- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.461
inan varya senin yazdıklarına cvp bile bulamıorum..okadar güzel anlatıonki bide okadar mantıklı örnekler vererek insanı rahatlatıonkı.. gercekten bak hiç yazacak bişi bulamıom.. senin bu dediklerini tekrardan denicem inşallah bukez olacak.. allah senden razı olsun dualarını kabul etsin sag salım bebişini kucagına almayı nasıp etsin.. aminn.. bende seni cookkk seviomm cansın sen..
slm adanıs..
cumartesi ben gene eşli denem yaptım olmadı.. yanı cok acıdı bukez hıc olmadı cok az bısı alabıldım..eşimde sanıodukı mahsusdan yapıom kacıom sanıodu.. yanı az ucu gırdı beklettık baya ama cok rahatsız oldum.. sonra eşim kızdı gitti bagırdı cagırdı.. o zaten boyle kızınca ben daha cok panıklıom onada dedım bak sakın ol sınırlenme dedım.. hemen kızıo bana nasıl sınırlenmeyım felan dedı .. yanı o deneme esnasında sinirlenmezse daha rahat olacam ama malesef.. yine ben suclu oldum bana gene hıc ılerlemelerın yok hep aynısı işte dedi.. tabı bu kez ben susmadım bende ona bagırdım sen öyle san ben ilerlemiş olmasaydım mumu felan içime alamazdım dedım ..hııı hııı.. dedı durdu.. neyse sonra o gıttı banyoya bende tekrar mumla deneme yaptım..vee lopp dıye hıc ağrımadan etmeden gırdi.. neyi yanlıs yapıom analamadım
yok kız bi kadın doktoruna gıttım tedavi için 500 tl bosuna gıttı dıye ilk baslarda basıma kakıordu piskola da gitmez..anestol falan denesene
sık dişini başını alan sonunu hayli hayli alır yani
acı zannettiğin şey gıdıklanma gibi birşey olacak eşin yavaş yavaş git gel yapsın zaten yarısına kadar girer o sırada
psikologa falan gittiniz mi hiç
biz de de tartışmalar olurdu ama jinekolog ve psikolog eşime anlattı benim suçum olmadığını
senin bir suçun yok ama sen de azıcık katlanmassan olmaz yani
şimdi acı zannettiğim günlere gülüyorum.
Cnm benim esimde ayniydi istiyorduki hemen girsin hemen olup bitsin bide hep düz mantik herkesinki oluyorsa sende yapman lazim derdi hic düsünmezdi acaba niye olmuyo nerde bir sorun var yada ben niye bu duruma geldim benim esimde bana neler neler söylerdi,,oyüzden üzülme canim senin bir sucun yokki onun yarattigi stres yüzünden yapamamisdirsin adim gibi eminim ben esime yüz defa anlattim bak söyle davran böyle davran bagirma acele etme bana panik ettirme vs. vs. artik en sonunda anladi yada artik caresi olmadigini anladi yendigim gün gayet sakindi bekle dedigim yerde durdu bekledi bitti sükür eger esin seni dinlerse icini dök seninde budurumu nekadar cok yenmek istedigini onun yardimiyla yenecegini anlat eger anlamazsa sen zaten beynine kabul ettirdiysen oraya biseyin girdigini sadece buna odaklan dua ederek kendini cesaret ver ve yap cnm,,,denemeye baslamadan önce ayetül kürsi okuyabilirsin yada bildigin baska bir dua olur icinden ne geliyorsa Allah demen bile yeter,, ben artik caresiz oldugum artik cikmaza geldigim yerde Rabbim yardimima kostu cok sükür bin sükür.. Üzülmek yok cnm daha onun hirsina inadina yappslm adanıs..
