlar ve iglesme cabasi icerisinde olan arkadaslarim gibi korkuyorum ve ne yapicagimi bilmiyorum.
Dr Ulusoyla ilgili verebiliceginiz bilgi varsa cok mutlu olurum. Yada Onerebiliceginiz birileri, denemedigim hic birsey kalmadi bu gerek egsesizler olsun aparatlari aldim yine deneyemedim.
Simdikten yardimlariniz icin tesekkurler.
Doktorun adini duydum sadece, bu forumda yenen bir arkadasimiz gitmis 2 gunde butun aparatlari alabilmis doktor sayesinde. sehir disindan geldikleri icin kisa surmus. evde kendisi egzersiz yaparak yendi. yani doktora gitsen de yapacagin sey egzersiz. ben de cok caresizdim doktora gitmeyi dusundum ama burayi bulunca gerek kalmadi maddi yonden sorunum olmamasina ragmen verecegim paraya acidim. o parayla tatil yaparim dedim:) egzersiz yapmaya basladim. cok korkuyordum dokunamiyordum bile ama burasi cesaret verdi. Su an egzersizlere devam ediyorum. istersen egzersiz yapmayi dene kendine guven ve basla. yavas yavas alisiyorsun. ben de egzersize ilk basladigimda korktum bacaklarim titredi ama yilmadim. bunlar geciyor egzersiz yaptikca. Ama yine de karar senin.Biri bu konu hakkinda beni lutfen bilgilendire bilirmi gitmelimiyim sizce lutfen yardimlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?