Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm
Canim stres yapiyorsun belki de sen baya ilerledin masallah. Denemeye devam edin pozisyon degistir belki ise yarar. Senden guzel haberi almaya az kaldi diye dusunuyorum. keske ben de o asamalara gelebilsem:(

Ne güzel hepiniz dememişsiniz benim eşim artık olmuyo Nasılsa diye denemek bile istemiyo bende yine olmaz eşim üzülür diye yakınlaşamıyorum. Dün parmak denerken 3 parmağıda rahat almıştım aslında bi denesek belki olacak

Ne güzel hepiniz dememişsiniz benim eşim artık olmuyo Nasılsa diye denemek bile istemiyo bende yine olmaz eşim üzülür diye yakınlaşamıyorum. Dün parmak denerken 3 parmağıda rahat almıştım aslında bi denesek belki olacak
Merhaba canım, gayet iyisin bnce sen de eşinin yanında egzersiz yaparsan belki denemeye geçebilirsiniz hem eşin motive eder seni. Denemeyince de üzlüyorsunuz zaman akıp gidiyor. Ben daha o aşamalara gelmedm parmak ile çalışmadım hiç. Kendi yaptığım aparatlar ile çalışıyorum. İki ay bitecek en fazla çevresi 8 cm olan aparat alabiliyorum bir kere de 9 cm olanı almıştım. Sen ne kadar sürede geldin bu aşamaya. Ben kendimi yavaş ilerliyor olarak görüyorum:(

kızlar kızlar sevinçten ağlıyorum dün gece geçirdiğim kötü geceden sonra çok iyi geldi bu bana bu site olmasaydı hala aynı yerde sayıyor olacaktım şimdilik eş denemesini rafa kaldırdım artık aparatla deneme yapıcam alışana kadar bugün sabahtan beri uğraşıyorum 2 parmakla olmadı çok yanmam oldu ama aparat yaptım kendime boy boy çok kalın değillerdi ama buda benim için bir şey demektir dedim ve rimelime peçete sarıp streçledikten sonra eldivene geçirdim ve oldu çok rahat girdi hemde

kızlar kızlar sevinçten ağlıyorum dün gece geçirdiğim kötü geceden sonra çok iyi geldi bu bana bu site olmasaydı hala aynı yerde sayıyor olacaktım şimdilik eş denemesini rafa kaldırdım artık aparatla deneme yapıcam alışana kadar bugün sabahtan beri uğraşıyorum 2 parmakla olmadı çok yanmam oldu ama aparat yaptım kendime boy boy çok kalın değillerdi ama buda benim için bir şey demektir dedim ve rimelime peçete sarıp streçledikten sonra eldivene geçirdim ve oldu çok rahat girdi hemde
Harika:) kasmaynca gerçektn rahat. Kasmamaya alıştığımızda eşli denemeyi de başaracağız inşallah. Bugn bnim de egzersizm süper geçti birazdan yine yapacağım bu moralle biraz daha egzersiz çok iyi olacak:))

Harika:) kasmaynca gerçektn rahat. Kasmamaya alıştığımızda eşli denemeyi de başaracağız inşallah. Bugn bnim de egzersizm süper geçti birazdan yine yapacağım bu moralle biraz daha egzersiz çok iyi olacak:))

canım senin adınada sevindim artık olumsuz düşünmek yok dediğin gibi kasmamaya alışırsak eşli denemede çok rahat olucak inşallah tez vakitte kurtuluruz canım :KK48::KK48:

kızlar ben üç parmagı alabiliyoem ama apparatla yaptım bi kere iki parmak kalınlığında ikincide batma oluyo neden sizcr

parmak daha çabuk kıvrılabilen esnek ve sana ait olunca gideceği yönü rahat belirleyebiliyorsun aparat biraz daha sert yapıda olunca yönünü ayarlamakta zorlanıyor olabilirsin.

