Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim yapay p.s çalışmıssin sence daha mı kolay oldu

Bence daha kolay ama eşli denemeden bir şey söyleyemem daha... Ama her şey benim kontrolüm altında ister sokarım ister çıkarırım bana laf diyecek biri yok, sinirlenecek gerilecek biri yok karşımda, ondan kesinlikle bence daha kolay =)

Aynen dün öyle anlattım hiç yapamadığım bişeyi yaptım dedm dinledi beni böyle böyle halletcem bu işi dedim çok yorum yapmadı ama olumsuz bir tepki de vermedi Allaha şükür. Bi de şunu sorcam ben,siz egzersiz süresince eşinizle herhangi bi şekilde sevişiyomusunuz sürtünmeyle falan?

yani arayı soğutmamak için bence gerekli..

Yani böyle böyle iki üç parmağı alır hale gelebilecek miyim şaka gibi geliyo eşim de çok anlayisliydi yavaş yavaş alttan alttan laf sokmaya başladı bu işi gerçekten bu şekilde başarmış biri adım adım herseyi bana anlatıp beni rahatlatabilir mi ya:( ben hiç korkma dim ilk geceden niye böyle bişey başıma geldi ki

Yani böyle böyle iki üç parmağı alır hale gelebilecek miyim şaka gibi geliyo eşim de çok anlayisliydi yavaş yavaş alttan alttan laf sokmaya başladı bu işi gerçekten bu şekilde başarmış biri adım adım herseyi bana anlatıp beni rahatlatabilir mi ya:KK43: ben hiç korkma dim ilk geceden niye böyle bişey başıma geldi ki
Güzel arkadasım sen korkmadığını sanıyorsun fakat bilinç altın emin ol bunun tersini söylüyor. Benim cok yakın arkdasım da vajinusmus. Sanki benim Başıma hiç gelmeyecekmiş gibi dinlerdim onu. Ilk gecede eşimi yakınlastırmamazlık falanda yapmamıştım. Ama bir türlü girmiyordu o penis içeri. Hop kayıyordu popo deliğine. Sanki Göbek deliği gibi bir yer. Delik yeri var ama ötesi yok gibiydi. Allah'ım Gerdek gecesi ne Kadar'da uzun gelmişti bana. Uğrasiyoruz girmiyor. Birazcık dinleniyoruz bir daha deniyoruz yine girmiyor. Uyuyoruz azcık kalkıyoruz. Yok olmuyor bir türlü. Sonunda pes ettik yattık.
Sanki orda delik yok gibi hissediyordum. İkimiz de bu konuda deneyimsizdik. Mesela ben de eşim de direk penis yukarı doğru ittirilecek sanıyorduk. Ben burda öğrendim yönünü.
Ya da ne bileyim. Kızlık zarı denince aklıma vajinama davul gibi gerilmiş bir zar var diye düşünüyordum. Bunlar benim bilinç altıma öyle yer etmişki o kaslar açılmaz rahatlamaz olmuştu.

Kızlar egzersiz yapıyordum biraz önce 3parmakda artık hiçç zorlanmıyorum ve ilkdir herhalde ben 4parmak denedim ve onuda çok rahat aldım tabi 1 boğumdan biraz fazla gidebiliyor baş parmak daha gidemiyor küçük olduğundan çoook mutlu oldum sona yaklaşıyorum galiba Bide eşimin sağlık sorunları geçse sık deneyemiyoruz

Güzel arkadasım sen korkmadığını sanıyorsun fakat bilinç altın emin ol bunun tersini söylüyor. Benim cok yakın arkdasım da vajinusmus. Sanki benim Başıma hiç gelmeyecekmiş gibi dinlerdim onu. Ilk gecede eşimi yakınlastırmamazlık falanda yapmamıştım. Ama bir türlü girmiyordu o penis içeri. Hop kayıyordu popo deliğine. Sanki Göbek deliği gibi bir yer. Delik yeri var ama ötesi yok gibiydi. Allah'ım Gerdek gecesi ne Kadar'da uzun gelmişti bana. Uğrasiyoruz girmiyor. Birazcık dinleniyoruz bir daha deniyoruz yine girmiyor. Uyuyoruz azcık kalkıyoruz. Yok olmuyor bir türlü. Sonunda pes ettik yattık.
Sanki orda delik yok gibi hissediyordum. İkimiz de bu konuda deneyimsizdik. Mesela ben de eşim de direk penis yukarı doğru ittirilecek sanıyorduk. Ben burda öğrendim yönünü.
Ya da ne bileyim. Kızlık zarı denince aklıma vajinama davul gibi gerilmiş bir zar var diye düşünüyordum. Bunlar benim bilinç altıma öyle yer etmişki o kaslar açılmaz rahatlamaz olmuştu.
Canım sen atlattin mi vajinismusu

