Bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük kadercilik, teslim olmuşluk en önemlisi de öğrenilmiş çaresizliktir. Yani şu an hak etmediğin bir şekilde, hak etmediğin cümleler kuruyorsun zeynocum, sen elinden gelenin en iyisini yap, sonra teslim olacaksan rabbine teslim ol birtanem. Ben sana çok samimi olarak şunu söyleyeceğim: şimdiye kadar bu illetle uğraşıp da yenemeyen bir Allahın kuluna rastlamadım, moralini düzeltmek için söylemiyorum, inan bana gerçek bu. Sana nacizane önerim, eşli denemeye geçmeyin, her eşli deneme sizin için hayal kırıklığı olacaktır. Sen 2 parmağın ilk boğumunu alacak kadar cesur bir kızsın, ikinci boğumdan, kaldığın yerden devam et. Ne zaman ki iki parmağın tamamını alırsın o zaman seninle eşli deneme için pozisyonları konuşuruz. Güven kendine, kayganlaştırıcını hem parmaklarına hem vajinaya bol bol sür, derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya başla, alamadığın yerde dur, parmaklarını içinde beklet, hazır olduğunda aynı şekilde devam et, gerçekten yendiğinde bunca ay çektiğin acıya üzüleceksin, ne kadar basitmiş diyeceksin. Bunu yapmaya çalış, kendin için, eşin için, gelecek güzel günler için, sakın pes etme, bizler senin arkandayız her zaman.