Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bebeğim, hiçbir şeye üzülme, ben senin bu illeti yeneceğini adım gibi biliyorum, önce rabbimin izni, sonra da senin çabalarınla..^^

Eşin sabırsız cimcimem, senin kadar duygusal, hassas değil, tabii onun için de kolay olmasa gerek, en az senin kadar başarmak istiyordur, ama erkeklerin yapısı bu, çabuk sinirleniyorlar, ağızlarına geleni sayma ihtiyacı hissediyorlar maalesef , onun söyledikleri bir kulağından girsin, öbüründen çıksın, ciddiye alma, o denemek istemiyorsa sen de egzersiz yap, zamanı değerlendir kuzucum.

Şimdi hamile kalmayı düşünme, önceliğin sağlıklı bir cinsel hayatınızın olması olsun, bebiş nasılsa bununla beraber gelir inşallah, dediğim gibi egzersizlerini ihmal etme.

Kuzum sen de iyi ki varsın, her şey yoluna girecek, her zaman en iyiyi düşün, en iyiyi çağır. Ben sizlere hep dua ediyorum, Allahım en kısa zamanda kurtarsın sizleri bu dertten.. Allah hepimizden razı olsun.
hayatımda annem babamda içinde senin kadar kimse bana böyle destek verip motive etmedi :) :KK200:

Merhabalar ben yeni katiliyorum.malesef bende ayni dertten muzdaripim.esimle evleneli 2 ay oldu ama zar zor bi kac kez 1 ay sona icime alabildim tam olmasada brz.ve cok rahatlamistim şükür atlattim diye ama sonaki denemelerimizde hep yine yanma ve acima oldu daha sonra ise yine basa döndük :((yine esimle denedigimizde icime bile alamaz oldum.butun enerjim moralim yerle bir oldu ve üstüne ustuk esimle tartistik.kendimibcok kötü hissediyorum herkes yaparken ben neden yapamıyorum diye cok üzülüyorum. Evliligimizin tadi iyice kacti gibi geliyor ya hic yapamzsam die surekli telaslaniyorum :((nerden ve nasil başlaycagimi ne yapmam gerektigini bilmiyorum

meraba bende 3 haftalık evliyim ama hala yapamadım,eşim yaklaştığında hemen bacaklarım titremeye başlıyor,ben serçe parmakla deneme yaptım hepsini aldım içime ,bide emla ve kas gevşetici aldım ama hala korkuyorum denemeye :(

meraba bende 3 haftalık evliyim ama hala yapamadım,eşim yaklaştığında hemen bacaklarım titremeye başlıyor,ben serçe parmakla deneme yaptım hepsini aldım içime ,bide emla ve kas gevşetici aldım ama hala korkuyorum denemeye :KK43:

canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar bacaklarım titrerdi imkansız gelirdi.... ne zamanki serce parmagım girdi olay bitti. evde kendine inceden kalınaa aparatlar yap sırayla çalış krem bebeyagı falan surup dene. en buyuge alısınca da 3 5 dk beklet orda hemen eşinle dene o zaman olacaktır.. ben hala once aparat sokup eşimle yapıyorum direk eşimlee başlayınca olmuyor once acılması gerekiyor. ve orda sinir yok girişi yaptıktan sonra acı yok sadece baskı hissediliyor alışık olmadığımız bi his.... dedğim gibi bol egzersizz ve sonra eşinle.... başarılar

canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar bacaklarım titrerdi imkansız gelirdi.... ne zamanki serce parmagım girdi olay bitti. evde kendine inceden kalınaa aparatlar yap sırayla çalış krem bebeyagı falan surup dene. en buyuge alısınca da 3 5 dk beklet orda hemen eşinle dene o zaman olacaktır.. ben hala once aparat sokup eşimle yapıyorum direk eşimlee başlayınca olmuyor once acılması gerekiyor. ve orda sinir yok girişi yaptıktan sonra acı yok sadece baskı hissediliyor alışık olmadığımız bi his.... dedğim gibi bol egzersizz ve sonra eşinle.... başarılar
bende serçe parmağımı sokunca cesaretlendim ama eşim bacaklarımın arasına girdiği an istem dışı kasılmaya başlıyorum

Bu sıkıntıyi atlatan arkadaslarim en rahat pozisyon nedir nasil rahatlayabiliriz lütfen yardım :( bir de vajinamin sol tarfinda kasigima dogru hep gerginlik ve agri hissediyorum normal zaamnlarda acab bu gun icinde de hep gergin olmamdan mi kaynaklanıyor

Canım utanılacak hiçbir şey yok, bunu yaşamak bizlerin elinde olan bir şey değildi.

