• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mehsi27 kesinlikle kolay olmadı

benim rahatsızlıklarımdan dolayı fitil kullanmam gerekti ki rahatsızlıgımdan dolayı hıc bısey olmasa bıle zaten agrım vardı sıstı fıtıl bıle gırmekte zorlanıyodu

doktorumun onerdıgı merhemde ve kayması kolay olsun hissi azaltsin dıye seffaf eldivenle yavas yavas once serce parmakla baslıyosun

parmagın yarısı gırınce gerı kalan oluyo sonra parmakların kalınlıgına gore devam edıyosun

uzan
nefes al ver
yavas yavas parmagı ıttır

butun parmaklar bıtınce esin parmagıyla denesın

ki ınanın parmak en zoru parmakla yaptıkdan sonra esınızle yakınlasmanız daha kolay oluyor

yaparsın korkma

acımasından da korkma kopmaz ya yırtılmaz ya

acısa nolcak gecer nasılsa

kendın ıcın basar

Canım, Bak ben biticek bu iş dedim. Hatta eşime dedimki vakit erkendi daha iki kere deneyelim,o da olur öle yapalım dedi. ben sonraki denemeye odaklandığım için hadi ölesine bi deneyelim bakalım dedik. Çok az krem sürdü eşim,ben hiç sürmedim bile,ucu girince panikledim tabi hemen ama eşim sürekli benimle konuşup derin derin nefes almam gerektiğini hatırlattı,az kaldı bak şimdi bittti diye sürekli telkin etti.tamamını aldığımda hiç inanamadım bekledi biraz içimde sakin ol bak acı varmı dedi,hakikaten acı yoktu,sadece bi sızı,o da belli belirsiz. Sevinçten ağladım bitti dedim,denerkende sürekli sesli sesli dua ediyordum.ALLAHIM SEN ZORLAŞTIRMA,KOLAYLAŞTIR diye çok yalvardım ALLAH'A.Çok şükür bitti. Eşimden de burda bana yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
Yazılan herşeyi okuyordum ama sadece olumlu olanları beynime yer ettim,olumsuz yazılan hiçbir yazıyı dikkate alıp,motivemi düşürmedim.Herkes yapıyorsa bende yapıcam dedim ve oldu. Sende öle yap canım sakın erteleme , ne yaparsan ne denersen senin için bir artı demek unutma. Ben öylesine araya sıkıştırdım kendime zaman yarattım. birkaç saat öncesindede adaçayı içmiştim. onun bi faydası oldumu bilmiyorum,denemeye başlarken ağlama krizlerine girmedim çünkü :)
haklısın canım ne yaparsam ne şekilde yaparsam bu benim için artı. bizde normalde geçe bırakıyoruz yorgunluktan uykusuzluktan falan da tam odaklanamıyor olabilirim bugün erken saatte kocama yanaşıcam :) halletcem bu işi Rabbimin izniyle

hayırlı cumalar canım :) Sende yendin sayıyorum ben:) ben yaklaşık 25 gündür egzersiz falan yapmıyorum. İyice boşladım. Misafir, temizlik derken yapamaz oldum. Ne güzel mumu rahatlıkla alıyordum, belki de şimdi eşli denemeye bile geçebilirdim :KK43: off off
eee tamam sende bitmiş sayılırsın.. mumu rahatlıkla aldığınzaman gerisi gelio inan bak sende %90 yenmişsin sadece % 10u kalmış :)

kesinlikle canimm:KK66: o gelgitleri coook yasadim..gercekten sabir isteyen zorlu bi surec..elimizden geleni yapicaz baska alternatif yok..bu arada hevesim kursagimda kaldi regl basladi..bitene kadar beynime kodlama yapicam artik :)
kodla canım kodla benim de regle başladı bende yendiğimi kodluyorum bu işi başardıktan sonraki ilk regle benimde :KK70:

Yenenlerin hikayelerini her okuduğumda Gözlerim doluyor. Her birinde kendimi görüyorum.
Yendim ama bu forumdan ayrılmıyorum. Yazılanları tek tek okuyorum. Her birine tek tek dua ediyorum. Damdan düşmüşüN halinden damdan Düşen anlar misali.
Rabbim yardımcınız olsun. En yakın zamanda tez vakitte.
gullacığım bende aynı hala ayrılamıyorum bu forumdan yenenlerle seviniyor bu dertle uğraşanlarla üzülüyorum.Bende hala dua ediyorum inşallah bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlarımız yener elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum çeken bilir.Hala kocamla birbirimize sarılıp ağladığımız günler allahım nasıl bi dertmiş sevip evlenipte kavuşamamak seve seve ayrılma düşünceleri çok zor bir süreç allah herkese sabır versin herkes çalışmalara devam etsin geçici bidurum kimse üzülmesin

gullacığım bende aynı hala ayrılamıyorum bu forumdan yenenlerle seviniyor bu dertle uğraşanlarla üzülüyorum.Bende hala dua ediyorum inşallah bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlarımız yener elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum çeken bilir.Hala kocamla birbirimize sarılıp ağladığımız günler allahım nasıl bi dertmiş sevip evlenipte kavuşamamak seve seve ayrılma düşünceleri çok zor bir süreç allah herkese sabır versin herkes çalışmalara devam etsin geçici bidurum kimse üzülmesin

aynen ...
butun dualarımız bu sorunla ugrasanlar ıcın

Merhabalar.
Burayı epilasyon aleti için fikir almak için gelmiş. Yazılanları okuyup çıkıyordum. Bu konuyu gördüm sonra. O zamanlar nişanlıydım. Bu olay bilmiyorum görünce okuyunca mı aklıma girdi yoksa ben mi öyleydim.
Nisanın 19da evlendik. Ama ben yapamadım. İstediğim halde. Sabahında balayına gittik. Orada denedik. Canım yana yana giriş oldu ve kanamada oldu. Kanamam uzun sürdü. Hatta o gün neredeyse oturamıyordum bile. Acıyordu. Bunu çok denemeden dolayı aşınmaya bağladım. Dediğim gibi istiyordum. o yüzden baya deniyorduk. Yorulunca artık etrafında acı hissedince bırakıyorduk. benim bu konuda hiç bilgim yok. Eşim her pozisyonda deniyordu.
İlk birleşmeden aklımda kalan acıydı sadece. Kanamam bitmeyince eşim bişey olmaz diye yine denedik. Yine acı ve zorlanma. Ama yinede oldu. Kastığım için içime ulaştığını hissediyordum. acı dayanılmaz olunca geri çekildim. Kanamam 5 6 gün sürdü. Sonra adetim başladı. Bittiği akşam denedik. Yine olmadı. bu zamana kadar gayet sakin ve anlayışlı olan eşim kızdı. Anlık bişeydi ama çok zoruma gitti. Sonra sarıldı güzel sözler söyledi ama benim gözler dolmuştu. Ama ona hiç belli etmedim. Sesimi çıkarmadım.
Sabah o işe gidince saatlerce ağladım. Yattım uyudum.
O günün akşamı mıydı yoksa ertesi akşam mı bilmiyorum. Hatırlamıyorum. Ama şimdi oluyor. Yani oluyor herhalde. Ki eşim bişey demiyor. Ama ben sırtüstü yatarken. Başka şekillerde yine olmuyor. Zaten olduğunu da başka şekilde denerken anladım. Eşim sen başka pozisyonda yapamıyorsun dedi. Güldüm. içimden yani oluyor mu diye geçirdim. Anlamıyorum çünkü. Giriyorken çıkarken. Normal mi bu durum onu sormak istiyorum. Öyle lap diye olmuyor tabi. Önden baya şey yapıyoruz. Eşim sağolsun beni iyi hazırlıyor. Bende de istek var. Islaklık da.
Durum bu. Şimdi aklıma takılan olanı hissetmemem yani dediğim gibi girişi çıkışı falan içerde olduğunu hissetmemem normal mi..
Birde hala kan geliyor. Çarşafta lekesini görüyorum yani. en son değişik şekilde denerken yine acıma hissettim. Sabahında baya kan vardı. Hatta gün boyu devam etti. Ama böyle yara kanar gibi. İçimden gelmediği belliydi. Peçete ile bastırınca kenarının kanadığını farkettim. Netten baktım yırtılmadan olabilirmiş. Mantıklı geldi. O da geçti şimdi. Bakalım yine olacak mı.. olmaz İnşaallah.. baya kan kaybettim çünkü.
Soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Eşime oluyor mu diye soramıyorum. Çekiniyorum. Adamın koynuna girip soru soramamak da tuhaf geliyordur belki ama soramıyorum işte..
canım merhaba benimde altta denerken çok sızı hissetmiyorum hatta girerken anlmaıyorum ama geçn üstte denedim inanırmısın canım giridi çıktı girdi çıktı resmen ter attım ya ve bu ne dedim kendi kendime o kadar kastım yani ve altta oluyo diyorum bazen altta da kuruysam yanıyo canım ama ıslaksam cidden hissetmiyorum içimdeyken hissetmiyorum zaten normal olna buymuş canım 2cm sonrası boşluk hiisetmezsin ve ben eşim boşaldı onu dahi hissetmiyorum yani ama içimdeki onu değil de sızıyı hissediyorum çıkarçıkmaz kesiliyo hemen

