• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayneeen tatlım :KK43: 3 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyım
İnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcak :(

canım sen ne zamandır evlisin? ya belki o böyle diyince sen kesin yapmam gerek diye düşünüp bu işi bu gece halledersin. yarın bizle gelişmeleri paylaş

KIZLAR BEN HAYDAR DÜMENİN REÇETESİNİ DENEDİM EĞER TEK KORKUNUZ ACIMASIYSA DENEYİN DERİM ANCAK BENDE İŞE YARAMADI ÇÜNKÜ BEN ACIMASININ YANINDA NASIL Bİ ŞEY BİLEMİYORUM O YUZDEN ENDİŞELENİYORUM DA BİRAZ ORAYA BİR ŞEY GİRİCEK OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...

İnşallah sen evlenmeden çözersin de evinizde huzurunuz kaçmaz. Bizim bu sıkıntımız olmasa çok mutluyuz ama bu herşeyi bitiriyo o benden soğuyo ben ona olan aşkımı sevgimi sorgulamaya başlıyorum berbat bi durum. Ve adam artık ciddi ciddi bana boşanma davası açıcam dedi. Yarın yapamazsan mahkemeye gidicem dedi şimdi işten gelince yapalım dicek ben yine yapamıcam bakalım sonumuz nolcak :KK43:
Yapamicam diye bakma lütfen sen zaten iliski yaşamıssin rahat ol basaricaksin

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.
Bu arada bu reçete bana yararmı acaba,kas gevşetici ordaki kaslara da etki edermi ki kendimi kasmamı engelleyebilir mi acaba

Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor :KK43:

İnşallah canım benim, ben bir gün yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bu illeti yaşamış biri olarak. Bugün bol bol dua edelim, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Kuzucum, o duvar senin beyninde, olumlu düşüncelerinle o duvarı yerle bir edebilirsin, her şey zihninde bitiyor. Egzersiz yaparken sevdiğin bir tv programına odaklan, hiç düşünme o an ne yaptığını, farkında olmadan kendiliğinden girecektir, hiç bozma moralini, bu derdi aşamayan yok tatlım benim.

Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.

Sağol Derinim, amin.

Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin, seve seve okurum. Umarım ciddi bir sorun değildir.

Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya :KK43:

Ne demekmiş boşanırım, insan bu yüzden mi evlenir, eşin yaptığı hatayı fark edecektir, bu şekilde baskı yaparak hiçbir şey elde edemez.

Canım kendine zaman kaybetmeden bir aparat oluştur. Kulak çubuğunu jelatinle sarıp, kendine aparat yapabilirsin. Nasıl alman gerektiğini sana ayrıntılarıyla anlatırız durucum, canını sıkma, eşine de kulağını kapat, şu anki tek amacın bu dertle baş etmek olsun,biliyorum zor bir süreç fakat güçlü olmalısın. Biz hepimiz senin yanındayız.

Back
X