Vibratörün kalınlığını bilmiyorum, onun tamamını içine alabilmen oldukça umut verici, ondan bir tık daha kalın bir aparat oluştur kendine, bu defa onu almayı dene. Kayganlaştırıcıyı bol bol kullanarak, egzersizi kolaylaştırabilirsin. Nefes egzersizlerinden yararlanarak çalışmalarını devam ettir, bu süre boyunca eşli denemeye geçme, 2-3 parmak kalınlığında bir aparatı sıkıntısız aldığında eşli deneme için hazırsın demektir. Vajina çok esnek, dar gibi düşünme, sen rahat olduğunda esnesikçe esner, 4 kiloluk bebek çıkıyor ordan, p..sin kaç katı büyüklüğünde. Güven kendine, bizler de bir zamanlar çaresizdik, korkularımız vardı, çok şükür başardık, sen de başarabilirsin, bizlerden bir farkın yok. Hemen bugün başla çalışmalarına, her geldiğin aşamada da bizleri haberdar etmeyi unutma inmaycım..

çok teşekkür ediyorum. bugün yarın daha kalınlaştırarak deneyeceğim. aleti icinde gel git yapmadan uzun süre tutmam da genişlemesi için faydalı olur mu? gerçekten çok teşekkür ediyorum.

çok teşekkür ediyorum. bugün yarın daha kalınlaştırarak deneyeceğim. aleti icinde gel git yapmadan uzun süre tutmam da genişlemesi için faydalı olur mu? gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Canım amacımız vajinaya herhangi bir nesnenin girebileceğine seni, zihnini ikna etmek. Aparatı içinde uzun bir süre bekletmen vajinanın o anlık esnemesini sağlar, iki dakika sonra eski haline döner. Halbuki bizim hedeflediğimiz şey istediğin her an vajinayı esnetebilmen yani beynini, bilinçaltını ikna etmen. Aparatı tamamen aldığında içinde 10 saniye kadar beklet, daha sonra yuvarlak hareketler çiz, sık-bırak,git-gel yap ve çıkar, sonra tekrar al ve aynı şeyleri tekrarla, işte seni asıl tedavi edecek olan yöntem bu. Rica ederim canım benim, sorun olduğunda her zaman buradayız.

Bu sıkıntıyi atlatan arkadaslarim en rahat pozisyon nedir nasil rahatlayabiliriz lütfen yardım :KK43: bir de vajinamin sol tarfinda kasigima dogru hep gerginlik ve agri hissediyorum normal zaamnlarda acab bu gun icinde de hep gergin olmamdan mi kaynaklanıyor

canım herkes için bu farklı olabilir.
burada genellikle kızlar üstte yeniyor.
ama ben misyonerde yendim. eşim yaptı. ama dur dediğimde durdu alıştım içimde öyle.
ben üstte yapamazdım canım acıyor hissi olunca kendi canımı yakamam diyordum.
tabii acı falan yok. acı zannettiğimiz şey gıdıklanma gibi bir şey.

Bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük kadercilik, teslim olmuşluk en önemlisi de öğrenilmiş çaresizliktir. Yani şu an hak etmediğin bir şekilde, hak etmediğin cümleler kuruyorsun zeynocum, sen elinden gelenin en iyisini yap, sonra teslim olacaksan rabbine teslim ol birtanem. Ben sana çok samimi olarak şunu söyleyeceğim: şimdiye kadar bu illetle uğraşıp da yenemeyen bir Allahın kuluna rastlamadım, moralini düzeltmek için söylemiyorum, inan bana gerçek bu. Sana nacizane önerim, eşli denemeye geçmeyin, her eşli deneme sizin için hayal kırıklığı olacaktır. Sen 2 parmağın ilk boğumunu alacak kadar cesur bir kızsın, ikinci boğumdan, kaldığın yerden devam et. Ne zaman ki iki parmağın tamamını alırsın o zaman seninle eşli deneme için pozisyonları konuşuruz. Güven kendine, kayganlaştırıcını hem parmaklarına hem vajinaya bol bol sür, derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya başla, alamadığın yerde dur, parmaklarını içinde beklet, hazır olduğunda aynı şekilde devam et, gerçekten yendiğinde bunca ay çektiğin acıya üzüleceksin, ne kadar basitmiş diyeceksin. Bunu yapmaya çalış, kendin için, eşin için, gelecek güzel günler için, sakın pes etme, bizler senin arkandayız her zaman.
Allah razı olsun canım gerçekten çok yureklendirdin beni daha bu aksam eşimle bu konuda tartıştık ben çok izin verici davraniyorum ondan böyle oldu diyor bilmiyorum belkide öyle ama onda da isteksizlik olduğu kesin ve önümde dağ gibi duruyor bu sorun ramazan ayı olduğu için egzersizi bıraktım vaktimde olmuyor zaten aklıma hep ilk gece geliyor o acı tekarlanacak diye 2.iliski olmadı

ama ben misyonerde yendim. eşim yaptı. ama dur dediğimde durdu alıştım içimde öyle.
peki ne kadar bi süre sonra geciyor acimalar ne sıklıkla iliskiye girmek. Bu gece ustte pozisyonu denedim ve basta brz basardim cok şükür.misyonerde hala aci cekiyorum yanma ya da sanki bi yerden sonra ileri gidemiyormus zorluyormus gibi bi aci olusuyor.ne kadar surede atalatirim alisirim .ayrica cevabiniz icin cok tesekkur ederim motive oldu gerçekten