canım merhaba benimde altta denerken çok sızı hissetmiyorum hatta girerken anlmaıyorum ama geçn üstte denedim inanırmısın canım giridi çıktı girdi çıktı resmen ter attım ya ve bu ne dedim kendi kendime o kadar kastım yani ve altta oluyo diyorum bazen altta da kuruysam yanıyo canım ama ıslaksam cidden hissetmiyorum içimdeyken hissetmiyorum zaten normal olna buymuş canım 2cm sonrası boşluk hiisetmezsin ve ben eşim boşaldı onu dahi hissetmiyorum yani ama içimdeki onu değil de sızıyı hissediyorum çıkarçıkmaz kesiliyo hemen
Bende hiç sızı falanda yok. Hissetmiyorum. Ondan oluyor mu diye şüpheliyim. Çocukta olsun istiyorum.
Ama olduğuna inandım artık. Hissetmemek de normalmiş. İnsan baştan o kadar acı çekince hep öyle olacak sanıyor galiba. Olunca inanamamak ordan geliyor sanırım.

ilk defa kimsenin anneler gününü kutlamak istemiyorum :( bencilce olabilir ama öyle :(
Zuzukucum uzulme canimmm, biz de bir gun anne olacagiz insallah. bak egzersizlerde belli bir noktaya geldik hic ugrasmamaktan iyidir. İkimiz de ayni asamadayiz, bence az birsey kaldi. Belki de bir sonraki anneler gununde bebisimiz kucagimizda ya da karnimizda olacak. moralini bozma canim. seni cok iyi anliyorum. Guclu olmaliyiz.

Bende hiç sızı falanda yok. Hissetmiyorum. Ondan oluyor mu diye şüpheliyim. Çocukta olsun istiyorum.
Ama olduğuna inandım artık. Hissetmemek de normalmiş. İnsan baştan o kadar acı çekince hep öyle olacak sanıyor galiba. Olunca inanamamak ordan geliyor sanırım.
canım ben kastığım için sızı oluyo dimi nasıl rahatlattın kendini çok deneyerek mi?

