Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa ne güzel ben bakireyim şu an bile korkuyorum bunun bi de sonrası var
Bende onu ilk yaptığımızda zorla da olsa çok mutlu olmuştum cuma günü yaptık ama dün yine deneyelim dedik sonuç hüsran yine cesaret edemedim yapamadım eşimde iyice sinirlendi boşanalım dedi ben yıkıldım inşallah burdaki arkadaşlarn desteğiyle hep birlikte atlatırız bu sorunu. Yoksa soluğu mahkemede alcaz biz eşimle:(

Bende onu ilk yaptığımızda zorla da olsa çok mutlu olmuştum cuma günü yaptık ama dün yine deneyelim dedik sonuç hüsran yine cesaret edemedim yapamadım eşimde iyice sinirlendi boşanalım dedi ben yıkıldım inşallah burdaki arkadaşlarn desteğiyle hep birlikte atlatırız bu sorunu. Yoksa soluğu mahkemede alcaz biz eşimle:KK43:
Ben sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum o an Oysaki artık olmasını çok istiyorum her olmayisinda dah çok üzülüyorum. İnşallah hep birlikte atlatiriz kızlar burdan deneyimlerimizi paylaştıkça

Ben sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum o an Oysaki artık olmasını çok istiyorum her olmayisinda dah çok üzülüyorum. İnşallah hep birlikte atlatiriz kızlar burdan deneyimlerimizi paylaştıkça
Benimde psikolojim bozuldu bide eşim bazen çok aşağılayıcı konuşuyo. Nişanlılık dönemimizden beri deniyoruz olmadı. Artık onunda sabrı tükendi. Benimde tükendi ama benim elimde olan bişey değil o da bunun farkında değil. Aklı sıra kötü şeyler söyleyip yapamazsın diyip beni gaza getirmeye çalışıyo ama o öyle dedikçe benim iyice ümitlerim tükeniyo farkında değil. Eşi anlayışlı davrananlar çok şanslı. İsyan etmek istemiyorum bu da bi imtihan galiba. Ama zor imtihan. Şu duruma düştüğümden beri dediğim tek şey Allah böyle bi durumu düşmanıma bile yaşatmasın

canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ben de henüz nişanlıyım. Banada olmadığında hep olmıcak gene sinirleniyorum falan diyor yapalım yapalım diye israr etmiyor ancak ben teklif ettiğimde gene olmıcak falan diyor çok bozuluyorum, ilaç krem falan denedim ancak işe yaramadı tamamen kafa da biten bir olay

canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ben de henüz nişanlıyım. Banada olmadığında hep olmıcak gene sinirleniyorum falan diyor yapalım yapalım diye israr etmiyor ancak ben teklif ettiğimde gene olmıcak falan diyor çok bozuluyorum, ilaç krem falan denedim ancak işe yaramadı tamamen kafa da biten bir olay
Aynen denemek istediğimde illa hemen olmak zorundaymış gibi yine yapamazsın yapamıcan diyo

ayneeen tatlım :KK43: 3 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyım
İnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcak :(

canım sen ne zamandır evlisin? ya belki o böyle diyince sen kesin yapmam gerek diye düşünüp bu işi bu gece halledersin. yarın bizle gelişmeleri paylaş

KIZLAR BEN HAYDAR DÜMENİN REÇETESİNİ DENEDİM EĞER TEK KORKUNUZ ACIMASIYSA DENEYİN DERİM ANCAK BENDE İŞE YARAMADI ÇÜNKÜ BEN ACIMASININ YANINDA NASIL Bİ ŞEY BİLEMİYORUM O YUZDEN ENDİŞELENİYORUM DA BİRAZ ORAYA BİR ŞEY GİRİCEK OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...

İnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcak :KK43:
Yapamicam diye bakma lütfen sen zaten iliski yaşamıssin rahat ol basaricaksin

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.
Bu arada bu reçete bana yararmı acaba,kas gevşetici ordaki kaslara da etki edermi ki kendimi kasmamı engelleyebilir mi acaba

Back
X