- 21 Mayıs 2015
- 197
- 84
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.101
canım o doktorda aparatla calıştırıyormus her klinik aparatla calışıyorlar belki kullandıkları kremler falan farklıdır uyuşturma özlligi olan kremlerden yaralanıyo hepsi bence son noktoda düşün doktoru aparatlarla calışıosan inan kendin başarabilirsin ama doktordan yardım alman gerekiryorsa ben gidenparayada acımıyorum önenli olan kurtulmakKızlar saygın mizdikcioğlu iyimi sizce bu doktor
Yaaa ben üç parmagı yapabiliyom ama pensten korkuyom bilmiyom ki ne yapcamıcanım o doktorda aparatla calıştırıyormus her klinik aparatla calışıyorlar belki kullandıkları kremler falan farklıdır uyuşturma özlligi olan kremlerden yaralanıyo hepsi bence son noktoda düşün doktoru aparatlarla calışıosan inan kendin başarabilirsin ama doktordan yardım alman gerekiryorsa ben gidenparayada acımıyorum önenli olan kurtulmak
aslında bunu bi bilene danışmak lazım ama oruç tehlikeye girer diye düşünüyorum ben akşamlar calışmak daha dogru olur bence cnmkızlar bı sorum olacak oruclu iken aparatla egzersiz yapsam bozulurmu ki ????
canım sadece parmak egzersizimi yapıosun aparat denedin miBen gitmwui düşünüyom cnm aradm bebeğini olduğu için size uygun bi tedavi masraf
Yaaa ben üç parmagı yapabiliyom ama pensten korkuyom bilmiyom ki ne yapcamı
Denedim cnmcanım sadece parmak egzersizimi yapıosun aparat denedin mi
bende ilk başlarda parmak egzersiziyle başladım daha sonra aparatla devam ettim benim için aparatın daha cok faydası oldu ve apartın sayesinde kurtuldum en buyuk aparat ilk başlarda baya kalın gelmişti bana ama onu rahatca yapmaya başlayan bence yenmiştirDenedim cnm
Yaaa ben salatalıkla denedim aparatm oydu üstüne oturdm feln ama ne zamandr yapamıyombende ilk başlarda parmak egzersiziyle başladım daha sonra aparatla devam ettim benim için aparatın daha cok faydası oldu ve apartın sayesinde kurtuldum en buyuk aparat ilk başlarda baya kalın gelmişti bana ama onu rahatca yapmaya başlayan bence yenmiştir
Cnm sende kac aparat var boylari nedir yani eni daha dogrusu cm?bende ilk başlarda parmak egzersiziyle başladım daha sonra aparatla devam ettim benim için aparatın daha cok faydası oldu ve apartın sayesinde kurtuldum en buyuk aparat ilk başlarda baya kalın gelmişti bana ama onu rahatca yapmaya başlayan bence yenmiştir
evde onu ölcebilecegim bişey yokta o yuzden ebatlarını bilwmiyorum ben ilk mumla başladım ilk tek mumu peceteye sardım sonra üstne sterç falan geçirdim onunla çalıştım baya bi daha sonra onun kalınaştırdım söyle söyliyeyim parmagımla enini ölçtügümde 2 parmak kalınlıgında olmuştu onunlada calıştıktan sonra onuda üstüne pecete sarıp baya kalınlaştırdım eni üç pamak kalınlıgında oldu p.s kalınlıgına yakn bi boyuttu onunla çalıştımCnm sende kac aparat var boylari nedir yani eni daha dogrusu cm?
canım ben salatalıgın saglıklı bi aparat oldugunu düşünmüyorum onun yerine mumdan aparat yapabilirsin rimek kutusundan aparat yapabilirsin çalışması daha kolay olur diye düşünüyorumYaaa ben salatalıkla denedim aparatm oydu üstüne oturdm feln ama ne zamandr yapamıyom
Olmadi canim. benim de delik kucuk geliyor esnemiyor da canim yaniyor yapanlarda itmeyle kayip gidiyor mu ki. kayganlastirici da surmustuk gitmiyor.Canım p..i tam deliğin oraya yerleştiriyorum ama deliğe göre çok büyük nasıl olacak bilmiyorum hiç girmedi hiç .. sende hiç giriş olmadı mı ?