cumartesi ben gene eşli denem yaptım olmadı.. yanı cok acıdı bukez hıc olmadı cok az bısı alabıldım..eşimde sanıodukı mahsusdan yapıom kacıom sanıodu.. yanı az ucu gırdı beklettık baya ama cok rahatsız oldum.. sonra eşim kızdı gitti bagırdı cagırdı.. o zaten boyle kızınca ben daha cok panıklıom onada dedım bak sakın ol sınırlenme dedım.. hemen kızıo bana nasıl sınırlenmeyım felan dedı .. yanı o deneme esnasında sinirlenmezse daha rahat olacam ama malesef.. yine ben suclu oldum bana gene hıc ılerlemelerın yok hep aynısı işte dedi.. tabı bu kez ben susmadım bende ona bagırdım sen öyle san ben ilerlemiş olmasaydım mumu felan içime alamazdım dedım ..hııı hııı.. dedı durdu.. neyse sonra o gıttı banyoya bende tekrar mumla deneme yaptım..vee lopp dıye hıc ağrımadan etmeden gırdi.. neyi yanlıs yapıom analamadım
Arkadaslar mumdan aparatı yerlestiremiyorum ben parmak egzersizlerini yapıyorum ama bu hiç girmiyor delik küçücük kalıyor mumun yanında ben daha ilerletme aşamasına gelmeden girişte takıldım
kaç kere anlattım sen böyle sinirlenince ben yapamıom felan diye.. cvabı hep heee hııı oldu.. her denememizde biden ilerlemeye calısıo bende dur bi bekle deyınce hemen kızıo bırgunde gelde de dio... inşallah bayrama kadar yenerimde kurtulurum gecen de bundan sonra bana cocuk yokmu dıye soran oldumu senı gösterecem bununyuzune olmuo ona soun dıyecem dedi.. rabbim yardımcımız olsun bende yoruldum artıkCnm benim esimde ayniydi istiyorduki hemen girsin hemen olup bitsin bide hep düz mantik herkesinki oluyorsa sende yapman lazim derdi hic düsünmezdi acaba niye olmuyo nerde bir sorun var yada ben niye bu duruma geldim benim esimde bana neler neler söylerdi,,oyüzden üzülme canim senin bir sucun yokki onun yarattigi stres yüzünden yapamamisdirsin adim gibi eminim ben esime yüz defa anlattim bak söyle davran böyle davran bagirma acele etme bana panik ettirme vs. vs. artik en sonunda anladi yada artik caresi olmadigini anladi yendigim gün gayet sakindi bekle dedigim yerde durdu bekledi bitti sükür eger esin seni dinlerse icini dök seninde budurumu nekadar cok yenmek istedigini onun yardimiyla yenecegini anlat eger anlamazsa sen zaten beynine kabul ettirdiysen oraya biseyin girdigini sadece buna odaklan dua ederek kendini cesaret ver ve yap cnm,,,denemeye baslamadan önce ayetül kürsi okuyabilirsin yada bildigin baska bir dua olur icinden ne geliyorsa Allah demen bile yeter,, ben artik caresiz oldugum artik cikmaza geldigim yerde Rabbim yardimima kostu cok sükür bin sükür.. Üzülmek yok cnm daha onun hirsina inadina yapp
canım hiç korkma deligin boyutunu düşünmemeye çalış orası cok esnek aparatı koydugunda içersi popoya dogru egilimli tatlım o yönde itmeye calış aparatını acı hissettigin yerde bekle 1 dk sonra hissizleşecek orası yavaş yavaş ıkınarak alabilirsin içine böyle cok kolay oluyo gercektenArkadaslar mumdan aparatı yerlestiremiyorum ben parmak egzersizlerini yapıyorum ama bu hiç girmiyor delik küçücük kalıyor mumun yanında ben daha ilerletme aşamasına gelmeden girişte takıldım
ben 9 aylık evliydim gittiğimde sonrasında bitti çok şükür..saygın bey işin doğrusunu kolayını gösteriyo sana.. egzersizler ev ödevleri veriyo konuşarak seni rahatlıyo böyle yani aslında çok kolay gidince sende anlıcaksın zatenpeki nasıl bir tedavi yöntemi var?aylardır hatta senelerdir yapamayanlar var 4 seansta ne yapıyorda oluyor,siz ne kadar süre bu belayla başettiniz?
Bu eslerin hepsi ayni ben kac kere yataktan aglayarak kalktigimi bilirim simdi sanki hic o kötü günler olmamis gibi sizdede insallah öyle olucak,,bizde ayni hatayi yapiyorduk penisin tamamini birden sokmaya calisiyorduk sonra denerken farkettik yavas yavas git gel yaptikca vajina esniyor ondan sonra daha kolay kendiliginden kayip gidiyor yaparsin cnm hic merak etme sen kendine inan güven cesaretini topla denemeye devam edin bir kere oldumu gerisi daha kolay oluyor inankaç kere anlattım sen böyle sinirlenince ben yapamıom felan diye.. cvabı hep heee hııı oldu.. her denememizde biden ilerlemeye calısıo bende dur bi bekle deyınce hemen kızıo bırgunde gelde de dio... inşallah bayrama kadar yenerimde kurtulurum gecen de bundan sonra bana cocuk yokmu dıye soran oldumu senı gösterecem bununyuzune olmuo ona soun dıyecem dedi.. rabbim yardımcımız olsun bende yoruldum artık
Iceriye sokabilirsem bi yapıcam ama olmuyor sürekli vakitte bulamıyorum yarın daha gevseyip ikinmaya çalışıcam Adanis inşallah olurzeynoooo
hayatım küçük değil o, gerçekten değil. Yapısı esnek, küçücük olsaydı doğum yapamazdık hayatım. Şu deliğin boyutunu aklına takmadan ilerlemeye çalış, esniyor, açılıyor vajina. Mumu beklet girişte, hazır olduğunda yavaş yavaş al bak nasıl da genişliyor.
