- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.261
canım parmağını sokmuş olabilir ama kızlık zarı bozulmamışta olabilir.Evlenmeden önceki korku bütün türk kızlarında var sen evlen 1 ay kadar deneyin belki ilk günden yaparsınız belki 1 haftada ama sana tavsiyem bir psikoloğa git ilk gece korkum var de o da cinsellik hakkında doğru bilgileri nasıl rahatlaman gerektiğini anlatır korkunda kalmaz hep boş bilgiler yüzünden genç kızlarımız korkuyorArkadaslar merhaba, araniza yeni katiliyorum.
Ben 2 senedir nisanliyim ve 4 senedir birlikteligimiz var. Iliskimizin basindan beri nekadar ileriye gitsekte cinsellige hicbi zaman izin vermedim hep evlendikten sonra olsun dusuncesindeydim..
Son 1 senedir nisanlimin fikri degisti ve iliskiye girmek istedigini soyledi. 2 ay sonra dugunumuz var bu arada..
Bende onu kirmamak icin tamam dedim ama icimde bi huzursuzluk, bi kac gun hafta once denedik.. Olmadi, kendimi cok siktim ve bacaklarimi skmaktan hala agrisini hissediyorum. Basi girdi devaminda duvar gibi bisey hissettim bundan sonrasinin acidigini hissettim. bide bende evlenmeden once hamile kalirsam takintisi var bu nedenden prezervatif kullandik.. Agladigimi gorunce birakti anlayisla karsiladi ve seni cok korkutmuslar dedi :/ . ama ben korkumu ayirt edemiyorum suan, tekrar da denemek istemiyorum olmayacak diye.
Benimki hazir hissetmemek mi dugunden sonra olsun dusuncesi oldugu icin mi yoksa vajinismus hastaliginin baslangici mi bilmiyorum ama cok kafaya taktimaffedersiniz gecen parmagini soktu, ama beklemiyordum ve girdigini fark etmedim bile.. Bunu nasil aliyorsun dedi , orta parmaginin cogunu sokmus guya :! Kan da gelmedi.
Cok tesekkur ederim 2 yildir evliyim turkiye disinda yasiyorum malesef burda durumlar okadar vahimki kimsenin bu durumla ilgili bir bilgisi yok yabanci doktorum okadar ciddi bir hastalik olarak gorduki yardimci olmaya calistikca beni kendimden korkuttu emla kremini verdi sakinlestirici haplar verdi denedim hic biri ise yaramadi bunlar bilmez turk piskologa gittim 10 seyans malesef hic ilerleme kaydettmedim bu defa kitaplar getirttim icinde aparatlar ve tampon vardi ilk tampon kullanmam gerekiyordu ama seninde yazdigin gibi ellimi bile vuramadim bu lanet seyden dolayi isimi ve kariyerimi sonlandirdim cok yoruluyorum esime zaman ayiramiyorum diye yine okadar denemelerime ragmen basarisiz kaldim burda okadar bu konu hakkinda yanlizimki ne yapicagimi sasirdim sanki hayattimdaki herseyi yok etmeye baslamisim gibi, sonra bu siteyi gordum yanliz olmadigimi fark ettim turkiyeye gelmeye karar verdim insallah dedigin gibi olur ve umarim basaririm okadar korkuyorumki artik imkansiz gibi geliyor.canım sana şunu da söyliyim doktorun bütün dediklerini yap gerçekten uzman birisi orda 2 günde yenenlerde varmış ben geldikten sonra egzersizlere devam ederek yendim zaten oraya gidince sözleşme imzalatıyor tedaviyi tanıtıyor ve tedaviden 2 ay sonraya kadar bi sorun çıkmazsa dosyan öyle kapanıyor.Sonra eve dönsen bile o seni takip ediyor ona göre bilgi veriyor belki ona bile gerek kalmaz orda yenersin.Ben vajinama bile dokunamıyordum onun yöntemleri etkili bence
bu gun ew denemesi canimm:) bakalimm nolucak:)canım ne yaptın ne durumdasın :)
ah canım benim çok zor bi durum bende çok araşttırdım hangi doktora gitsem diye bir bu doktor bir de süleyman eserdağ diye bi doktor duydum.2 gün olduğu için yoğunlaştırılmış çalıştırıyor ama 3 aylıkbi süreci 2 günde tamamlıyorsun birde yurt dışından gelecekmişsin senin için iyi olur diye düşünüyorum oraya gittiğimde bile içimde şüphe vardı ne kadar iyi olabilir ki diye ama birçok çiçekler falan gelmiş çaktırmadan çiçek kartların üstünü falan okuyordum :) onlarda aynı bizim durumumuzda olan inlarmış hepsi allah razı olsun bitmek üzere olan evliliğimizi kurtardın falan yazmış inşallah çabuk kurtursun ama yüzde yüz tedavisi olan bi durum sadece ertelemeCok tesekkur ederim 2 yildir evliyim turkiye disinda yasiyorum malesef burda durumlar okadar vahimki kimsenin bu durumla ilgili bir bilgisi yok yabanci doktorum okadar ciddi bir hastalik olarak gorduki yardimci olmaya calistikca beni kendimden korkuttu emla kremini verdi sakinlestirici haplar verdi denedim hic biri ise yaramadi bunlar bilmez turk piskologa gittim 10 seyans malesef hic ilerleme kaydettmedim bu defa kitaplar getirttim icinde aparatlar ve tampon vardi ilk tampon kullanmam gerekiyordu ama seninde yazdigin gibi ellimi bile vuramadim bu lanet seyden dolayi isimi ve kariyerimi sonlandirdim cok yoruluyorum esime zaman ayiramiyorum diye yine okadar denemelerime ragmen basarisiz kaldim burda okadar bu konu hakkinda yanlizimki ne yapicagimi sasirdim sanki hayattimdaki herseyi yok etmeye baslamisim gibi, sonra bu siteyi gordum yanliz olmadigimi fark ettim turkiyeye gelmeye karar verdim insallah dedigin gibi olur ve umarim basaririm okadar korkuyorumki artik imkansiz gibi geliyor.
