Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaaa nası sevındımmmm.. rabbım herseyı herzaman gonlune gore versın.. bızım ıcın dua edın nolur bızde kurtulalım bebısımız olsun... artık dayanamıom varya moralım gıttıkce düşüo...
bak şimdi ne bu yaptığın tatlım gittikçe moralim düşüyoda ne demek hani pes etmek yoktu. moral bozmak yok inatlaşmakda yok bidaha duyarsam valla külahları değişiriz ona göre :)) ;)

rabbimin ne zaman nasip ettiği bilinmez canımsın.hani derler ya doğum günü nikah günü bide ölüm günü şaşmaz diye.bununda bi zamanı vardır elbet.bende biliyorum zor ama sabredip dua edip şükretmekten başka çaremiz varmı.moralini bozunca çocuk oluyomu hemen sanki.onun için diyorum kalbini ferah tut sen bak buradaki arkadaşlarlada destek oluyoruz zaten moralini bozma lütfen

rabbimin ne zaman nasip ettiği bilinmez canımsın.hani derler ya doğum günü nikah günü bide ölüm günü şaşmaz diye.bununda bi zamanı vardır elbet.bende biliyorum zor ama sabredip dua edip şükretmekten başka çaremiz varmı.moralini bozunca çocuk oluyomu hemen sanki.onun için diyorum kalbini ferah tut sen bak buradaki arkadaşlarlada destek oluyoruz zaten moralini bozma lütfen
tamam..bozmamaya calısacam :)

seni cok iyi anliyorum.benimde de o sorun yoktu artik var gibi.sebebi de kendi dedi nasilsa basaramiyoruz.ve senin canini yakmayi sevmiyorum seklinde.ve basaramiyoruz canim cok acidigi icin.nasil olacak inan bende bilmiyorum ayni olay bende de var
Burdaki herkesin bunu yenmesi beni cok umutlandirdi insaallah basarabilirz canim

Canım emla kremi ben de kullanıyorum. Aparata ya da parmak egzersizi yapıyorsan parmağına bepanthol krem sür aparatın ucuna nohut büyüklüğünde emla sür(az olacak) ilk 2-3 dk yanma oluyor ama geçiyor. Ben faydasını gördüm ama henüz başarılı değilim egzersizde işime yarıyor.
ne kadar zamandır uğraşıyosunuz acaba egzersiz için.ben anlamıyorum niye acı hissettiğimi

Ben yaklaşık 5 yıllık evliyim. İlk aylarda emla, x locain her şeyi denedik çok yakıyor. Egzersiz yapmayı dene. Bazıları aparatın ucuna az birşey emla ve bephantene krem sürerek yapıyor. Öyle de deneyebilirsin.
ben hani parmak sokabiliyorum şuanda.önceden hiç dokunamıyodum.ama esas olaya bi türlü geçemiyorum can acısından.kaslar gelişmemiş olduğu için olabilir mi.hani İlk tam girişte orayı açarken normal midir

ben hani parmak sokabiliyorum şuanda.önceden hiç dokunamıyodum.ama esas olaya bi türlü geçemiyorum can acısından.kaslar gelişmemiş olduğu için olabilir mi.hani İlk tam girişte orayı açarken normal midir
canım kendimizi cok fazla kastıgımız için acı hissediyoruz uyuşturma özelligi olan kremlerden faydalanırsan egzersizler daha geçiyor uyuşma hissinidüşünmk bile insanı rahatlatıyor emla veya anestol pomadı tercih edebilirsin faydasını görürsün

canım kendimizi cok fazla kastıgımız için acı hissediyoruz uyuşturma özelligi olan kremlerden faydalanırsan egzersizler daha geçiyor uyuşma hissinidüşünmk bile insanı rahatlatıyor emla veya anestol pomadı tercih edebilirsin faydasını görürsün
emla denedim canım ama cayır cayır yaktı orayı tüm gece.bi ara acile gitmeyi düşündüm.eşime dedim sarıl uyut diye.anestol denemedim ama deneyeyim

Ben nisan ayında başladım egzersize aynı durumdaydım dokunamıyordum tek parmak bazen yeterli olmayabiliyor önemli olan kalın aparatlarla egzersiz yapıp alışmak. Egzersizde takıldım ben. Çevresi 8 cm olan aparatımı alabiliyorum ama p..s ucu bile girmiyor. Daha kalın aparatlarla çalışmam gerekiyor. Cmrts doktora gideceğim. Kendi başıma bu kadar ilerleyebldim. Egzersize devam et istersen. Kendini hazır hissedince denemeye geçersin.

Kızlar bi şey sorucam ben bakireyim ancak sizinle aynı sorunları bende yaşıyorum belkide ben böyle dusunuyorum burda yorumları okuyorum genel olarak herkes egzersiz yapıyor yani siz daha önce denediginizde oldu şimdi mi yapamıyorsunuz benim.biraz kafam karıştı yardımci olursaniz çok sevinirim

Kızlar bi şey sorucam ben bakireyim ancak sizinle aynı sorunları bende yaşıyorum belkide ben böyle dusunuyorum burda yorumları okuyorum genel olarak herkes egzersiz yapıyor yani siz daha önce denediginizde oldu şimdi mi yapamıyorsunuz benim.biraz kafam karıştı yardımci olursaniz çok sevinirim
Canim herkesin hassas oldugu konu farkli genel olarak egzersiz veriyo doktorlar parmakla yapamayan diger aparatla yapiyor ve egzersizlerin sonunda iliski oneriliyor ben en sonuncusuna takildim hala korkum var bazilarida egzersizleri gecemiyor ben yorumlardan bunu anladim

canım ilişkiyi soruyosan genellikle herkes bakire ilişki olmuyor hiç yapamıyoruz istem dışı kasılmalarımız cok fzla oluyor kafamızdaki acıyıcak hissine engel olamıyoruz (aslında acı yok)bu durumdan kurtulmak için egzersiz yapıyoruz ince aparatlarla başlayıp yada parmak egzersizleriyle başlayıp daha kalın aparatlarla devam ediyoruz zamanla beynimiz acı hissi olmadıgına alışıyor kaslar genişliyor bizde kendimizi ilişkiye hazırlamış oluyoruz

emla denedim canım ama cayır cayır yaktı orayı tüm gece.bi ara acile gitmeyi düşündüm.eşime dedim sarıl uyut diye.anestol denemedim ama deneyeyim
canım bepanten kremden de yaralanabilirsin ben anestol pomadı kullandım başta hafif bi yanma oldu bende de ama kısa bir süre sonra geçti bebe yagı kullandım kayganlaştırdıgını düşündügüm için daha rahat egzersiz yapmıştım klinige giden bir arkadaşım söyledi gittigi klinikte emla bepanten birde fito diye bir krem kullanmışlar tedavi esnasında

Back
X