- 12 Mayıs 2015
- 320
- 111
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #196.621
sadece küçük parmak yaptım bıraktım sonra canım yandıEgzersiz yapiyomusun peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece küçük parmak yaptım bıraktım sonra canım yandıEgzersiz yapiyomusun peki?
Valla canim benimde 3 sene olcak benim kdr gecikme derim. Bende bir haftsdir egzersiz yapiyorum daha kulak cubugunu bile yapamiyodum. Biyerden baslaman lzm. Aci yok ilk yaptigin herseyde aci saniyosun.sadece küçük parmak yaptım bıraktım sonra canım yandı
Tebrik ederim egsersiz yapmadanmi yendin?Arkadaslar merhaba cok mutluyum dun gece vajinismus denen bu illetten kurtuldum tam 10aylk ewliyim arkadaslar artk umutsuzluga kapilmısdım hepiniz gibi zaman zaman vazgecdim erteledim ta ki benimle ayni zamnda evlenen arkadslarımın bebis bekledigini duyana dek... okadar cok dua ettimki vede ısrarla bunu atlatacam ben bunu basarırım dedim ve basardım darısı hepinizin basına canm arkadaslarım sakin vazgecmeyin inaninki hic de düsundgmüz gibi zor degil acı yok beynimizzde cok büyütmüsüz rabbim yardmcnz olsun
Yapmaz olur muyum canm surekli topigi takipettim her basardm yazani gordukce icim hem burkulurdu hemde sewinirdimbiri daha kurtuldu diye parmak egzersizleri yaptm canmTebrik ederim egsersiz yapmadanmi yendin?
Evliligimin2.ayndan itibaren bu sayfayi hep takipettim parmak egzerszleri yaptm canm evliligimn daha ilk haftasnda yapamaycagımı anlaynca doktora gttik esimle ama hicbsey demedn bikrem yazp.gonderdi kullanrsanz olur dedi iyiki busayfayi buldum iyiki benmle ayni sorunu yasayan arkadaslari tanidim busayfa sayesinde yendim rabbim hepinzden razi olsun ozellikle adanis beni hatrlarmi.bilmyorum ama ozelden bayagi bi yapmam gerekenleri anlatti cok tesekkr ederim canm cok mutluyum allahim cok
Iyi geceler arkadaşlar
Bende eski bi vajinismusluyum msjlari okuyunca eski günler geldi aklima her başarı hikayesini aglayarak okuyusum her bebek haberine içimin burkuluşu en dibe sürüklenişim tam 16 ay sürdü illetin yakamdan düşmesi. Birgün bi karar verdim ya bunu yenecektim yada esimden bosanacaktim (severek evlendik ve esim cok anlayisliydi ama ben bunu ona yasatmak istemiyordum sonucta eksiktim) nette klinikler araştırdım dr.lara mail attim derken kk yi buldum yalnız değildim hemde hiç ... sonra kendisi yenen arkadaslarla konuştum ve cesaretlendim. Kendim yenmeye karar verdim ve yaklaşık 2 ayda yendim hayatimdaki kara bulutlar dagiliverdi. Nickim bile o günlerin yadigari bana :)))
Yenemeyenlere şunu söylemek istiyorum asla ama asla pes etmeyin. Aparat yada parmak ne olursa olsun zihninizi boşaltın ve girecek mi diye düşünmeden çalışın bakın daha kolay olacak. Hepinize dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz
Bu saatte ne mi yapıyorum burda bebeğim bugün aşı oldu ateslenebilirmis onu bekliyorum elim alnında :))
Yeterki inanın. ...
Bebeciğini Allah bağışlasın sevgili darkdays, inşallah ateşi çok fazla yükselmeden bu geceyi atlatır. Allah sağlıklı ömürler versin meleğine..^^
Evet, sabırla, azimle egzersiz yapmak, çalışmaları aksatmamak bu illetin en büyük ilacı..
Cok tesekkür ederim cnm sana nekadar tesekkür etsem az aslnda iyiki senin gibi yüregi güzel insanlar var vede iyiki ben bu sayfayi kesfettim hic usanmadan bikmadan hersoruma cewap verdin hemde okadr icten yardmci olmaya calsdınki ben onu fazlasyla hissettim vede yine senn anlattıgin gibi yaparak basardım bikacayewel erken pesettim ama 3gun icinde problemimi cözdüm vede yine senim anlattgin sekilde cok tesekkür canm benim herkes bigun insaAllah buraya kurtuldum yazabilsinCanım benim, sürpriz oldu benim için bu güzel mesajın, en son aylar öncesinde yazışmıştık yanlış anımsamıyorsam. Gerçekten çok sevindim, bu mübarek gecede, çok güzel haberler verdin bize. Kuzum benim Allah sana başka dert, keder vermesin inşallah, gösterilen çabalar er-geç meyvesini veriyor, kendine inandın, başarabileceğine inandın ve pes etmeden devam ettin, asıl ben sana teşekkür ederim birtanem, göstermiş olduğun cesaret için. Darısı kızların başına inşallah, umut verici mesajlar yazmışsın onlara da, harikasın..^^
Bu listeye bende girerim ins."BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09
31-) Yorgun_15
32-) oolalaa
33-) umutsuzluk umutsuzluk
34-) mavi bulut
35-) Bihter34
36-) sakinsampiyonn
37-) demettboz
Saol canım teşekkür ederim. Rabbim seni de bir avazda kurtarsin inşallah sende bebeginde saglicakla atlatin bu süreci az kalmış dogumuna.
Cok tesekkür ederim cnm sana nekadar tesekkür etsem az aslnda iyiki senin gibi yüregi güzel insanlar var vede iyiki ben bu sayfayi kesfettim hic usanmadan bikmadan hersoruma cewap verdin hemde okadr icten yardmci olmaya calsdınki ben onu fazlasyla hissettim vede yine senn anlattıgin gibi yaparak basardım bikacayewel erken pesettim ama 3gun icinde problemimi cözdüm vede yine senim anlattgin sekilde cok tesekkür canm benim herkes bigun insaAllah buraya kurtuldum yazabilsin