Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımsın, korkma, korkulacak bir şey yok. Vajina senin bir organın, elin, kolun gibi, sadece bir organ. Bizler tanımadığımız için bu kadar ürküyoruz, içinde bir engel yok, canını yakacak hiçbir şey yok, yapısı esnek, rahat olduğunda esneyebildiği kadar esner. Her şey, tüm çözüm zihninde bitiyor, onu ikna etmeye çalış, bak ne güzel serçe parmağını da almışsın, ben bir hafta uğraştım da anca serçe parmağın ilk boğumunu alabilmiştim. İki parmakla çalışmaya devam edebilirsin, aparatın kalınlığının bir önemi yok aslında, bir kere çok ince bir nesneyi bile alsan beynin yavaş yavaş ikna olmaya başlıyor, alabildiğini kendi gözlerinle görüyorsun. Aparatı kalınlaştırma amacımız p..s boyutundaki bir nesnenin rahatça girebildiğine şahit olmak, kendimizi inandırmak. Sen ilk aşamanın üstesinden gelmişsin kuzucum, egzersizlerine sabırla devam et, inşallah sen de kurtulacaksın.[/QU
evet yaptım ama yaptıktan sonra vajinamda bir sızı hissediyorum akşamdan beri devam eden :( çok yıpratıcı bu durum evliliğimden hiçbişey anlamadım :(
sanırım doktora ihtiyacım var benim beynime hüküm geçiremiyorum oysa biliyorum ne kodar kolay olduğunu ve bumuymuş diyeceğimi :((

peki ne kadar bi süre sonra geciyor acimalar ne sıklıkla iliskiye girmek. Bu gece ustte pozisyonu denedim ve basta brz basardim cok şükür.misyonerde hala aci cekiyorum yanma ya da sanki bi yerden sonra ileri gidemiyormus zorluyormus gibi bi aci olusuyor.ne kadar surede atalatirim alisirim .ayrica cevabiniz icin cok tesekkur ederim motive oldu gerçekten

aaa ne güzel.devam et o zaman sabırla..
o his bende de oluyor bir yerde tıkanıyor gibi ama dişimi sıkıyorum orda rahatla diyorum kendime kaslarım dinliyor beni
ben misyoneri başarınca diğer tüm pozisyonları yapabildim hem de 3. seferde.
hergün yaptım alıştım.
ilk birkaç sefer de batma hissi gibi birşey oldu ama 5 6 kezden sonra birşey kalmıyor
artık anestol kayganlaştırıcıya bile gerek kalmadı bende.

aaa ne güzel.devam et o zaman sabırla..
o his bende de oluyor bir yerde tıkanıyor gibi ama dişimi sıkıyorum orda rahatla diyorum kendime kaslarım dinliyor beni
ben misyoneri başarınca diğer tüm pozisyonları yapabildim hem de 3. seferde.
hergün yaptım alıştım.
ilk birkaç sefer de batma hissi gibi birşey oldu ama 5 6 kezden sonra birşey kalmıyor
artık anestol kayganlaştırıcıya bile gerek kalmadı bende.
gerçekten bu sayfa iyiki var .ve cok teşekkür ediyorum cvp verdiginiz icin insan gerçekten moral depoluyor cesaretleniyor en ufak oneride ya da bi deneyim paylasiminda cok mutlu oluyor yalniz olmadigini hissediyor. İnşallah tamamen asabilecegim gunlerin cok yakin olmasini istiyorum .dun bile oyle mutlu oldum ki azicik bi asama bile katetse burda bi arkadasin iyi demesi üzerine daha da azimleniyor.hayirlisi ile herkes kurtulur inşallah en kisa zamanda bundan

Canım misyonerde zorlanıyorsan, bu pozisyonu denemeyin, neden olmuyor diye üsteleme, yapmak zorunda hissetme kendini, yendikten sonra, daha rahat olduğunda tekrar denersiniz.

Yatak ucu pozisyonunu denemediysen kesinlikle öneriyorum. Yatağın en ucuna gelip oturuyorsun, eşin önünde diz çöküyor ve sen yönlendirerek hazır olduğunda almaya başlıyorsun. Rahat yapılabileceğine inandığım bir pozisyon bu.

Üstte başarılı oluyorsan, yine aynı şekilde devam edebilirsiniz. Ben de üstte yenmiştim. Kendini nasıl, hangi durumda rahat hissediyorsan öyle deneyin. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun birtanem.
Denememistim dediginiz pozisyonu hic daha önce. En kisa zamanda deniycem inşallah.anladigim kadariyla kolay bir pozisyon olduğunu soluyorsunuz inşallah yapabilirim.yalniz komik olucak ama sorucam tam anlayabilmek icin hani demissiniz ya yatagin ucuna oturucaksin esin diz çökecek tam hayal edemedim sanirim o pozisyonu :(ben oturur pozisyonda mi olucam yoksa uzanio sekilde mi yatagin ucunda :s

Denememistim dediginiz pozisyonu hic daha önce. En kisa zamanda deniycem inşallah.anladigim kadariyla kolay bir pozisyon olduğunu soluyorsunuz inşallah yapabilirim.yalniz komik olucak ama sorucam tam anlayabilmek icin hani demissiniz ya yatagin ucuna oturucaksin esin diz çökecek tam hayal edemedim sanirim o pozisyonu :KK43:ben oturur pozisyonda mi olucam yoksa uzanio sekilde mi yatagin ucunda :s

Kuzucum, neden komik olsun, soru sormak en doğal hakkın.