tebrikler:) darisi basimiza.Kızlar hayirlı ramazanlar öncelikle bie ara bende burda yardım aradım çok egzersiz egzersiz egzersiz çözüm bu pskologada gittim ama parmak egzersiz dedi bıraktım sonra başladım egzersizlere ilklerde parmak yapamadım aparat yaptım yardım istemistim burdan kulak cubugu ile basladim sadece 1 çop ile derken iki parmak boyutlarinda aparat yaptim esle denemelerde husran olmadu esim dedi parmak dene dedim yapamam yaptim onuda en sonunda 1 2 3 parmak 3 parmak ama penis olmuyor ilklerde bende burayi okurken nasil olur 3 parmak olup o olmaz diyordum keske o kadarinida yapsam diyordum neyse yaptim ama sonuc yok esim sen bu isi bitirmissin diyordu ama o olmuyordu egzersiz yaptigim pozisyonda parmak rahat aliyorum esimle olmuyor neyse esimin altta benim ustte oldugum pozisyonda nasil duruyorsam o sekil denedim egzersizimi ve ilk denemede o sekilde egzersiz yapabildim ikinci günüde tekrar denedim ve esimle denedim egzersizide o sekil yaptigim icin daha rahat oldu kasmadim nefes alip yavas bi sekilde verdim acimadiki egzersizde bisey olmuycak diye dusundum ve basi girdi sonra tekrar yariya yakin tekrar tamamı neredeyse girdi ama ileri geri yapmaya korktum sadece sokup cikarttim sizde deneyin bu sekilde inanin hic acimadı hiccc Allah ıma binlerce şükür adanis sanırım o listeye girebilirim artık :)
Canım sanırım istemsiz kasıyoruz ve genislemiyor. Dün akşam gözüm korktu olmayacağı belliydi rahat olmaya çalışıp gireceğine inanmamiz lazım. Bu aksam da p.. olmazsa aparatı kalinlastirsam mi acabaOlmadi canim. benim de delik kucuk geliyor esnemiyor da canim yaniyor yapanlarda itmeyle kayip gidiyor mu ki. kayganlastirici da surmustuk gitmiyor.
Bir de girişte biraz itmek lazım ama o esnada cesaretsiz davraniyorum sanki çok ittiremiyorum korkudan bakalım bu aksam ne olacak ..Canım sanırım istemsiz kasıyoruz ve genislemiyor. Dün akşam gözüm korktu olmayacağı belliydi rahat olmaya çalışıp gireceğine inanmamiz lazım. Bu aksam da p.. olmazsa aparatı kalinlastirsam mi acaba
anlamiyorum ki kasiyor muyum benim aparatim inceden kalina dogru. cevresi 8 cm ile basliyor 9 cm lik yere kadar giriyor itiyorum gitmiyor ucu da bir seye fln degmiyor aparatin kassam hic girmez gerilme oluyor giriste ilerletsem yirtilacak gibi. anlamadim gitti. kalinlastir bence aparatin oluyorsa rahat oyalanma hic.Canım sanırım istemsiz kasıyoruz ve genislemiyor. Dün akşam gözüm korktu olmayacağı belliydi rahat olmaya çalışıp gireceğine inanmamiz lazım. Bu aksam da p.. olmazsa aparatı kalinlastirsam mi acaba
ben hep p... daha yumuşak, aparatlar daha çok acıtır sert diye düşünmüştüm. hatta göz kaleminden yaptığım aparattan ileriye gidemedim.. sizde öyle düşünün inanın daha kolay aparata göre p.... benim kanaatimce. Girişte kendinizi bi sıksanız gerisinde hiçbir acı sızı yokBu aksam 8 cm aparat rahat girmedi dolayisiyla p.. denemedim bile. P.. aparaTimdan daha kalin cildirmazsam iyi.. Beynim hala oranın p.. girince acımayacağını kabullenmiyor aylardır yerimde sayiyorum ve 1 hafta sonra evimde olmayacağım doktora gideceğim sanırım olmuyor aşamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?