- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.801
Tebrik ederim canım,geçmiş olsun artık üzülmek yok hayatında yaşamış olduğun tek derdin bu olsun başka dert vermesin Allah.Kizlar oldu galiba yaptim hala farkinda diilim zaten aglama krizine grdim cok dolmusum demekki. Gecen gun aparatla yaparken pembemsi kan gelmisti aimdi iliskide kan gelmedi acikcasj ona uzuldum ama aparati denemeseydim yapamazdim
evet canım direk eşli deneme ile yendim. çünkü egzersiz yapacak kadar cesaretim yoktu,baktım ki çok vakit kaybediyorum,erteliyorum,zaman hep bizden gidiyo,bi yerlerden başlamak lazımdı.Parmak ya da aparat egzersizi yaptiniz mi siz direk esli deneme ile mi yendiniz ?
Sen ne zaman yendin canım :)İLK MUAYENEDE BİR MÜDAHALE OLMADAN BAKILIR HANIMLAR. DIŞARIDAN GÖZ MUAYENESİ OLUR. BUNU YAPAN DR OLDUĞUNU SANMIYORUM. YOK BİYOLOJİK BİR DURUM VARSA BİLEMEM.
Bende egzersiz yapacam demekle cok vakit kaybettim cunku bir türlü yapamiyorum hos bende esli deneme yapacak cesaret de yok ama en azindan artik esli deneme yapayim diyorum burdaki taktikleri deneyerek ıkınma nefes pozisyon filanevet canım direk eşli deneme ile yendim. çünkü egzersiz yapacak kadar cesaretim yoktu,baktım ki çok vakit kaybediyorum,erteliyorum,zaman hep bizden gidiyo,bi yerlerden başlamak lazımdı.
Burayı okumak bile inanki bi terapi,kendinde bu sıkıntıyı daha fazla taşıma , inan ki korkulacak hiç bişey yok.Denemelerden önce ben adaçayı içiyordum ya da çikolata yiyordum. Ben faydasını gördüm İnşallah Sene faydasını görürsün . Sakın erteleme bugün başla mesala,bu tarih senin için milat olsun :)Bende egzersiz yapacam demekle cok vakit kaybettim cunku bir türlü yapamiyorum hos bende esli deneme yapacak cesaret de yok ama en azindan artik esli deneme yapayim diyorum burdaki taktikleri deneyerek ıkınma nefes pozisyon filan
Suan da reglm bitince denemelere baslayacam insallah yani başlamak zorundayim yoksa hersey daha kötüye gidecekBurayı okumak bile inanki bi terapi,kendinde bu sıkıntıyı daha fazla taşıma , inan ki korkulacak hiç bişey yok.Denemelerden önce ben adaçayı içiyordum ya da çikolata yiyordum. Ben faydasını gördüm İnşallah Sene faydasını görürsün . Sakın erteleme bugün başla mesala,bu tarih senin için milat olsun :)
Kötü şeyler düşünme sakın, kendin için yap,sürekli pozitif olSuan da reglm bitince denemelere baslayacam insallah yani başlamak zorundayim yoksa hersey daha kötüye gidecek
Eşli denemeyi ne kadar süre yaptınız? Bende artik aparati biraktim çünkü kanama yapiyolar ve canımı yakiyolar. 3 kere denedim esimle sadece ucu oldu. Simdude esimde sorunlar basladi. O yuzden yapamiyoruz. Adam strese giriyo olmuyoevet canım direk eşli deneme ile yendim. çünkü egzersiz yapacak kadar cesaretim yoktu,baktım ki çok vakit kaybediyorum,erteliyorum,zaman hep bizden gidiyo,bi yerlerden başlamak lazımdı.
29 Eylül de yendim canım , şükürler olsun :)Sen ne zaman yendin canım :)
Ben 12 ekimde yendim mm canımmmmMerhaba kızlar. Adanis in yokluğu belli oluyor o çok güzel takip ediyordu yenenleri yazıyordu. Ben yazamadım yenenleri listeye. Bir kaç kişiyi eklemiştim ama devamı gelmedi. Yenenleri görebilir miyim hangi tarihte yendiler yazsınlar.listeye o sıraya göre ekleyim. özelden mesaj atabilirsiniz.
Aparat kullanmadan Başaran birine de rastlamak çok iyi geldi bana tavsiye verirmisin bizlere de canım :sHerkese mrb :) Uzun zaman oldu yazmayalı. bende bu dertle 8 ay uğraştım ve mayıs ayında yendim çok şükür. Zor bi süreç ama imkansız değil. Karar verdikten sonra illaki oluyor. Bu sayfayada olup bitenleri okumak bile bi terpiydi benim için. karar verdim ve herkes yapıyorsa bende yaparım dedim. Başkalarının mutluluğuna imrenmek yerine kendimle çok mücadele ettim. Ben aparat kullanamadım hiç,bütün egzersizlerimi eşimle yaptım ve ona asla ertelemeyelim dedim. Burda yazılanları birlikte okuduk,herkesin başına gelebileceğini anlattım . her denemeden önce duş alamaya üşendiğim için pet şişeye sıcak su koyup vj... üztünde beklettim,ardındanda bepanthol pişik kremi sürdüm hem kendime hem eşime, hr gün yavaş yavaş adım adım denedik.bu denemelerde ben hep başka şeyler düşündüm, mesela tatil :) ilk denelerde olmuyo du tabi ama yılmadık. Sizde yeter ki isteyin ve beyninize sürekli olumlu mesajlar yollayın. Acıya gelince Kesinlikle acı yok :) Sadece sızı..
Yapabilirsiniz canım ben cok fazla egzersiz yapmadım inan cesaret ve deneme ile mutlaka yeneceksinizEvet egzersiz yapmadan basaranlari duyunca bana da cesaret geliyo umut oluyo insallah bizde bi cesaretle yapar kurtuluruz bu sıkıntıdan
Insallah en kisa zamanda benim de adim olur o liste deTakip edemediğim kişiler varsa onları da ekleriz :) haydi kızlar o listede hepinizin adı olacak inşallah
Insallah en kisa zamanda benim de adim olur o liste de
inşallah canım inşallah hepiniz için dua ediyorum. Bir an önce bitsin gitsin . Sakın korkmayın egzersizlere ara vermeyin.inanın acı veren hiçbir şey yok. Ben yaptıysam herkes yapar diyor ya yenenler egzersiz yaparken diyordum gerçekten de o kadar basit mi? Evet gerçekten çok basit sadece sizin için doğru pozisyon hangisiyse o pozisyonda denemelisiniz. Egzersiz yapanlar deneme öncesi egzersiz yapıp hemen ardından deneyin. Egzersiz yapmayıp eşli denemek isteyenler, ilişkiye hazır hale gelmeden denemeyin kayganlaştırıcı kullanırsanız çok daha kolay oluyor. Dualarım sizle.Yani sadece ben degil yenemeyen bütün arkadaslarimin ve benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?