Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merak etme canim bende senin gibiydim canim cok tatlidir ben hic dokunamiyodum bile ilk seansta zaten anliyosun ne kadar kolay oldugunu sen bi an once randevu alip git bence kendini korkutma
cumartesi gidicem İNŞAALLAH ama yinede tedirginim işte çokta uzatmak istemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum...

nasıl basardınız bunu lütfen yardımcı olun

suan doktoru bıraktım ümidim kalmadı bu özel vajinismus doktor varmıs üç günde bir hafta kesin cözüm diyor inanmalı mıyım bilmiyorum

Arkadaşlar bende son üç denemedir p . tamamen alabiliyorum fakat giriş kısmında ve içkısımın üstünde acım var tahriş olduğunu düşündüm bu sıkıntıyla karşılaşan oldumu. Birde zevk durumu sıfır buda eşimin devam etmesine engel oluyor. Yani p.içime aldımda bunlar nasıl aşılıyor.

Gereckten nasil 3 gunde tedavi ediyorlar.giden arkadaslar varsa yazsinlar.valla artik para falan umrumda degil.ne yapiyorda 3 gunde bitiyor bu iskence
Bu dr ankarada adını unuttum hipnoz yöntemiyle durumu çözüyormuş ama en sağlıklısı burdaki egzersizler tek hipnozu kullanan bu dr.çok araştırdım nereye giderseniz gidin bu egzersizler ve tavsiyeler dr aynısını uyguluyor. Ben erdem hastanesinde bir dr.gittim ayno bir tek aparat yok önermedi ama ben aparat sayesinde cesaretlendim.gizlice yaptım yani eşimde bilmiyor.sonrada en rahat olduğunuz pozisyon kontrolün sizde olduğu.

ben bir bucuk senedir evliyim iki defa doktora gittim ve her seferinde parmak egzersizinde kaldım ne yapacagımı sasırmıs durumdayım
tatlım önce inan kendine sende yenebilirsin ben ilk parmak egzersizi ile başladım egzersiz yapamaya ama sen parmak egzersizi yapamıyorsan aparatla çalışabilirsin canım ben ilk egzersize başladıgımde anestol pomad uyuşturma özelligi olan bi krem ondan almıştım bolca vajinanın girişine onu sürdüm her egzersiz öncesinde bide kayganlaştırıcıdan yaralanabilirsin istersen kendine kulak cubugunu sterce sarıp aparat yapmayı dene zaten oraya bişeyin girdigini görünce cok büyük yol almış olacaksın sonra gittikce aparatını kalınlaştırarak devam edersin egzersizyapmaya popya dogru egilimli tatlım içersi aparatı bu yönde itmeye calış olurmu birde nefes alıp ver iterken ve ıkın tatlım içerde hiç acı yok inan ki kendini serbest bırakmaya çalış girişten sonra içersi boşluk cok geniş sormak istedigin ne olursa sorabilirisn canım

Gereckten nasil 3 gunde tedavi ediyorlar.giden arkadaslar varsa yazsinlar.valla artik para falan umrumda degil.ne yapiyorda 3 gunde bitiyor bu iskence

3 günde tedaviye ben de gittim ama sanırım verdiğim paranın etkisiyle 3 günün sonunda ilişkiye girebildim evet ama alışmam zaman aldı. Psikolojik tedavi almadığım için de korkum hep içimde kaldı şu an bir kızım var ve doğum sonrası benzer sıkıntıları yine yaşadım ve yaşıyorum. Yani problem kafada, onu halletmeden sorun çözülmüş sayılmaz..

Peki 3 gun egzersiz mi yaptiryor.degisik olrak bisey var mi

bir batma hissi değil mi?
aynısı bende de oldu ilişkiye başlarken oluyor ama git gel yaptıkça geçiyor.
o kasılmaktan oluyor
3 5 kez yaptıktan sonra geçti bende çok şükür
ama hala ilk girişte oluyor eşim bana bırakıyor ben 1 2 dk alıştırıyorum.

Peki 3 gun egzersiz mi yaptiryor.degisik olrak bisey var mi

Ben evde mumla egzersiz yapıyodum aslında yaklaşmıştım da sonuca ama sabredemedim daha fazla. Orda da aynı egzersizleri aparatla yapıyolar eşine de yaptırıyolar. Doktorla sadece ilk gün görüştüm sınrasında başkaları ilgilendi. Bana çok mucizevi gelmedi birçok insan benim gibi psikolojik olarak orda yeneceğine inandığı için hallediyo ya da hallettiğini sanıyo. Ama psikolojik destek şart. Ben sonrasında bu konuda uzman bi psikoloğa gittim ama yaşadıklarımı anlatmak çok zor geldi kısa sürede bıraktım. Eşimle hala ayrılık konuşabiliyoruz çünkü çilem dolmadı..

Hipnoz sadece ileri seviyede olan vajinismuslulara uygulanan bir yöntemdir. Doktorların yaptığı şey, burada sürekli tekrarladığımız egzersizleri yaptırmak. Cebinizden para çıkamadan da bu illeti yenebilirsiniz, biraz çaba, yenme isteği ve azim yeterli.

Merhaba evleneli iki yil oldu ve ben hala yenemedim bana yardim edin

Canım vakit kaybetmeden egzersizlerine başla, kendine bir aparat hazırla, kulak çubuğu, ince bir mum, makyaj fırçasını bile jelatinleyip kullanabilirsin, biz sana nasıl alman gerektiğini anlatırız.

Merhaba arkadaslar dünde yazmistim. Dilatör set aldim en kücügünü bile yapamiyorum diye. Sonra üsteledim burda yazilanlari okuyup uyguladim. Girdi hemde 3-4 defa ne sizi ne agri yoktu. Ben bir sene önce kulak cubuguyla bile yapamiyordum titriyordum bacaklarimi kapatiyodum. Simdi sorum su: nasil devam etmeliyim bi sonraki boya ne zmn gecmeliyim?? Tskler simdiden.

Canım bir gün boyunca, aralıklarla üç kez, en fazla yarım saat çalışman yeterli, ertesi gün bir boy büyüğüne geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…