Parmagim çok rahat giriyor ama daha kalını olmuyor ister istemez bendede isteksizlik umutsuzluk oluyor bide parmagimla git gel yaparken yukarıda popoya doğru bi acı oluyor iyice pes ediyorumcanım hiç korkma deligin boyutunu düşünmemeye çalış orası cok esnek aparatı koydugunda içersi popoya dogru egilimli tatlım o yönde itmeye calış aparatını acı hissettigin yerde bekle 1 dk sonra hissizleşecek orası yavaş yavaş ıkınarak alabilirsin içine böyle cok kolay oluyo gercekten
adanis cesaretlendirdiğin için çok sağol gerçekten. bir kez daha başarılı bir vibratör denemesi geçirdim, ama bu sefer iyice sokup çıkardım. bundan sonra kalınlaştırıp en son adımda da eşimle deneme yapacağım. ayrıca vibratörü denerken yatağın ucunda oturarak sokmak gerçekten çok daha rahat oldu, sırt üstü yatınca bacağımı ne şekilde tutacağımı bilemiyordum. eşli denemeyi de böyle yapacağım.Canım amacımız vajinaya herhangi bir nesnenin girebileceğine seni, zihnini ikna etmek. Aparatı içinde uzun bir süre bekletmen vajinanın o anlık esnemesini sağlar, iki dakika sonra eski haline döner. Halbuki bizim hedeflediğimiz şey istediğin her an vajinayı esnetebilmen yani beynini, bilinçaltını ikna etmen. Aparatı tamamen aldığında içinde 10 saniye kadar beklet, daha sonra yuvarlak hareketler çiz, sık-bırak,git-gel yap ve çıkar, sonra tekrar al ve aynı şeyleri tekrarla, işte seni asıl tedavi edecek olan yöntem bu. Rica ederim canım benim, sorun olduğunda her zaman buradayız.
bana hiç başaramayacak hiç yapamayacakmışım gibi geliyor,benim canım çok tatlıdır kan bile aldıramam benben 9 aylık evliydim gittiğimde sonrasında bitti çok şükür..saygın bey işin doğrusunu kolayını gösteriyo sana.. egzersizler ev ödevleri veriyo konuşarak seni rahatlıyo böyle yani aslında çok kolay gidince sende anlıcaksın zaten
merak etme canim bende senin gibiydim canim cok tatlidir ben hic dokunamiyodum bile ilk seansta zaten anliyosun ne kadar kolay oldugunu sen bi an once randevu alip git bence kendini korkutmabana hiç başaramayacak hiç yapamayacakmışım gibi geliyor,benim canım çok tatlıdır kan bile aldıramam ben
Iceriye sokabilirsem bi yapıcam ama olmuyor sürekli vakitte bulamıyorum yarın daha gevseyip ikinmaya çalışıcam Adanis inşallah olur
adanis cesaretlendirdiğin için çok sağol gerçekten. bir kez daha başarılı bir vibratör denemesi geçirdim, ama bu sefer iyice sokup çıkardım. bundan sonra kalınlaştırıp en son adımda da eşimle deneme yapacağım. ayrıca vibratörü denerken yatağın ucunda oturarak sokmak gerçekten çok daha rahat oldu, sırt üstü yatınca bacağımı ne şekilde tutacağımı bilemiyordum. eşli denemeyi de böyle yapacağım.
çok soru soruyorum bu arada kusura bakmayın ama vibratörle girip çıkarken yine de kısmen daha dar bir yer olduğunu fark ediyorum. vajinanın yapısını inceleyen resimlerde öyle bir darlaşma görünmüyor halbuki. o dar kısım tam olarak kastığım yer mi oluyor acaba.. neyse, aklıma takılan her şeyi soruyorum, umarım burdakilerin de kafasını karıştırmıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?