kızlar morelim bozuk banada yardım edin dün akşam eşli denem yapalım dedim ama gene olmadı burdaki tavsiyelere göre ben üstteydim ama olmuyo egzersizde hiç bişi hissetmiyorum ama p..s ucu bile degse acıyo anlamıyorum umutsuzluga kapılmaya başladım
canım egzersizde hangi aşamadasın ki penis denemesine geçtin.Biraz daha egzersizlere ağırlık ver egzersiz yaptıkça beynin rahatlaycak penisten korkmamaya alışacaksıın oyüzden egzersizlerini tamamla umutsuzluğa kapılma allahın izniyle kesin çözümü var bu günlerde geçecek

canım egzersizde hangi aşamadasın ki penis denemesine geçtin.Biraz daha egzersizlere ağırlık ver egzersiz yaptıkça beynin rahatlaycak penisten korkmamaya alışacaksıın oyüzden egzersizlerini tamamla umutsuzluğa kapılma allahın izniyle kesin çözümü var bu günlerde geçecek
3 parmakla denemiştim yapabilirim sanmıştım ama olmadı büyük hayal kırıklıgı işallah allahım hepimize yardım etsin aparat la deneme yapıcam ama hangi pozisyon kolay olur biliyomusunuz

yine vajili bir güne daha merhaba..

kahrolsun ki olmuyor, o parmak vajiye girmiyor :KK61:
yoruldum ya denemekten olmuyor işte, nasıl yapıcam da su parmak egzersizine başlicam ben ya:KK43:
korkuyorum hemde cok, daha denerken böyleyim düşünün artık.

Allah yardımcımız olsun :KK42:
yazını okuyunca egzersize ilk başladığım zamanları hatırladım parmağımı dokunduramaz hep elimi kaçırır sonrada olmayacak bu iş diye oturur ağlardım ama olmayacak diye bişey yokmuş.Canım gitme durumun varsa aparat çalıştıran bir doktor bul ona git eğer yoksa kendinde bu işi çok rahat yapabilirsin.Bak açıkça yazıyorum inşallah yardımı dokunur.İki bacağını aç karşına aynayı koy dizlerinide kendine doğru hafif bük parmağına kayganlaştırıcı sür nefes al nefes verirken parmağını ittir.Girişte hafif sızı hissedebiilirsin ama elini çekme 1 yada 2 sn sonra geçecek ordan tekrar ittir ordan sonrasında hiç bişey yok en baştaki bölümü bu şekilde geç bak hiç korkma hepimiz bu yoldan geçtik kafanı dağıtmak için tv karşısında yapabilirsin az kasarsan sızı falanda hissetmezsin

3 parmakla denemiştim yapabilirim sanmıştım ama olmadı büyük hayal kırıklıgı işallah allahım hepimize yardım etsin aparat la deneme yapıcam ama hangi pozisyon kolay olur biliyomusunuz
canım ne güzel 3 parmak yapmışsın nasıl korktun anlamadım 1 hafta daha 3 parmak yap en az 20 giriş çıkış yap kendini hazır hissetiğinde penise geçersin.Aslında 1 parmak yapan bile bu işi rahat yapar inan hiç bir farkı yok

kızzlaaaaar aparatla çalışanlar hangi pozisyonda yapıyosunuz ben deniyorum ama olmuyor cok fazla ne yapmam lazımmm
canım biraz önce bir arkadaşa yazdım aynısını sanada yazıyorum İki bacağını aç karşına aynayı koy dizlerinide kendine doğru hafif bük aparata kayganlaştırıcı ve bepanthol sür nefes al nefes verirken ittir.Girişte hafif sızı hissedebiilirsin ama elini çekme 1 yada 2 sn sonra geçecek ordan tekrar ittir ordan sonrasında hiç bişey yok en baştaki bölümü bu şekilde geç bak hiç korkma hepimiz bu yoldan geçtik kafanı dağıtmak için tv karşısında yapabilirsin az kasarsan sızı falanda hissetmezsin

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm
sabrili canım sen yenmedin mi ama yakındır kocandan sonra vajinada isyan edecek girersen gir be penis senle mi uğraşcam diyecek :KK66:

canım biraz önce bir arkadaşa yazdım aynısını sanada yazıyorum İki bacağını aç karşına aynayı koy dizlerinide kendine doğru hafif bük aparata kayganlaştırıcı ve bepanthol sür nefes al nefes verirken ittir.Girişte hafif sızı hissedebiilirsin ama elini çekme 1 yada 2 sn sonra geçecek ordan tekrar ittir ordan sonrasında hiç bişey yok en baştaki bölümü bu şekilde geç bak hiç korkma hepimiz bu yoldan geçtik kafanı dağıtmak için tv karşısında yapabilirsin az kasarsan sızı falanda hissetmezsin
kasıyorum kendimi anlamıyorum bende parmak egzersiznde umutlanıyorum ama p..s herşey alt üst oluyo kendimi rahat hissedene kadar devam etmem lazım sanırım bi an önce kurtulmak istiyorum tesekkür ederim tavsiyeniz için

Back
X