Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım vajina girişimde ki kaslardan çok güçlü aynı makat gibi ama ondan sonra vajina boyunca sinir yok.. Kimse hissetmiyor ... Mesela içe girince sanki koca penis küçülüyor.. Ama aslında hissetmiyoruz zaten bayanlarda vajinal orgazm bu yüzden zor..

Arkadaşlar selamlar bir buçuk yıl önce aştı hikayemi kopyalıyorum.. Yardım isteyenlerle birebir çalışalım

Herkese Selamlar! geçen sene bu zamanlar evliliğimin ilk günlerini zehir eden vajinismusu yerle bir etmiş biri olarak yazıyorum. 15 agustos 2013 sabırsızlıkla beklediğim geceydi. eşime kavuşacaktm maalesef olmadı. çok korktum .penis boyutu beni çok korkuttu. balayı hüsran her deneme çığlıklar atıyorum .kayganlaştırıcı fayda vermedi.eşim sıkıntı yaşadı derken balayının son günü denemede ben üste iken canım çok yandı gene dayanamayıp kalktım peçeteye bi kaç damla kan zar olayı böylece bitti. evimize geçtik yok gene olmuyor. kabus gibi zamanlar... ben bi kaç evli arkadaşla paylaştım ayrıntılı anlatıyorlar. ama bende tık yok. derken bi denemede daha kan gelince korktum yurtdışı olduğundan Dr gitmekte ayrı bi olay .ve ben vajina yapısını araştırdım .resimlerine baktım giriş nerde üretra nerde .sonra vajinismusu araştırdım. burayı buldum ama parmak çok itici geldi ve vazgeçtim egzersizsiz bi yol aradım .ve kaderimin z yağı sayfasını buldum. tabi yeni bi ümit geldi z yağı denedim olmadı olmadı bende buraya baya okudum kulak çöpü mantıklı geldi .denedim içimde hiç hissetmeden ilerleyince şok oldum .ve bu iş bitti dedim orası kapalı deilmiş diye çok sevindim akabindeki parmak denedim oldu .ama içimi hissedince tuhaf oldum ve hemen aparat yapıp çalıştım .iki üç günde müthiş ilerledim. adet girdi araya adetten sonrada iki gün çalıştım ve 3 kasım2013 te yendim .tabi şunlar önemli ıkınma nefes eşiminizin sizin yönlendirmeniz kayganlık, pozisyon ve de dua bu bir imtihan ve çaresi %100 olan. bi durum bu yaz bebek düşündüğümüz için tr de bi görüneyim kadın doğumcuya dedim Temmuz ortası gittim .tabi alttan olacağını düşünmedim .tavsiye edilen Dr ameliyata gidecekti yan sedyede başka bi bayan var sekreter var bana hazırlan diyor .sanki önüne gelmiş bi nesne gibi davrandı. kızdı bende gözlerim doldu ve ben vajinismustum dedim "aaa ben bilemem orasını dedi" bende olmuyorum muayene dedim ücretimi aldım başka bi yere gittim o Dr a anlartırkende ağladım o da beni sakinleltirdi anlaştı bizkulakçı kulağa bakar bizde buraya dedi bunları biliyorum ama davranış önemli neyse Dr bana hazır olunca gel alttan bakalım dede vajinada yara varmı diye 4 sonra gitti biraz utandımaltran baktı hiç canım yanmadı çok iyi idi ultrasonlarda baktı hiç sorun yok anatomik yapın uygun hemen hamile kalırsın dedi nitekimde öyle oldu korunmayı bıraktığımız ilk ay yumurtlama dönemim geçmesine rağmen hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim allah isteyen herkese versin ha bu arada Dr bana koca bi aferin verdi vajinismus falan yok sende dedi korkmayın üstüme gidin biz çokgüçlüyüz çıldıra edin allah yardımcınız oksun kabus dolu iki buçuk ayım geçtiği için anlıyorum sizi burasıı çok iyi bi yer be nedenle tekrardan başlatacaksınız sadece isteyin

Sonunu kesmemişim ama maaelesef bebek düştü.. Şimdi yeni den istiyorum bekleme süresindede birilerine faydalı olmak isterim birebir çalışabiliriz

sizi falan olmuyo simdilik hani daha fazla girdiginde olur mu bilemiyorum..3-4 cm anca giriyo itiyorum ikiniyorum yoook ilerlemiyo..bir delik var ama yok gibi..duvar gibi bisi olsa sizi yanma aci yapar.. ne sizi var ne aci neden ilerlemedigini cozemedim..yon yanlis olsa o da carptigi yerde sizi yapar..ittirmiyorum desem vajina girisindeki sivi salgilayan dokular resmen disari cikiyo..cozemedim bi turlu..