Eğer yatağınız bazalı değilse, yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, bacaklarını hafif açıyorsun. Eşinde tam yerde senin önünde diz çöküyor, yani vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacakHazır olduğunda eşini sen yönlendiriyorsun, hatta bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin, p..si aldıkça hafif geriye doğru da verebilirsin kendini, nasıl rahat edersen. Yatağınız bazalıysa kanepede de deneyebilirsiniz. Gerçekten rahat bir pozisyondur, vajinanın boşluktan ibaret olduğunu, canının kesinlikle yanmayacağını tekrarla içinden, o kadar işe yarıyor ki, bizim derdimiz psikolojik zaten, önemli olan zihnini rahatlatman canım.

Kuzucum, neden komik olsun, soru sormak en doğal hakkın.

Eğer yatağınız bazalı değilse, yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, bacaklarını hafif açıyorsun. Eşinde tam yerde senin önünde diz çöküyor, yani vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacakHazır olduğunda eşini sen yönlendiriyorsun, hatta bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin, p..si aldıkça hafif geriye doğru da verebilirsin kendini, nasıl rahat edersen. Yatağınız bazalıysa kanepede de deneyebilirsiniz. Gerçekten rahat bir pozisyondur, vajinanın boşluktan ibaret olduğunu, canının kesinlikle yanmayacağını tekrarla içinden, o kadar işe yarıyor ki, bizim derdimiz psikolojik zaten, önemli olan zihnini rahatlatman canım.
Adanis sen varya sen iyiki varsin cok teşekkür ederim

Canım benim Allah hepimizden razı olsun inşallah.

Eşlerin de canı sıkılıyor bu duruma tabii, yine de senin ne yaşadığını tam olarak bilemez, hiçbiri bizim içimizdeki fırtınaları yaşayamaz. O yüzden söylediklerini umursamamaya çalış, zaten bu dertle uğraşıyorsun, fazladan kambur olmasın sana eşinin sözleri. Bilirim kuzucum ne büyük bir dağ olduğunu, insan tüm dünyanın yükünü tek başına sırtında taşıdığını hissediyor. Ramazanda da egzersizlerine devam edebilirsin, geceleri vakit buldukça 15 dk bile olsa zaman ayırmaya çalış. Acı yok birtanem, acıyı sen yarattın zihninde, gerçekten acı veren bir şey olsaydı dünya üzerinde hiç kimse ilişkiye giremezdi. Güzel haberler bekliyoruz senden zeynocum.
Inşallah AdaNis iyiki varsın egzersizlerime devam edicem ama eşli denemeleri hayal etmek bile korkutuyor beni panik oluyorum ve ilk geceden sonra doğru düzgün hiç denemedik hep yüzeysel ilişki yaşadık 1 yıldır evliyim bu kadar ara verdikten sonra yapabilirmiyim

Inşallah AdaNis iyiki varsın egzersizlerime devam edicem ama eşli denemeleri hayal etmek bile korkutuyor beni panik oluyorum ve ilk geceden sonra doğru düzgün hiç denemedik hep yüzeysel ilişki yaşadık 1 yıldır evliyim bu kadar ara verdikten sonra yapabilirmiyim

Hayal etme, kötü şeyler düşünme, şimdilik sadece egzersizlerine odaklan canım, parmak ya da aparat p..sten çok daha sert, p..si almak her zaman daha kolaydır, yumuşak bir yapısı var çünkü. En iyiyi düşünelim ki, bizi bekleyen gelecek hep iyi şeyler sunsun bizlere.

Tabii ki yapabilirsin, kararlı ol zeynocum, sen bu illetin üstesinden geleceksin inşallah.

Mrblar:KK16:
Bir suredir uye olmadan takip ediyordum.3 aylik evliyim.ve kabus gibi bir 3 ay gecti.aslinda parmak egzersizi yapabiliyorum.esli denemde belli bir noktaya geliyorum ondan sonrasi iskence gibi.ilerlemiyor bir turlu.bazen parmak egzersizi bile yaoamiyorum uzgun oldugumda.ne yapmam gerekiyor.yardimci olurmusunuz arkadslar:((((

Hayal etme, kötü şeyler düşünme, şimdilik sadece egzersizlerine odaklan canım, parmak ya da aparat p..sten çok daha sert, p..si almak her zaman daha kolaydır, yumuşak bir yapısı var çünkü. En iyiyi düşünelim ki, bizi bekleyen gelecek hep iyi şeyler sunsun bizlere.

Tabii ki yapabilirsin, kararlı ol zeynocum, sen bu illetin üstesinden geleceksin inşallah.

