Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok rahattm sknti yoktu ama olmadi o rt parcasi ne ya orda bakmaz olaydm basm catlio ramazan arefesi ck kotym basa döndüm ben onca seyi yapan ben
Canım girişteki et parcasi hepimizde var ya o görüntüye alışmaya çalış ya da başta hiç ayna kullanmadan yaptığın gibi devam etmeyi dene bence.. aynasız girişi bulabiliyorsan daha iyi bence.

Kızlar aparatım 8 cm civarında bu aksam ilk defa p.. denedim kalın geldi başta gözum korktu zaten . Sonra girişe yerleştiriyorum kayıyor ya da p.. sönüyor derken bi kaç denemede de olmadı. . Sönme olmaması için hızlı davranmam gerek yarın konsantre olup girişi aşmam lazım. Off off!

Esin ne dio boyle oldugunda?ben iste deneyemiyorum kavga ederz bagrr falan tam zevke gelr soner die oof off

Canım benim de aparatım 8 cm ve bu aksam p.. denedim olmadı hiç girmedi aparat ona göre küçük ve kalinlaştirmaya mecalim de yok
Allah yardimcimiz olsun canim. p..s basi girse zaten gerisi gelecek ama olmuyor olmuyor egzersizden once de bu durumdaydim egzersizden sonra da ayni. p..s basi canimi yakiyor ilerletemedim hic. son carem kaldi o da doktor yardimi.

Allah yardimcimiz olsun canim. p..s basi girse zaten gerisi gelecek ama olmuyor olmuyor egzersizden once de bu durumdaydim egzersizden sonra da ayni. p..s basi canimi yakiyor ilerletemedim hic. son carem kaldi o da doktor yardimi.
Doktorda bisey yapmiyor aparat yada parmak verecek cnm o bizim beynimizle ilgili maalesef.. su ramazan gecesi hepimiz birbirimize dua edelim kulun kula duasi kabul olurmuş dualarnzda olmak dilegyle

Doktorda bisey yapmiyor aparat yada parmak verecek cnm o bizim beynimizle ilgili maalesef.. su ramazan gecesi hepimiz birbirimize dua edelim kulun kula duasi kabul olurmuş dualarnzda olmak dilegyle
evet biliyorum ama kendi basima anca bu kadar yapabildim. hic dokunamayip doktor sayesinde yenenleri de duyunca doktorla daha kolay olur diye dusundum. bilmiyorum belki de anatomik bir sorun var eger oyleyse terapiye gerek bile kalmayabilir. canim dualarim hepimiz icin insallah hepimiz en kisa surede asariz bu sorunu.

Esin ne dio boyle oldugunda?ben iste deneyemiyorum kavga ederz bagrr falan tam zevke gelr soner die oof off
Canım amaç az da olsa girişi sağlamak o yüzden Sönme olunca kızmiyor ama Şevki kaçıyor çünkü 3-4 sefer söndü haliyle sıkıldı.yarın daha hızlı davranmam lazım başarısız olsam da denemek istiyorum her gün eşim bikmazsa tabi

Canım p..i tam deliğin oraya yerleştiriyorum ama deliğe göre çok büyük nasıl olacak bilmiyorum hiç girmedi hiç .. sende hiç giriş olmadı mı ?

Kızlar hayirlı ramazanlar öncelikle bie ara bende burda yardım aradım çok egzersiz egzersiz egzersiz çözüm bu pskologada gittim ama parmak egzersiz dedi bıraktım sonra başladım egzersizlere ilklerde parmak yapamadım aparat yaptım yardım istemistim burdan kulak cubugu ile basladim sadece 1 çop ile derken iki parmak boyutlarinda aparat yaptim esle denemelerde husran olmadu esim dedi parmak dene dedim yapamam yaptim onuda en sonunda 1 2 3 parmak 3 parmak ama penis olmuyor ilklerde bende burayi okurken nasil olur 3 parmak olup o olmaz diyordum keske o kadarinida yapsam diyordum neyse yaptim ama sonuc yok esim sen bu isi bitirmissin diyordu ama o olmuyordu egzersiz yaptigim pozisyonda parmak rahat aliyorum esimle olmuyor neyse esimin altta benim ustte oldugum pozisyonda nasil duruyorsam o sekil denedim egzersizimi ve ilk denemede o sekilde egzersiz yapabildim ikinci günüde tekrar denedim ve esimle denedim egzersizide o sekil yaptigim icin daha rahat oldu kasmadim nefes alip yavas bi sekilde verdim acimadiki egzersizde bisey olmuycak diye dusundum ve basi girdi sonra tekrar yariya yakin tekrar tamamı neredeyse girdi ama ileri geri yapmaya korktum sadece sokup cikarttim sizde deneyin bu sekilde inanin hic acimadı hiccc Allah ıma binlerce şükür adanis sanırım o listeye girebilirim artık :)

sağdan soldan baskı olunca ne yalan diyim bende suan hamile olmak isterdim

tebrikler canım benımmm darısı basımıza :)

İNU BENDE COK DUYDUM NETTEN ARASTIRDIM EVET GERÇEKTEN CÖZÜYOMUS AMA PARA OLARAK 4500 TL CİVARINDA İSTİYOR BEN ARADIM SORDUM

Belkide siz anlamadan gitti :) komplike bir durum olmadıkça 2 aylıkken doktora görünün artık bence.. Hem p.. Alabiliyorsunuz inanın doktor muayene ederken anlamazsınız bile çünkü onlar daha profesyonel bakmadan hangi yönde ilerleyeceklerini biliyorlar.. Alt ve üst yani kısıtlı şekilde şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…