canım bence kafanda engel kurup çok fazla itmiyorsun ozamn bacak açıklığında yeterince genişse girmemesi için hiç bir neden yok ama istersen bir doktora git.Birde eşinle birlikte ittir bakalım çünkü onu bazen bende yapıyordum ilerletiyordum biyerden sonra ilerletmeye çekiniyor durduryordum eşinle birlikte yapınca o olmuyor

kızlar ben üç parmak alabiliyom ama nden bilmiom mumlu aparattı sokamıyom bide egzerszlerde nemmlendirici kullandım oram şişmiş içi ;((
canım bende aparatı yapıyordum parmağı yapamıyordum.Sonra doktor parmakta çalış diyince ona da bir kaç günde alıştım deneyerek alışıyor insan en başta her zaman kafamızda büyütüyoruz ama yaptıkça daha kolay geliyor.Aparatta yönünü buldurması ittirmesi daha kolay 3 parmağı yapmışsın diğeri çocuk oyuncağı senin için Hem aparatı ilk olarak küçük yap 1 parmak kalınlığında sonra yavaş yavaş büyült bende 3.aparatı yapıyordum ama parmağa geçtiğimde 3 parmaktan başlamadm 1. parmaktan başladım

canım bu kadar korkutma kendini bu işi tek parmağı yapan kişi hayli hayli yapar çünkü daha farklı bişey depil o 3 parmağı doktorlar kalın birşeyde girebilir diye psikolojimize yer etsin diye vereyorlar.Sen yine egzersizleri bırakma daha önce yaptığından daha kolay ilerlersin yine başla bugün serçe parmağı yap yarın yüzük parmağı yap rahatlayana kadar bir kaç hafta yap artk kafam rahatladı bundan korkmuyorum dediğinde eşinin parmağını al küs işareti yapsın jel sür sonra eşinin parmağını tutu beraber ilerletin ama nefes al nefes verirken ilerlet bacak açıklığında geniş olsun .Bir çok aşamayı geçmişsin şu aşamadan sonra sakın bırakma

Reactions: vop
canım parmağını sokmuş olabilir ama kızlık zarı bozulmamışta olabilir.Evlenmeden önceki korku bütün türk kızlarında var sen evlen 1 ay kadar deneyin belki ilk günden yaparsınız belki 1 haftada ama sana tavsiyem bir psikoloğa git ilk gece korkum var de o da cinsellik hakkında doğru bilgileri nasıl rahatlaman gerektiğini anlatır korkunda kalmaz hep boş bilgiler yüzünden genç kızlarımız korkuyor

Reactions: vop
Ben 2012 de evlendim 2014 te vajınısmusu yendim egzersiz yaptım önce mumla sonra aparat temın ettim ve uç gun Aralıksız evde egzersiz yaptım olacak dedim çünkü artık araya çocuk isteğimde girmişti çok şükür yendim ve yendiğim zaman hamile kaldım şimdi 3 aylık Çocuğum var ve sevgisi paha biçilemez pes etmeyın egzersizle yenebilirsiniz

Cok tesekkur ederim 2 yildir evliyim turkiye disinda yasiyorum malesef burda durumlar okadar vahimki kimsenin bu durumla ilgili bir bilgisi yok yabanci doktorum okadar ciddi bir hastalik olarak gorduki yardimci olmaya calistikca beni kendimden korkuttu emla kremini verdi sakinlestirici haplar verdi denedim hic biri ise yaramadi bunlar bilmez turk piskologa gittim 10 seyans malesef hic ilerleme kaydettmedim bu defa kitaplar getirttim icinde aparatlar ve tampon vardi ilk tampon kullanmam gerekiyordu ama seninde yazdigin gibi ellimi bile vuramadim bu lanet seyden dolayi isimi ve kariyerimi sonlandirdim cok yoruluyorum esime zaman ayiramiyorum diye yine okadar denemelerime ragmen basarisiz kaldim burda okadar bu konu hakkinda yanlizimki ne yapicagimi sasirdim sanki hayattimdaki herseyi yok etmeye baslamisim gibi, sonra bu siteyi gordum yanliz olmadigimi fark ettim turkiyeye gelmeye karar verdim insallah dedigin gibi olur ve umarim basaririm okadar korkuyorumki artik imkansiz gibi geliyor.

Senin adina cook sevindim basarmissinya onemli olan odur, dilerim allahim bu durumda olan herkese yardimci olur.

ah canım benim çok zor bi durum bende çok araşttırdım hangi doktora gitsem diye bir bu doktor bir de süleyman eserdağ diye bi doktor duydum.2 gün olduğu için yoğunlaştırılmış çalıştırıyor ama 3 aylıkbi süreci 2 günde tamamlıyorsun birde yurt dışından gelecekmişsin senin için iyi olur diye düşünüyorum oraya gittiğimde bile içimde şüphe vardı ne kadar iyi olabilir ki diye ama birçok çiçekler falan gelmiş çaktırmadan çiçek kartların üstünü falan okuyordum :) onlarda aynı bizim durumumuzda olan inlarmış hepsi allah razı olsun bitmek üzere olan evliliğimizi kurtardın falan yazmış inşallah çabuk kurtursun ama yüzde yüz tedavisi olan bi durum sadece erteleme

bende egzersızle yendım cok sukur hamıleyım .ALLAH bagıslasın canım

canım 2 parmak alabılıyorsan emın ol penısıde alıcaksın aparat almak penısı almaktan daha zor mus

bende 10 ay sonra karar verdım basardım sende yapıcaksın emın ol

zeytın yagda kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…