Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bepanten kremden de yaralanabilirsin ben anestol pomadı kullandım başta hafif bi yanma oldu bende de ama kısa bir süre sonra geçti bebe yagı kullandım kayganlaştırdıgını düşündügüm için daha rahat egzersiz yapmıştım klinige giden bir arkadaşım söyledi gittigi klinikte emla bepanten birde fito diye bir krem kullanmışlar tedavi esnasında
cnm fito yu bna doktor bebeğimn pişiğine vermşti

mrhba aranıza yenı katılanlardanım .lutfen bana da yardım edın yol gosterın 2 yıllık evlıyım ve bırlıktelık yasayamıyorum denemıyoruz bıle artık . devletın doktoruna gıttım parmak egzersızı yap dedı.ılk boguma basladım ama cok zorlanıyorum olmayacak gıbı lutfen yardım edın

canım bepanten kremden de yaralanabilirsin ben anestol pomadı kullandım başta hafif bi yanma oldu bende de ama kısa bir süre sonra geçti bebe yagı kullandım kayganlaştırdıgını düşündügüm için daha rahat egzersiz yapmıştım klinige giden bir arkadaşım söyledi gittigi klinikte emla bepanten birde fito diye bir krem kullanmışlar tedavi esnasında
canım çok teşekkür ederim.bende alıp deneyeyim onları.en azından psikolojik destek olur.istemsiz kasılmalardan olmuyo çünkü

Canım ben 3 aydır falan başladım ama sürekli egzersiz yapamadım arada kopukluklar var. Egzersiz yapmayı dene kaslarını kontrol etmeyi öğren hangi kalınlıkta acı hissediyorsun bunu anlamaya çalış.
işte hiç dokunamıyodum.şimdi tek parmak rahat.ikinci zorlayınca yavaş yavaş oluyo.ama esas olanı başaramıyorum.psikolojik stresten işte

işte hiç dokunamıyodum.şimdi tek parmak rahat.ikinci zorlayınca yavaş yavaş oluyo.ama esas olanı başaramıyorum.psikolojik stresten işte
nefes almak ta önmeli internette kegel egzersizleri var okumadıysan okumanı tavsiye ederim içeriye parmak yada aparat itme esensinde nefes in cok cok faydası var birde ıkınmak anahtar nokta bence itme esnasında ıkın canım parmagın içerdeyken nasıl acıldıgını göreceksin içersinin

Sen büyüksün Allahım.
Yardım et bize :KK61:
iyice umudum tükeniyor iyice umutsuzluk sarıyor:KK42:
Canım ALLAHIM BÜYÜK UMUTSUZLUĞA KAPILMA VE BASARACAKSIN VE ÇOK SANSLISIN Kİ BU SAYFAYI BULDUN BU SAYFADA SANA YARDIM ETCEK OKADAR ARKADAŞLAR VAR Kİ YA BU SAYFAYI BULAMAYANLAR YA BU İLLETİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER NE YAPSIN SAKIN UMUDUNU KAYBETME CANIM

nefes almak ta önmeli internette kegel egzersizleri var okumadıysan okumanı tavsiye ederim içeriye parmak yada aparat itme esensinde nefes in cok cok faydası var birde ıkınmak anahtar nokta bence itme esnasında ıkın canım parmagın içerdeyken nasıl acıldıgını göreceksin içersinin
peki mesela bi kere ikinarak tam olarak aldim diyelim.sonrakilerde boyle zorlanmam her seferinde ikinmaya gerek kalmaz dimi

peki mesela bi kere ikinarak tam olarak aldim diyelim.sonrakilerde boyle zorlanmam her seferinde ikinmaya gerek kalmaz dimi
ben egzersiz yaparken nefes almak ıkınmak egzersizin bi parcası olmuştu benim için her egzersizde yapıyordum yapmam gerekiyordu sende nasıl olur bilemiyorum ama bnları yapman senin için faydalı olur

Ben bazen ıkınarak alıyordum bazen de gerek kalmıyordu rahat giriyordu ama kalın aparatta ıkınmadan alamadım hiç anca ıkınarak oluyordu. Kişiye göre değişir kasmıyorsa kişi ıkınmadan alabilir diye düşüyorum.

rabbim hepimizi bu dertten kurtarsın.. artık nerdeyse hergün rüyamda bebek görüyorum..okadar istiyorumki ama bi türlü şu illetten kurtulamıorum:KK61:
Amin canım inşalla kurtuluruz. Sen buradaki çoğu kişiden çok daha ileri aşamadasın az kaldı bitti bitecek

Sen büyüksün Allahım.
Yardım et bize :KK61:
iyice umudum tükeniyor iyice umutsuzluk sarıyor:KK42:
[/QUO
üzülme canım sanki hiç bitmeyecek gibi gelsede bilinç altı yaptığın egzersizleri kabulleniyor bir süre sonra da bitiyor bende çok ağladım ama geçti bitti inşallah seninkide geçecek ben tam 3 ay çalıştım düzenli olarak çalışarak bazı arkadaşlar daha kısa sürede yeniyor sen de yaparsın karamsar olma

merhaba isaret parmagim giriyor ama orta parmakla ikisinin girmesi imkansiz :KK43:
mrhba.. :)

imkansız diye bişi yok.. işaret parmağın giriosa orta parmakta pe.. de girer.. şimdi işaret parmagın cok rahat giriosa şimdi orta parmaga gec biraz onu dene.. sonra işaret ve orta parmagını küs işareti şekil yap nefes all sonra verirken ıkın ve o küs şekil parmagını yavas yavas içine almaya calış.. hepsını gırmesıne gerek yok yarıya kadar al geri cıkartı aynı işlemı tekrar yap.. :) istersen mumla kendıne aparat ta yapa bilin ben öyle yapıom :) daha kolayıma gelıo..

Back
X