Bunun yönü nasıl peki biz de ilk yukarı doğru denedik olmadı . Nette bişey okudum belinizin altına yastık koyun o zaman yön daha rahat bulunur diye denemeye pek firsatimiz olmadı bu ara. Yatak ucu pozisyonundan bahsetmiş arkadaslar yön nasıl oluyo bu durumda. Arkadaş dört parmaktan bahsediyo ya helal olsun tebrik ediyorum bize de nasip olsun :KK43:

Bunun yönü nasıl peki biz de ilk yukarı doğru denedik olmadı . Nette bişey okudum belinizin altına yastık koyun o zaman yön daha rahat bulunur diye denemeye pek firsatimiz olmadı bu ara. Yatak ucu pozisyonundan bahsetmiş arkadaslar yön nasıl oluyo bu durumda. Arkadaş dört parmaktan bahsediyo ya helal olsun tebrik ediyorum bize de nasip olsun :KK43:
canım yönü popoya dogru egimli bende üste dogru sanıyodum ama aşagıya dogruymuş

Hanımlar aslında yönüde en rahat egzersizle anlıyorsunuz önce siz deneyimliyorsunuz sonra eşiniz daha faydalı bence başarabilene :) yokuş aşağı gibi düşünün hafif bir yokuş aşağı

Başta hepimizde karına doğru sanıyorduk yönü ama araştırdıkca yanlış OLDUĞUNU öğrendik benim öğrenmemde çok geç oldu aparatla pek anlamıyordum yönünü ama parmakla daha iyi anlıyorsun parmak denerken ıkınırsan Ve popo yönünde itersen kolay bişekilde gidiyor

Ay ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, ben de geçen hafta katıldım aranıza, araya bir regl girdi, şimdi çalışmalarıma devam ediyorum, bugün tekrar başladım, bu mesajı okudum çok mutlu oldum =)

Eşimle denedik de ben geriliyorum öyle, sanki bu tamamen benim problemim başka bir insanı ilgilendirmezmiş gibi geliyor ilginç bir şekilde =), ondan dolayı kendime yapay p.s aldım =) onunla çalışmalarıma başladım. Evet öyle bomboş orası, 11 cmlik bir aparatı rahatça geçiriyorum ama p.smi biraz büyük aldım herhalde =) onunla biraz daha çalışmam gerekecek, sonrasında eşimle tekrar deneyeceğim. Nasılsa kendim alışmış olurum. O ısrar etse de ben kendimi ondan daha iyi tanıyorum, böylesi benim için daha iyi olacak... Söylediğiniz pozisyonlar da çok mantıklı geldi, sağ olun tekrar.

Canım hoş geldin aramıza. Evet bu problemi sadece bizler yaşıyoruz zannederiz, fakat 10 kadından biri bu sorunla baş etmeye çalışıyor. Harikasın, dilatör setle çalışman büyük avantaj birtanem. Yalnız dilatörün en büyük boyunun hepsini alma, yarısını alman eşli deneme için kafi olacaktır.

Sen de sağol Burcucum, güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Gerçekten nasıl bi illet bu anlamıyorum ya hergün sürekli her saniye yapabilcekmiyim diye düşünmekten çok sıkıldım bazen hep böyle kalcakmış gibi geliyo çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK43:

Durucum bu illetle karşılaşıp da çözemeyen hiçkimseye rastlamadım. Herkes bir şekilde aşıyor, kimi doktor sayesinde, kimi egzersizler sayesinde yeniyor. Çabalarınız rabbimizin yardımıyla boşa gitmiyor, kendine inan, egzersizlerine ara vermeden devam et canım benim, senin adını yenenler listesine yazacağımız zamanları da, hepinizi teker teker ekleyeceğimiz günleri de göreceğiz inşallah.

Kızlar 2 gündür egzersizim iyi gidiyordu bugün girişte çok batma hissettim sanki tahriş gibi. . Hergün egzersiz yapan arkadaşlarım sizin böyle bi batma olmuyor mu? Bunu hissedince ara vermek istiyorum:110:

Kızlar 2 gündür egzersizim iyi gidiyordu bugün girişte çok batma hissettim sanki tahriş gibi. . Hergün egzersiz yapan arkadaşlarım sizin böyle bi batma olmuyor mu? Bunu hissedince ara vermek istiyorum:110:
Canım ben de yaşadım geçen hafta, kasınca oluyor. Girişe değdiği an aparat zıplattı beni. Kegel yap biraz sonra dene aynı problemi yaşrsan. Olmazsa da zorlama ara ver biraz. Korkulacak birşey yok. Geçici bir durum.

Back
X