- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.321
dun itibariyle esli denemelere yeniden basladik gun icerisinde de egzersizlere devam edicem..esimin icine uysal bisi kacti:) hic kipirdamadi pns kafasini tamamen aldim (sunnet yerine kadar alabiliyodum)senin taktik cok ise yaradi gercekten.bacaklar ne kadar acik olursa o kadar iyiymiscanım sen bu egzersizleri yaparken bilinçaltı zaten oraya bişeyler girebileceğine kendini hazırlıyor.Ben 3. aparatı çalışırkende penis buraya nasıl girecek şüphesi vardı penisi yarısına kadar alırken bile hala vardı.Sende 3. aparatı çalışıyorsun penis denemelerine başlayabilirsin önce ucu girdi şaşırdım bn hiç giremeyeceğini düşünüyordum sonra yarısı girdi ama ben hala bu burdan fazla ilerlemez gibi düşünüyordum ama egzersizlerimi de yapıyordum sonra bi gün çalışıyorum bugünde yarısına kadar girer düşünceleriyle ama vajina kendini penise açmaya başladı şaşırdım tam ilişki olmadı ama çoğunu almıştım 2 gün sonra vajina hepsini aldı.Şöyle bi durum var biz egzersizleri yaptığımız sürece bilinçaltıda buna ikna oluyor biz kafamızda engeller koysakta bilinçaltı yaptığımız egzersizler sonucunda penise vajinayı açıyor.Sen devam et çalışmalarına bugün az girer yarın çok bu iş böyle ilerliyor![]()