Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım mesajlarını okudum egzersizlerini sanki biraz düzenli yapmamışsın öyle ara ara yapmışsın bazen iyi olup yarısını aldığın zamanlar olmuş bazen geriye sarmışsın.aslında egzersizlerine kararlı birşekilde biraz daha ağırlık versen olacak.mesela tek parmaktan başla ilk gün 1 saat, 2.gün 2 parmak 1 saat,3.gün 3 parmak 1 saat böyle bile yapsan 1 hafta da biter bu iş ama sen çok ertelemişsin üstelik çalışmıyorsun ve bolcada vaktin var anladığım kadarıyla.tamam egzersiz yapmak kolay birşey değil belki hiçbirimiz koşa koşa egzersiz yapmadık ama sonunda mutlu olacağımızı bilmek gaza getirdi biraz daha gayret etsen inan olacak ama sen hep erteleyerek yapıyorsun ve 2 ileri bir geri oluyor niçin mutsuzluğu tercih ediyorsun?

çok haklısın nasılda beni çözüp tarif etmişsin bende senin gibi kendime bu soruları sorup duruyorum ama bir türlü cevap oluşmuyor kafamda evet düzenli egzersiz yapmadım yapamıyorum offff ne yapsam beynime söz geçiremiyorum anlamıyor beni benden bağımsız işliyor sanki :(

Canim bak pns yarisindan fazlasini almissin..vajina alismistir pnse yine yaparsin kendini kasma kapatma kendini..esin girdiginde bekletsin icin cok yavas yavas itsin cok basit oldugunu bosa uzuldugunu gorceksin

canım bende öyle düşünmüştüm ama 3 gün ara verdim tekrar başa döndüm en korktuğum şeydi başımada geldi :(

tabiki de beynine söz geçirebilirsin canım mesela 3 parmak hedefi koy kendine ve rahatça yapana kadarda hergün bırakma egzersizi inan beynin daha fazla ikna olacak

canım bende öyle düşünmüştüm ama 3 gün ara verdim tekrar başa döndüm en korktuğum şeydi başımada geldi :KK43:

başa dönmek yok bu sana vajinanın bir oyunu.benim gittiğim doktor bana demişti ki vajina bir yılana benzer sen her egzersiz yaptığında o yılanın başını ezersin ve sen egzersizini yapmadıkça o yılan tekrar çıkarır başını.o yılanı öldürene kadar egzersizlerini düzenli yapmalısın,her egzersizde o yılanın başını bir kere daha ezdiğini düşün demişti

canım bende öyle düşünmüştüm ama 3 gün ara verdim tekrar başa döndüm en korktuğum şeydi başımada geldi :KK43:

Basa donmek diye bisey yok canimm kaldigin yerden devam ediceksin beyninin seni kandirmasina izin verme..kendini rahatlat ve egzersizlere basla orda genis bi delik var kocaman bebek cikiyo ordan biliyosun..ve inan bana aci yok kendini uzup mutsuz etme vallahi aci yok egzersizlerini yap es denemesi yap ara verip erteleme ustune git yeniceksin ve hersey cok guzel olcak

tabiki de beynine söz geçirebilirsin canım mesela 3 parmak hedefi koy kendine ve rahatça yapana kadarda hergün bırakma egzersizi inan beynin daha fazla ikna olacak

tamam canım inşallah bundan sonra egzersizlerimi aksatmadan yapıcam yetti artık ağlamaktan yoruldum üzülmekten hastalık hastası oldum mutlu olmak benimde hakkım bende yendim diye sevinçten ağlamak istiyorum :(

Basa donmek diye bisey yok canimm kaldigin yerden devam ediceksin beyninin seni kandirmasina izin verme..kendini rahatlat ve egzersizlere basla orda genis bi delik var kocaman bebek cikiyo ordan biliyosun..ve inan bana aci yok kendini uzup mutsuz etme vallahi aci yok egzersizlerini yap es denemesi yap ara verip erteleme ustune git yeniceksin ve hersey cok guzel olcak

inşallah canım inşallah

tamam canım inşallah bundan sonra egzersizlerimi aksatmadan yapıcam yetti artık ağlamaktan yoruldum üzülmekten hastalık hastası oldum mutlu olmak benimde hakkım bende yendim diye sevinçten ağlamak istiyorum :KK43:

evettt tabiki sende buraya ben yendim yazacaksın...tabiki sen ve eşinde mutluluğu ve bebek sahibi olmayı hakediyorsunuz...

başa dönmek yok bu sana vajinanın bir oyunu.benim gittiğim doktor bana demişti ki vajina bir yılana benzer sen her egzersiz yaptığında o yılanın başını ezersin ve sen egzersizini yapmadıkça o yılan tekrar çıkarır başını.o yılanı öldürene kadar egzersizlerini düzenli yapmalısın,her egzersizde o yılanın başını bir kere daha ezdiğini düşün demişti

ah o yılanın başını bir ezsem zaten kurtulucam ama nasip işte inşallah egzersizlere başlıycam yarın ohh birazda olsa kendime geldim çok sağol canım benim

kızlar morelim bozuk banada yardım edin dün akşam eşli denem yapalım dedim ama gene olmadı burdaki tavsiyelere göre ben üstteydim ama olmuyo egzersizde hiç bişi hissetmiyorum ama p..s ucu bile degse acıyo anlamıyorum umutsuzluga kapılmaya başladım

yine vajili bir güne daha merhaba..

kahrolsun ki olmuyor, o parmak vajiye girmiyor :KK61:
yoruldum ya denemekten olmuyor işte, nasıl yapıcam da su parmak egzersizine başlicam ben ya:KK43:
korkuyorum hemde cok, daha denerken böyleyim düşünün artık.

Allah yardımcımız olsun :KK42:

Tebrikler darisi bize ins.
Koskoca 2 yilimi yedi vajinusmus benim kizlarr..yeneli 1 ay oldu..olmadiginda sabaha kadar uyumaz aglardim esim cok yardimci oldu hep asicaz dedi..tam 2 yilimiz doldu dedim ben napiyorum yenmek zorundayim ve parmak egzersizlerine basladimm serce,isaret,orta parmak derken yaptigim aparati bile almistim..evet aynayla bakip kapali gordugum delige kalin aparati sokmustum..vajinama bakip aglardim burasi cok kucuk buraya bisey girmez,asla girmez derdm mantigim almazdi ama girdi suan cok rahat esimle iliskiye giriyoruz..ve hersey cok daha Guzel.. Benim gibi korkak,eline igne batsa ortaligi ayaga kaldiran ben diyorum bunu vallahi aci yok..korkularinizi kenara birakin kendinizi kasmayin egzersiz yapin,yapamiyosanz kasmadan esinize birakin kendinizi..kendinizi kastiginiz icin,beyninize aciyi yerlestirdiginiz icin aciyo..vallahi aci yok kasmayin kendinizi aci sizi yok..2 senemi harcadim bn gecelerce agladim bosanmayi dusundum..bu kadar basit bisey icin uzdum kendimi..nolur aci dusunmeden yapin orasi kocaman bi delik kastigimzda kapaniyo kasmaynca kocaman esnek biyer pns girerken ufacik bi aci dahi yok hissetmiyceksiniz..zevk bile alcaksiniz..ben kkaderimin sayesinde yendim onun destegi olmasaydi,o tatli guzel herseyi aciklayarak anlatmasi olmasaydi basaramazdim :KK15::KK31:

Back
X