Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar oldu galiba yaptim hala farkinda diilim zaten aglama krizine grdim cok dolmusum demekki. Gecen gun aparatla yaparken pembemsi kan gelmisti aimdi iliskide kan gelmedi acikcasj ona uzuldum ama aparati denemeseydim yapamazdim
Tebrik ederim canım,geçmiş olsun artık üzülmek yok hayatında yaşamış olduğun tek derdin bu olsun başka dert vermesin Allah.

Merhaba kızlar. Adanis in yokluğu belli oluyor o çok güzel takip ediyordu yenenleri yazıyordu. Ben yazamadım yenenleri listeye. Bir kaç kişiyi eklemiştim ama devamı gelmedi. Yenenleri görebilir miyim hangi tarihte yendiler yazsınlar.listeye o sıraya göre ekleyim. özelden mesaj atabilirsiniz.

evet canım direk eşli deneme ile yendim. çünkü egzersiz yapacak kadar cesaretim yoktu,baktım ki çok vakit kaybediyorum,erteliyorum,zaman hep bizden gidiyo,bi yerlerden başlamak lazımdı.
Bende egzersiz yapacam demekle cok vakit kaybettim cunku bir türlü yapamiyorum hos bende esli deneme yapacak cesaret de yok ama en azindan artik esli deneme yapayim diyorum burdaki taktikleri deneyerek ıkınma nefes pozisyon filan

Bende egzersiz yapacam demekle cok vakit kaybettim cunku bir türlü yapamiyorum hos bende esli deneme yapacak cesaret de yok ama en azindan artik esli deneme yapayim diyorum burdaki taktikleri deneyerek ıkınma nefes pozisyon filan
Burayı okumak bile inanki bi terapi,kendinde bu sıkıntıyı daha fazla taşıma , inan ki korkulacak hiç bişey yok.Denemelerden önce ben adaçayı içiyordum ya da çikolata yiyordum. Ben faydasını gördüm İnşallah Sene faydasını görürsün . Sakın erteleme bugün başla mesala,bu tarih senin için milat olsun :)

Suan da reglm bitince denemelere baslayacam insallah yani başlamak zorundayim yoksa hersey daha kötüye gidecek

evet canım direk eşli deneme ile yendim. çünkü egzersiz yapacak kadar cesaretim yoktu,baktım ki çok vakit kaybediyorum,erteliyorum,zaman hep bizden gidiyo,bi yerlerden başlamak lazımdı.
Eşli denemeyi ne kadar süre yaptınız? Bende artik aparati biraktim çünkü kanama yapiyolar ve canımı yakiyolar. 3 kere denedim esimle sadece ucu oldu. Simdude esimde sorunlar basladi. O yuzden yapamiyoruz. Adam strese giriyo olmuyo

Ben 12 ekimde yendim mm canımmmm

Aparat kullanmadan Başaran birine de rastlamak çok iyi geldi bana tavsiye verirmisin bizlere de canım :s

Ha arkadaslar deneme yaparken mutlaka illaki bi pozisyona takılı kalmayın bana hep dediler ustte cok kolay ancak oyalanmışım altta gectim deneyeyim dıye o sekilde oldu yani sabit olmayın ve o sırada eşinize de fırsat verin inanın ona guvenın ben aylarca heo canımı yakacak dıye dusunup izin vermedim . Zaten vajinusmus bir iktidar savaşı. . Yeterince iktidarı sağladık :) sıra onlarda :)

BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 )AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
28) NataHuseinliiiii
29-) humanurr
30-) aylllllliiiin35
31-)Please16
32-)bir umut 34
33-)gltkn
34-) Yrnzmlztnd
35-) elasuyum09
36-)Yorgun_15
37-) oolalaa
38)umutsuzluk umutsuzluk
39-) mavi bulut
40-) Bihter34
41-) sakinsampiyonn

42-) demettboz
43-) uzaklim
44-) ezmagila
45-) Yarencik5687
46-) Yaseyhan
47-) Elakader
48) DerinSuNaz
49-)pesimist polyana
50-) polyanna85
51-) MRVAN
52-)kumsal10

53-) lovelygirl_
54-) Sabrili Kadrili
55-) oslemlem
56) selin_78
57-) pmkprnses
58) Dembu
59-) okyanuslu
60-) Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-)rmzy6
63-)nilada 13
64-)elektra7
65-)gunayyalcin

Son düzenleme:
Insallah en kisa zamanda benim de adim olur o liste de
Yani sadece ben degil yenemeyen bütün arkadaslarimin ve benim
inşallah canım inşallah hepiniz için dua ediyorum. Bir an önce bitsin gitsin . Sakın korkmayın egzersizlere ara vermeyin.inanın acı veren hiçbir şey yok. Ben yaptıysam herkes yapar diyor ya yenenler egzersiz yaparken diyordum gerçekten de o kadar basit mi? Evet gerçekten çok basit sadece sizin için doğru pozisyon hangisiyse o pozisyonda denemelisiniz. Egzersiz yapanlar deneme öncesi egzersiz yapıp hemen ardından deneyin. Egzersiz yapmayıp eşli denemek isteyenler, ilişkiye hazır hale gelmeden denemeyin kayganlaştırıcı kullanırsanız çok daha kolay oluyor. Dualarım sizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…