Inşallah AdaNis cesaret verdin bana umarım asarim bu sıkıntıyı sen nasıl yendin?bu arada inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın darısı burdaki herkesin başına

Inşallah AdaNis cesaret verdin bana umarım asarim bu sıkıntıyı sen nasıl yendin?bu arada inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın darısı burdaki herkesin başına

Bebeğim ben sizler kadar cesur değildim, korkularım aşırıydı. Sadece serçe parmağımın ilk boğumunu almak için bir hafta çırpındım, doğru dürüst alamadım onu da. Baktım gün geçtikçe kötüye gidiyorum, hem ilerleyemiyorum hem psikolojim alt üst bir halde, eşimin ikna etmesiyle doktor araştırmaya başladık ve bir klinik bulduk. Bu sayede sağlığıma kavuştum çok şükür.

Sizler çok cesursunuz zeynocum, kendi başınıza üstesinden gelebilirsiniz, o kadar çok kişi bu sayede yendi ki, peşini bırakma egzersizlerin, sen de aşacaksın inşallah.

Amin canım benim. İnşallah sizler de bu illeti yener, hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz.

Bir suredir uye olmadan takip ediyordum.3 aylik evliyim.ve kabus gibi bir 3 ay gecti.aslinda parmak egzersizi yapabiliyorum.esli denemde belli bir noktaya geliyorum ondan sonrasi iskence gibi.ilerlemiyor bir turlu.bazen parmak egzersizi bile yaoamiyorum uzgun oldugumda.ne yapmam gerekiyor.yardimci olurmusunuz arkadslar:KK43:(((

Merhaba sessiz takipçimiz :))

Parmak egzersizini tamamlamadan eşli denemeye geçme canım, 2 parmağın tamamını rahatça aldığında, eşli deneme yapmak senin için daha kolay bir hale gelecektir. Stres yapma, ya ilerleyemezsem diye düşünme, bir kere aldıysan parmağını bir kere daha hayli hayli alırsın. Bu insan psikolojisi öyle güçlü, öyle etkili ki, insan yapacağı varsa da yapamıyor, o yüzden zihnine hükmet, bu egzersizler zihnine söz geçirmeyi öğretecek, beynini ikna etmeyi öğretecek, hiç endişelenme şimdiye kadar bu illeti yenemeyen hiç kimseyi duymadık biz canım.

Bebeğim ben sizler kadar cesur değildim, korkularım aşırıydı. Sadece serçe parmağımın ilk boğumunu almak için bir hafta çırpındım, doğru dürüst alamadım onu da. Baktım gün geçtikçe kötüye gidiyorum, hem ilerleyemiyorum hem psikolojim alt üst bir halde, eşimin ikna etmesiyle doktor araştırmaya başladık ve bir klinik bulduk. Bu sayede sağlığıma kavuştum çok şükür.

Sizler çok cesursunuz zeynocum, kendi başınıza üstesinden gelebilirsiniz, o kadar çok kişi bu sayede yendi ki, peşini bırakma egzersizlerin, sen de aşacaksın inşallah.

Amin canım benim. İnşallah sizler de bu illeti yener, hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz.
Inşallah dediğin kadar cesaretliyimdir AdaNis kafam bu konuya öyle bir engel koymuş ki bununla ilgili herseyden kaçıyorum aylarca buraya bile bakmıyorum ama artık egzersizlerimi daha düzenli yapıcam ve bi aparatla calismaya baslicam internette vajinismus seti gördüm onu alıp başlamayı düşünüyorum

Inşallah dediğin kadar cesaretliyimdir AdaNis kafam bu konuya öyle bir engel koymuş ki bununla ilgili herseyden kaçıyorum aylarca buraya bile bakmıyorum ama artık egzersizlerimi daha düzenli yapıcam ve bi aparatla calismaya baslicam internette vajinismus seti gördüm onu alıp başlamayı düşünüyorum

Kesinlikle cesursun, kendine inan. Evet çok iyi olur, en iyi çalışma aparatı dilatör settir, p..sle olan benzerliği seni daha kolay ikna eder. Her şey iyi olacak inşallah zeynom, hepiniz dualarımdasınız..

Bir suredir uye olmadan takip ediyordum.3 aylik evliyim.ve kabus gibi bir 3 ay gecti.aslinda parmak egzersizi yapabiliyorum.esli denemde belli bir noktaya geliyorum ondan sonrasi iskence gibi.ilerlemiyor bir turlu.bazen parmak egzersizi bile yaoamiyorum uzgun oldugumda.ne yapmam gerekiyor.yardimci olurmusunuz arkadslar:KK43:(((
canım egzersizler sırasında nefes alıp vermek cok önemli birde ıkınmak :) cok güzel parmak egzersizni yapıyo olabilmen pes etmeden calışmaya devam egzersiz yaptıgın her gecen gün cok daha iyiye gittigini göreceksin ve yenmen o kadar kolay olacak ki sen bile inanamayacaksın gercekten kendine aparatta yaparak çalışabilirsin klasik beyaz mum olabilir dogum günü mumu ile başlayabilirsin sterc yapıp kayganlaştırıcı veya krem sürüp denemeye başlayabilirsin bende parmak egzersizi ile başladım daha sonra aparatla devam ettim ve yendim canım sende başarabilirsin

Back
X