• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba sevgili "her şey yolunda" :)) kullanıcı adın çok hoş, sen de 3 idiot sevenlerdensin demek :))

Denediğiniz pozisyon misyoner pozisyon, kişiye göre değişse de ilk deneme için yapılması en tuhaf pozisyonlardan biridir. Hele de eşinin tavşan pozisyonu yapmaya çalışması yani bacaklarını omzuna alması, henüz çok erken sizin için, sana itici gelmesi çok normal. Sana 2 pozisyon önereceğim canım. İlki yatak ucu pozisyonu. Yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, eşinde yerde senin önünde diz çöküyor, p..s ve vajina tam olarak karşı karşıya gelmiş olacak. Dilersen bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin. Hazır olduğunda derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken eşin ilerleyecek, hiç korkma canın yanmayacak birtanem, daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz, kendini kasmazsan p..s rahatlıkla girer.

İkinci pozisyon senin eşinin üzerinde ona sırtını dönük olarak oturduğun pozisyon. Bunun rahatlığı kontrolün tamamen sende olması. İstediğin zaman almaya başlayabilirsin, yine derin bir nefes al, nefesini verirken almaya başla. Rahat ol, vajinanda canını yakacak hiçbir engel yok birtanem, sadece bir boşluktan ibaret. Bizleri habersiz bırakma, hangi aşamaya geldiğini mutlaka yaz. Mesela p..s yarısına kadar girdi diyelim, sakın çıkarma, alışsın 10-15 saniye kadar içinde beklet, tekrar hazır olduğunda nefes egzersiziyle almaya devam et.

Ay ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, ben de geçen hafta katıldım aranıza, araya bir regl girdi, şimdi çalışmalarıma devam ediyorum, bugün tekrar başladım, bu mesajı okudum çok mutlu oldum =)

Eşimle denedik de ben geriliyorum öyle, sanki bu tamamen benim problemim başka bir insanı ilgilendirmezmiş gibi geliyor ilginç bir şekilde =), ondan dolayı kendime yapay p.s aldım =) onunla çalışmalarıma başladım. Evet öyle bomboş orası, 11 cmlik bir aparatı rahatça geçiriyorum ama p.smi biraz büyük aldım herhalde =) onunla biraz daha çalışmam gerekecek, sonrasında eşimle tekrar deneyeceğim. Nasılsa kendim alışmış olurum. O ısrar etse de ben kendimi ondan daha iyi tanıyorum, böylesi benim için daha iyi olacak... Söylediğiniz pozisyonlar da çok mantıklı geldi, sağ olun tekrar.

Ay ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, ben de geçen hafta katıldım aranıza, araya bir regl girdi, şimdi çalışmalarıma devam ediyorum, bugün tekrar başladım, bu mesajı okudum çok mutlu oldum =)

Eşimle denedik de ben geriliyorum öyle, sanki bu tamamen benim problemim başka bir insanı ilgilendirmezmiş gibi geliyor ilginç bir şekilde =), ondan dolayı kendime yapay p.s aldım =) onunla çalışmalarıma başladım. Evet öyle bomboş orası, 11 cmlik bir aparatı rahatça geçiriyorum ama p.smi biraz büyük aldım herhalde =) onunla biraz daha çalışmam gerekecek, sonrasında eşimle tekrar deneyeceğim. Nasılsa kendim alışmış olurum. O ısrar etse de ben kendimi ondan daha iyi tanıyorum, böylesi benim için daha iyi olacak... Söylediğiniz pozisyonlar da çok mantıklı geldi, sağ olun tekrar.
cnm yapay p.s daha kolay olursa hemen bizde alalım haber verirsin dimi

yapay penis nerden aldn cnm

Arkadaslar yeni katılıyorum aranıza. 10 aylık evliyim. 5 yıllık birlikteliğin üzerine evlendik eşimi çok seviyorum . Hiç ilk gece korkusu yaşamadım. Çünkü bu geceyi eşimle yaşamak korkudan çok mutluluk veriyordu bana. Ama evlendigimizin ilk gecesi hiç korku yapmadığım halde olmadi:( ilk gecedir olur dedik bir ay denedik olmadı. Araştırmalara başlayınca vajinismus olduğumu öğrendim doktora gittim parmak egzersizi verdi. Hiç egzersiz yapmadım eşimle olsun istedim öyle böyle 10 ay geçti. Bi gece eşim parmağını denedi bir parmağı aldım ama iki parmak olmadı aradan zaman geçti bu sitedeki yorumları tek tek okudum. Bu işin egzersizden geçtiğini anladım ve karar verdim . Dün ilk denememi yaptım orta parmak ilk boğuma kadar aldım ama sanki parmagimin etrafı etlerle sariliydi fazla devam edemedim. Şimdi sizden yardım istiyorum kararliyim biri bana detaylı bi şekilde yardimci olabilir mi acaba lütfen :(

ben forumda okumuştum bir bayan vajinismusmuş o gece alkol almış o şekilde yenmiş. cesaretlendim falan yazmıştı
Yenii evliyken denemediğimiz şey kalmadı. Ben içmeyi istedim sarhoş olunca yaparım diye düşünmüştüm eşim kendine az bana çok doldurdu bir şişe votkanın çoğunu ben içmişimdir. Ona rağmen ayıktım o an:) çözüm değil ama belki başkasında işe yarayabilir. Bizim ilacımız egzersiz.

Back
X