- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #19.681
cokkkkkkkk sagol canım ya ınanın sızler olmasanız hıc bır sekılde yapamazdık sukurler olsun ama dedıgım gıbı hala rahat degılım tam olmadan sankı yenememıısm gıbı gelıyor ama artık ıcerı alabılıyorum en azından kokrkmuyorum belkıde hala ınanamıyourm yıllar sonra bunun olmasına vajınısmıs ıletınden kurtulmak ıcın ben sunu anladım sabır ınac ve cesaret gerekıyor ıhsallh tamammen yapabılırım
canım ya okuyumca aglıycaktım nerdeyse ...aylar oldu ama cok duygulandım ...ne kadar zor zamnlar yasamıstık...sukur bıtıı....kızlar lutfen ınanın yenıcegınıze..bakın ben bıle yaptım ..kaydirigubbakcemile3....evet eskılerden kımse kalmadı ..bıraktılr bıız hepsı bana cok yardımcı oldular ...ALLAH RAZI OLSUN ..HEPSINDEN...bahaar bak ne buldumm. ilk yendğin günü buldumm kaydirigubbakcemile3 kendimi de buldummmmkaydirigubbakcemile3 sıkıntıdan geçmişi okudum. o kadar korkuyomuşuz ki ya.kendi egzerszi yaptiğim zamanlari falan okudum. neler çekmişim ben. seninkileri de gördümmm. tirsak tirsak yaziyomuşuzz
Denizcek,serra,albenim,saziye19,alevsi,whats up nerelerdesiniz kızlar? çoooook özledim hepinizi. bi bahar kaldi eskilerden
Kurban olduğum ALLAH tüm kötüleri islah etsin , AKIL Fikir versin. iyi niyetli olmayı lütfetsin, vatan millet sevgisi versin Rabbim insanlara, 54 Farzla yaşamayı nasip etsin tüm kıskançlara fesatlara içi kinle intikamla nefretle dolu olanlara..o zaman ne terör kalır ne hırsuzlık ne gasp ve diğer suçlar...hepsi biter... Şu mubaret günde dualarımız kabul olsun iNŞALLAH. Amin.[/
AMİNN.......canım,ne güzel dua etmişsin
herkesin kandili mübarek olsun
bu gece RABBİM hepimizin dualarıda kabul eder İNŞ.....
yaseminim ne yaptin tekrar tek parmak denedin mi?
rabıacım nasılsın...durumlar nasılll bugun
missbon
aykiri
aras10
fzbn
pozgulec
aslican07
yaseminim
Karanfilcimen
Fusuncuk
rabia1984
ecemnazzz
morphem
Hndckr
sinemmelek
eda29
Selmatem
bembeyazev
Edaperissa
juliettt
busmel
rm07
cara
Crescent84
soryy
izmit_1982
selin_22
Hayrunemin
yasmin3561
Zehraalimansur
Twetty26
Bahar07
Ece111
Derin
Mutlu_umutlu
Cgdm85
Hayatnur86
Munisse
Kad_er
Aysecikkk
Guinnes
Zerr
Ela _emre
Venüsten
Mızmız
Kayra79
Smooty
Melekupos
Kadriye_33
Helpless
Ayaznaz
Secir
lkim07
Snm84
Gingerus
Hephuzunlu
ada81 -
krizantem78-
yitik
zehraalimansur
eelifes
Ela _emre
BENDE BİZE İSİM İSİM DUA ETMEK İÇİN LİSTE YAPTIMM İSMEN EDİLİNCE DAHA İYİ OLUYORMUŞ.GERÇİ BUNLAR KOD İSİM AMA RABBİM BİLİYO NEREYE GÖNDERİLDİĞİNİ..UNUTAN VARSA EKELSİN.HERKESTEN BEKLİYORUM SADECE VAJİ İÇİN DEĞİL HERSEY İÇİN DUAAAA.....
missbon
aykiri
aras10
fzbn
pozgulec
aslican07
yaseminim
Karanfilcimen
Fusuncuk
rabia1984
ecemnazzz
morphem
Hndckr
sinemmelek
eda29
Selmatem
bembeyazev
Edaperissa
juliettt
busmel
rm07
cara
Crescent84
soryy
izmit_1982
selin_22
Hayrunemin
yasmin3561
Zehraalimansur
Twetty26
Bahar07
Ece111
Derin
Mutlu_umutlu
Cgdm85
Hayatnur86
Munisse
Kad_er
Aysecikkk
Guinnes
Zerr
Ela _emre
Venüsten
Mızmız
Kayra79
Smooty
Melekupos
Kadriye_33
Helpless
Ayaznaz
Secir
lkim07
Snm84
Gingerus
Hephuzunlu
ada81 -
krizantem78-
yitik
zehraalimansur
eelifes
Ela _emre
BENDE BİZE İSİM İSİM DUA ETMEK İÇİN LİSTE YAPTIMM İSMEN EDİLİNCE DAHA İYİ OLUYORMUŞ.GERÇİ BUNLAR KOD İSİM AMA RABBİM BİLİYO NEREYE GÖNDERİLDİĞİNİ..UNUTAN VARSA EKELSİN.HERKESTEN BEKLİYORUM SADECE VAJİ İÇİN DEĞİL HERSEY İÇİN DUAAAA.....
canım ya okuyumca aglıycaktım nerdeyse ...aylar oldu ama cok duygulandım ...ne kadar zor zamnlar yasamıstık...sukur bıtıı....kızlar lutfen ınanın yenıcegınıze..bakın ben bıle yaptım ..kaydirigubbakcemile3....evet eskılerden kımse kalmadı ..bıraktılr bıız hepsı bana cok yardımcı oldular ...allah razı olsun ..hepsınden...
Kandılınız mubarek olsun..alah hepınıze sıfa versın ...su mubarek gunde:saruboceq:
canım hergün deniyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum..benim yenmem biraz uzun sürecek sanırımçünkü bayadır uğraşıyorum ama parmağımın ucunu bile alamadım buarada herkesin kandili mubarek olsun....Allah hepimizin dualarını kabul etsin...banada ismen dua edermisiniz arkadaşlar nolur çok ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?