Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar saygın mizdikcioğlu iyimi sizce bu doktor
canım o doktorda aparatla calıştırıyormus her klinik aparatla calışıyorlar belki kullandıkları kremler falan farklıdır uyuşturma özlligi olan kremlerden yaralanıyo hepsi bence son noktoda düşün doktoru aparatlarla calışıosan inan kendin başarabilirsin ama doktordan yardım alman gerekiryorsa ben gidenparayada acımıyorum önenli olan kurtulmak

Ben gitmwui düşünüyom cnm aradm bebeğini olduğu için size uygun bi tedavi masraf
Yaaa ben üç parmagı yapabiliyom ama pensten korkuyom bilmiyom ki ne yapcamı

Yaaa ben salatalıkla denedim aparatm oydu üstüne oturdm feln ama ne zamandr yapamıyom

Cnm sende kac aparat var boylari nedir yani eni daha dogrusu cm?

Cnm sende kac aparat var boylari nedir yani eni daha dogrusu cm?
evde onu ölcebilecegim bişey yokta o yuzden ebatlarını bilwmiyorum ben ilk mumla başladım ilk tek mumu peceteye sardım sonra üstne sterç falan geçirdim onunla çalıştım baya bi daha sonra onun kalınaştırdım söyle söyliyeyim parmagımla enini ölçtügümde 2 parmak kalınlıgında olmuştu onunlada calıştıktan sonra onuda üstüne pecete sarıp baya kalınlaştırdım eni üç pamak kalınlıgında oldu p.s kalınlıgına yakn bi boyuttu onunla çalıştım

tebrikler:) darisi basimiza.

Olmadi canim. benim de delik kucuk geliyor esnemiyor da canim yaniyor yapanlarda itmeyle kayip gidiyor mu ki. kayganlastirici da surmustuk gitmiyor.
Canım sanırım istemsiz kasıyoruz ve genislemiyor. Dün akşam gözüm korktu olmayacağı belliydi rahat olmaya çalışıp gireceğine inanmamiz lazım. Bu aksam da p.. olmazsa aparatı kalinlastirsam mi acaba

Bir de girişte biraz itmek lazım ama o esnada cesaretsiz davraniyorum sanki çok ittiremiyorum korkudan bakalım bu aksam ne olacak ..

Bu aksam 8 cm aparat rahat girmedi dolayisiyla p.. denemedim bile. P.. aparaTimdan daha kalin cildirmazsam iyi.. Beynim hala oranın p.. girince acımayacağını kabullenmiyor aylardır yerimde sayiyorum ve 1 hafta sonra evimde olmayacağım doktora gideceğim sanırım olmuyor aşamiyorum

anlamiyorum ki kasiyor muyum benim aparatim inceden kalina dogru. cevresi 8 cm ile basliyor 9 cm lik yere kadar giriyor itiyorum gitmiyor ucu da bir seye fln degmiyor aparatin kassam hic girmez gerilme oluyor giriste ilerletsem yirtilacak gibi. anlamadim gitti. kalinlastir bence aparatin oluyorsa rahat oyalanma hic.

ben hep p... daha yumuşak, aparatlar daha çok acıtır sert diye düşünmüştüm. hatta göz kaleminden yaptığım aparattan ileriye gidemedim.. sizde öyle düşünün inanın daha kolay aparata göre p.... benim kanaatimce. Girişte kendinizi bi sıksanız gerisinde hiçbir acı sızı yok

Herkese hayırlı cumalar hayrlı ramazanlar bu mübarek ayda allah YarDımcımız olsun. Ben önce burda duydugm seyleri yaptm kulak çöpüyle basladm daha sonra cok ara verdm sonra tekrardan kalemle basladm normal bi kalem boyutunu alabiliyorum. Eş denemesinde yapmaya calısıyoruz hiç girmıo engel cıkıo duvar var sanki egzerszden nerden devm edıyım yenenler yardmcı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…