- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #19.721
ececım bak bana yazdııgn ılk cevabın ...bend ebı arastırma yaptım opuyorumnanaktanAynı şeyleri ben de yaşadım bir süre bi rahatsızlık oluyo orda sanki aşınmış gibi hisseiyosun ama bu psikolojik sanırım oturup kalkarken hareket ederken dururken orda bi gariplik oluyo. Sonra zamanla geçiyo canim merak etme. Bende öyle oldu bi süre sonra düzeldi.
ececım bak bana yazdııgn ılk cevabın ...bend ebı arastırma yaptım opuyorumnanaktan
Günaydınnn,günaydiiiiiiiiiin ilk defa bu kadar erken kalktim
yaa evet bahar daha neler var ne günler geçirmişiz düşündükçe tüylerim ürperiyo
çok şükür geçti gitti
Allah herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:
busmel senin nasil gidiyo?
canım nasıl olsun dün egzersizde zorlandım yanma oldu tam yapamadım. Bugün de anneme geldim ama orada yanma var. Sanırım orada bir sorun var ama nedir bilmiyorum. Yanma olunca dogal olarak kaslar devrede sıkıyorum. Eşim de bugün sabah bu akşam halledelim artık diyor. İşte böyle
merhabaa.. kaydirigubbakcemile3 bu ilk mesajım ve ben de sizin gibi bu sıkıntıyı çekenlerdenim..
yani aslında sorunum vajinismus mu tam bilemiyorum senağlama şöyle ki burada yazanları okudum çoğunlukla.. ve şu parmak egzersizlerini yapmaya başladım. aynaya bakabiliyorum rahatlıkla inceleyebiliyorum bir parmak 1 boğum denedim ve gaza gelip 2 parmak 1 boğum denedim yaparken de çok rahattım.. ilişki yaşamaktan da zevk alan biriyim sonuçta yeni evliyim senağlama Ancak benim sorunum sanırım kızlık zarı ve eşimin cinsellik organıyla.. daha ileri gidersem kızlık zarını bozar mıyım sonuçta bunu ilk eşimle yaşamak istiyorum.. ama bir yandan da tam olarak alışmam lazım.. senağlama kafam çok karışık offff..
hosgelın arıza...tamam cok haklısn herkez ılk o anı esıyle yasmak ıstıyor ama sartlar buna elvermeye bılır...yanı egzersız senın kızlıgnı bozucak dıye bı kuraldayok bozmucak dıyede ..yan egerkı mutlu olmak ıstıyosan bu sıkıntıdankurtulmak ıstıyosan br syelerı goze alıcaksın baska caren yok....merhabaa.. kaydirigubbakcemile3 bu ilk mesajım ve ben de sizin gibi bu sıkıntıyı çekenlerdenim..
yani aslında sorunum vajinismus mu tam bilemiyorum senağlama şöyle ki burada yazanları okudum çoğunlukla.. ve şu parmak egzersizlerini yapmaya başladım. aynaya bakabiliyorum rahatlıkla inceleyebiliyorum bir parmak 1 boğum denedim ve gaza gelip 2 parmak 1 boğum denedim yaparken de çok rahattım.. ilişki yaşamaktan da zevk alan biriyim sonuçta yeni evliyim senağlama Ancak benim sorunum sanırım kızlık zarı ve eşimin cinsellik organıyla.. daha ileri gidersem kızlık zarını bozar mıyım sonuçta bunu ilk eşimle yaşamak istiyorum.. ama bir yandan da tam olarak alışmam lazım.. senağlama kafam çok karışık offff..
esınle bu konu hakkın konusmalısn ..egzersız lerden bahset onadan kızlıkla alkalı konus..ve hemen egzersız lerı sıklastır ne sanslısın cok erken fark etmıısn bu sıteyı ve kendı kenıdne zaten egzersızlere baslamısısn bıle...superrr...egzersızlerde kademe kademe ılerleme kaydet sımdı bır parmak bır bogum yaptın ıkıncı bogumu dene4 aylık.. ve hayır ne yazık ki olmadı senağlama ilişkiye başlarken her şey normal ama iş o raddeye gelince bayılacak gibi oluyorum ve benim için ilişki bitiyor.. içime alırsam kasılıp kalacakmışım gibi bunu yaşayanlar tahmin ediyordur herhalde durumumu =(( eşim gerçekten anlayışlı beni sevdiği için ve ben de ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum..
4 aylık.. ve hayır ne yazık ki olmadı senağlama ilişkiye başlarken her şey normal ama iş o raddeye gelince bayılacak gibi oluyorum ve benim için ilişki bitiyor.. içime alırsam kasılıp kalacakmışım gibi bunu yaşayanlar tahmin ediyordur herhalde durumumu =(( eşim gerçekten anlayışlı beni sevdiği için ve ben de ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum..
esınle bu konu hakkın konusmalısn ..egzersız lerden bahset onadan kızlıkla alkalı konus..ve hemen egzersız lerı sıklastır ne sanslısın cok erken fark etmıısn bu sıteyı ve kendı kenıdne zaten egzersızlere baslamısısn bıle...superrr...egzersızlerde kademe kademe ılerleme kaydet sımdı bır parmak bır bogum yaptın ıkıncı bogumu dene
Sorunun vajinismus. Çözümü parmak egzersizi. Kızlık zarı parmak egzersiziyle genişliyo. Ama yine de az da olsa böyle bi ihimal var tabi. eşin anlayışlıysa bir konuş istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?