Arkadaşlar selamlar herkese..ben de 2 buçuk senelik evliuim ve bu dertten muzdaribim..Rabbim herkese acil şifalar versin..ben simdi parmak egzersizindeyim psikolog tan yardim alıyorum ve bir parmağı çok rahat sokuyorumama 2 parmak olmuyor yani girişe büyük geliyor sanki. Bunu yapmanınkolay bir yolu var midir? Bu egzersizi yyapanlar yardımcı olabilirse sevinirim..

aslında buyuk gelıyor dıye bırsey yok farkında olmadan kasıyosundur kendını
acele etme yavas yavas
hedef belırle once 1 parmagı rahat yapabıldıkden sonra 2 parmagın ucunu dene,
sonra 2 parmagın yarısı ve sonra 2 parmagın tamamı
kayganlastırıcı kullan
gerekırse seffaf eldıven kullan oda kaymasına kolaylık saglıyor
tenın parmagın ıc dokuyu hıssedınce huzursuz olur kasılırsın seffaf eldıven onuda ortadan kaldırıyor

Arkadaşlar selamlar herkese..ben de 2 buçuk senelik evliuim ve bu dertten muzdaribim..Rabbim herkese acil şifalar versin..ben simdi parmak egzersizindeyim psikolog tan yardim alıyorum ve bir parmağı çok rahat sokuyorumama 2 parmak olmuyor yani girişe büyük geliyor sanki. Bunu yapmanınkolay bir yolu var midir? Bu egzersizi yyapanlar yardımcı olabilirse sevinirim..
canım 2 parmağı eldivene geçir bildiğimiz ameliyat eldivenine sonra biraz yağla ve girişe yavaş yavaş sok bunu yaparken nefes al ver karnını şişir verirken o duvar dediğin şey hooop kalkıyor inan yapınca çok kolay diyeceksin

ben mantar için fıtıl kullanırken yendım aslında :D
vajınısmusum doktor fıtıl verıyor mınnak sey bana kocaman gelıyo
onu bıle sokamıyodum
fıtıl kutularındakı parmak eldıvenı taktım kayganlastırıcı surdum mınıııkkk mınııkk kaydırdım elımı dırek parmagımı sokmadım hıc bır zaman
hemen alısıyor

[QUOTE="keyfegezer, post: 40876471, member: 40ardaşlar selamlar herkese..ben de 2 buçuk senelik evliuim ve bu dertten muzdaribim..Rabbim herkese acil şifalar versin..ben simdi parmak egzersizindeyim psikolog tan yardim alıyorum ve bir parmağı çok rahat sokuyorumama 2 parmak olmuyor yani girişe büyük geliyor sanki. Bunu yapmanınkolay bir yolu var midir? Bu egzersizi yyapanlar yardımcı olabilirse sevinirim..[/QUOTE]
Canim iki parmagi yapmanin kolay yolu muayene eldivenin tek parmagina iki parmagini gecir ya da parmaklarinla küs isareti yap bol jel sur ve oyle dene derin nefes al burnunda nefesini agzindan verirken balon sisirir gibi ufle her nefes veriste biraz daha ilerlet parmagini

Çok teşekkürler bu eldivenin tek parmağına iki parmak sokma fikri güzelmiş..denicem inşallah:) tek parmağın girince şok olmuştum hic bi yer yok burası boşluk demiştim kafamdaki duvar kalkmıştı bir anda ..herkes kurtulur bundan inşallah..

Çok teşekkürler bu eldivenin tek parmağına iki parmak sokma fikri güzelmiş..denicem inşallah:) tek parmağın girince şok olmuştum hic bi yer yok burası boşluk demiştim kafamdaki duvar kalkmıştı bir anda ..herkes kurtulur bundan inşallah..
Uc parmak egzersizinde de isaret ve yuzuk parmagin altta orta parmagin ustte olacak sekilde ucgen sekli verip denersin canim

[QUOTcaulum, post: 40876916, member: 624445"]Uc parmak egzersizinde de isaret ve yuzuk parmagin altta orta parmagin ustte olacak sekilde ucgen sekli verip denersin canim[/QUOTE]
Hadi canim o kadar acilicak yani:)

Back
X