Senin adina cook sevindim basarmissinya onemli olan odur, dilerim allahim bu durumda olan herkese yardimci olur.
inşallah canımya biter gider aparat gibi hatta daha rahatbu gun ew denemesi canimm:) bakalimm nolucak:)
bende egzersızle yendım cok sukur hamıleyım .ALLAH bagıslasın canımBen 2012 de evlendim 2014 te vajınısmusu yendim egzersiz yaptım önce mumla sonra aparat temın ettim ve uç gun Aralıksız evde egzersiz yaptım olacak dedim çünkü artık araya çocuk isteğimde girmişti çok şükür yendim ve yendiğim zaman hamile kaldım şimdi 3 aylık Çocuğum var ve sevgisi paha biçilemez pes etmeyın egzersizle yenebilirsiniz
canım 2 parmak alabılıyorsan emın ol penısıde alıcaksın aparat almak penısı almaktan daha zor musyazdıklarınızı takip ederek ben de aşmaya çalışıyorum. parmak egzersizlerini yapmıştım. mumu da jelatinleyip bugün denedim oldu. 10 cm.lik mumun 7 cm.i alabildim içime. 9 aydır evliyiz. uyuşturucu kremi de kullanıyorum işime çok yaradı. tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
bende 10 ay sonra karar verdım basardım sende yapıcaksın emın olyazdıklarınızı takip ederek ben de aşmaya çalışıyorum. parmak egzersizlerini yapmıştım. mumu da jelatinleyip bugün denedim oldu. 10 cm.lik mumun 7 cm.i alabildim içime. 9 aydır evliyiz. uyuşturucu kremi de kullanıyorum işime çok yaradı. tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
zeytın yagda kullanEvet seni çok iyi anlıyorum o halde aranızda öyle birşey sorun olmayacaksa yine de sen bilirsin o ilk gecenin anlamı daha farklı oluyor. bence bekle ama seni o halde alıştırsın parmak egzersizi mutlaka yapın mutlaka. bebek yağı ile yapın. 1 parmak sonra iki parmak sonra 3 parmak yeterli olacaktır. emin ol ki bunu aştıysan penis hayli hayli giriyor.
ne oldu canım hayırdır düşünceli gördüm seni
Kızlar merhabalar ben 2 haftadir egzersiz yapıyorum 2 parmak 1 bogumdayim ama parmagimi itince popoya doğru yukarlarda bi ağrı hissediyorum sizdede oluyormu
Parmakla girişte felan hiç ağrı yok ama yukarıya itince bir ağrı oluyor ya tam yapabiliyorum derken bu çıktı bideBende deoldu fakat disponori sandım ama değilmiş sonrada 1 ay içinde geçti.. hatta penisi içine aldığında aynı şekilde ağrı oluyordu parmak egzersizinde falan sonra geçti alışması gerekiyor.
Gözün aydın :) Allah başka dert keder vermesin inşallah darısı bizlerin başınaBunu yazmak için tam 10 ay bekledim.BU MUYMUSSSSKızlar çok mutluyum sonunda bitti.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.Kimsenin emekleri boşa gitmez inşallah.
Cok tesekkurler canim dilerim bendede ise yararah canım benim çok zor bi durum bende çok araşttırdım hangi doktora gitsem diye bir bu doktor bir de süleyman eserdağ diye bi doktor duydum.2 gün olduğu için yoğunlaştırılmış çalıştırıyor ama 3 aylıkbi süreci 2 günde tamamlıyorsun birde yurt dışından gelecekmişsin senin için iyi olur diye düşünüyorum oraya gittiğimde bile içimde şüphe vardı ne kadar iyi olabilir ki diye ama birçok çiçekler falan gelmiş çaktırmadan çiçek kartların üstünü falan okuyordum :) onlarda aynı bizim durumumuzda olan inlarmış hepsi allah razı olsun bitmek üzere olan evliliğimizi kurtardın falan yazmış inşallah çabuk kurtursun ama yüzde yüz tedavisi olan bi durum sadece erteleme
Amin canım . Sende bozma moralini takma kafanı herşey halolur. Sen denemene odaklanGözün aydın :) Allah başka dert keder vermesin inşallah darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?