Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben kendi iki parmağımi ve eşimin tek parmağını alabiliyorum ancak bu es denemesi için yeterli mi yoksa eşimin iki parmağıyla da egzersiz yapmam gerekiyor mu? Iki parmak beni baya endişelendiriyor
kendini hazır hissediyorsan eşli denemeye geçebilirsin.yok değilim diyorsan eş parmağıyla devam edin o zaman.ancak şunu unutma.penis parmağa göre daha yumuşak olduğundan eğer hazırsan daha kolay girebilir

kendini hazır hissediyorsan eşli denemeye geçebilirsin.yok değilim diyorsan eş parmağıyla devam edin o zaman.ancak şunu unutma.penis parmağa göre daha yumuşak olduğundan eğer hazırsan daha kolay girebilir
Es parmağına henüz yeni geçtim bir kez denedim o yüzden bi kaç kez daha es parmağı denemeye düşünüyorum ama es parmağında iki parmak denesem mi yoksa tek parmak yeterli mi onu bilemedim

Es parmağına henüz yeni geçtim bir kez denedim o yüzden bi kaç kez daha es parmağı denemeye düşünüyorum ama es parmağında iki parmak denesem mi yoksa tek parmak yeterli mi onu bilemedim
tek parmakla denemeye başlayın.tek parmakla gitgele alışınca sonrasında çift parmakla deneyin bi umarım olumlu sonuçlanır

bu dönemde insan cok hassas oluyo canım herşeyden etkileniyr kafamızda bin bir düşünce malum ama bunlarım bitmesine cok az kaldı sen cok büyük bi adım attın zaten oraya bir şeyin girdigini bile görmek insana umut veriyor degil mi sende bunu başardın gerisi gelecek göreceksin
Cnm bir gun ara verdim cok stresli oldugum icin olmadigini düsündügüm icin. Az önce tekrar 1.boyla denedim oldu. 2.boyda yariya kdr olunca pes etmedim ve sonunda oda oldu cok sükür. Simdi acele etmeyim 2 gün bu boyla deneyip sonra 3. Boya gecicem ins. Haber vereyim dedim:KK15::KK15:

Cnm bir gun ara verdim cok stresli oldugum icin olmadigini düsündügüm icin. Az önce tekrar 1.boyla denedim oldu. 2.boyda yariya kdr olunca pes etmedim ve sonunda oda oldu cok sükür. Simdi acele etmeyim 2 gün bu boyla deneyip sonra 3. Boya gecicem ins. Haber vereyim dedim:KK15::KK15:
cokk cok sevindim canım benim bencede acele etme kendini ne zaman hazır hissedersen bir boy büyüyüne geç yapacaksın biliyorum tatlım

kandiliniz mübarek olsun.
bugün uzunca bir tatile çıkıyorum. aranızda olmayacağım. kendinize çok iyi bakın.
hepiniz başaracaksınız ben eminim. bolca dua edin.
olmaz diye birşey yok hayatta neler olmuyor ki.
vajinismus yüzünden balayı yapamamıştım.aylar bana zehir oldu. şimdi tadını çıkarma vakti :)
yardım eden herkese teşekkürler.
hoşçakalın.

merhaba kızlar yine ben 1 ay sonra 1 yılımız dolacak ama ben hala korkuyorum olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum yine denedik yine aynı itmeler kasmalar hikaye hep aynı ve ben artık çok yorulduğumu hissediyorum:((((

Kadrini kıymetini bilemediğimiz onca şeyin arasında kaybolmuşken...Kadir gecesinin hayrı ve bereketiyle, bütün kaybolmuşluklarımızdan kurtulmaya, affetmeye ve affedilmeye vesile olacak bir rahmete hep beraber ulaşmak ümidi ve duasıyla...kadir gecemiz mübarek olsun.hepimizin dualari kabul olsun dertleri son bulsun inşallah
Amin canlarım, kimin gönlünden ne geçiyorsa bu gece rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah ^^

Back
X