Allah razı olsun canım gerçekten çok yureklendirdin beni daha bu aksam eşimle bu konuda tartıştık ben çok izin verici davraniyorum ondan böyle oldu diyor bilmiyorum belkide öyle ama onda da isteksizlik olduğu kesin ve önümde dağ gibi duruyor bu sorun ramazan ayı olduğu için egzersizi bıraktım vaktimde olmuyor zaten aklıma hep ilk gece geliyor o acı tekarlanacak diye 2.iliski olmadı

Canım benim Allah hepimizden razı olsun inşallah.

Eşlerin de canı sıkılıyor bu duruma tabii, yine de senin ne yaşadığını tam olarak bilemez, hiçbiri bizim içimizdeki fırtınaları yaşayamaz. O yüzden söylediklerini umursamamaya çalış, zaten bu dertle uğraşıyorsun, fazladan kambur olmasın sana eşinin sözleri. Bilirim kuzucum ne büyük bir dağ olduğunu, insan tüm dünyanın yükünü tek başına sırtında taşıdığını hissediyor. Ramazanda da egzersizlerine devam edebilirsin, geceleri vakit buldukça 15 dk bile olsa zaman ayırmaya çalış. Acı yok birtanem, acıyı sen yarattın zihninde, gerçekten acı veren bir şey olsaydı dünya üzerinde hiç kimse ilişkiye giremezdi. Güzel haberler bekliyoruz senden zeynocum.

peki ne kadar bi süre sonra geciyor acimalar ne sıklıkla iliskiye girmek. Bu gece ustte pozisyonu denedim ve basta brz basardim cok şükür.misyonerde hala aci cekiyorum yanma ya da sanki bi yerden sonra ileri gidemiyormus zorluyormus gibi bi aci olusuyor.ne kadar surede atalatirim alisirim .ayrica cevabiniz icin cok tesekkur ederim motive oldu gerçekten

Canım misyonerde zorlanıyorsan, bu pozisyonu denemeyin, neden olmuyor diye üsteleme, yapmak zorunda hissetme kendini, yendikten sonra, daha rahat olduğunda tekrar denersiniz.

Yatak ucu pozisyonunu denemediysen kesinlikle öneriyorum. Yatağın en ucuna gelip oturuyorsun, eşin önünde diz çöküyor ve sen yönlendirerek hazır olduğunda almaya başlıyorsun. Rahat yapılabileceğine inandığım bir pozisyon bu.

Üstte başarılı oluyorsan, yine aynı şekilde devam edebilirsiniz. Ben de üstte yenmiştim. Kendini nasıl, hangi durumda rahat hissediyorsan öyle deneyin. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun birtanem.

meraba bende 3 haftalık evliyim ama hala yapamadım,eşim yaklaştığında hemen bacaklarım titremeye başlıyor,ben serçe parmakla deneme yaptım hepsini aldım içime ,bide emla ve kas gevşetici aldım ama hala korkuyorum denemeye :KK43:

Canımsın, korkma, korkulacak bir şey yok. Vajina senin bir organın, elin, kolun gibi, sadece bir organ. Bizler tanımadığımız için bu kadar ürküyoruz, içinde bir engel yok, canını yakacak hiçbir şey yok, yapısı esnek, rahat olduğunda esneyebildiği kadar esner. Her şey, tüm çözüm zihninde bitiyor, onu ikna etmeye çalış, bak ne güzel serçe parmağını da almışsın, ben bir hafta uğraştım da anca serçe parmağın ilk boğumunu alabilmiştim. İki parmakla çalışmaya devam edebilirsin, aparatın kalınlığının bir önemi yok aslında, bir kere çok ince bir nesneyi bile alsan beynin yavaş yavaş ikna olmaya başlıyor, alabildiğini kendi gözlerinle görüyorsun. Aparatı kalınlaştırma amacımız p..s boyutundaki bir nesnenin rahatça girebildiğine şahit olmak, kendimizi inandırmak. Sen ilk aşamanın üstesinden gelmişsin kuzucum, egzersizlerine sabırla devam et, inşallah sen de kurtulacaksın.

Back
X