- 28 Ağustos 2015
- 38
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.841
Yalnız değilsin canım. Ama şöyle düşün bunu bile atlatırsak evlilikte çoğu sorun bize vız gelir. Çok isyan ediyorum ama vardır bunda da bir hayır. Cuma gecesi Allahım dualarımızı kabul etsin. Çekmeyen anlayamaz ne zor olduğunu. Ve o kadar anlamsız ki... Herkesin zevk aldığı bir durum bizim kabusumuz olmuş.Bende ıkınıyorum zorluyorum olmuyor. Doktordan 5 boy aparat aldim en küçüğünü bile yapamiyorum suan. O degilde eşimde hep hani DENEYELIM diyor 10 ay oldu hala deniyoz. Allahim bizi sevdigimizle evliligimizle siniyor sabredin kizlar birlikte deneyelim. Dua edelim. Inanin neler cektigimi akliniz almaz. Elimden bisey gelmiyor. Bütün hayatimi etkiliyor günlük islerimi derslerimi.. kafam almiyor en alakasoz yerde bile oturup düsünüp agliyorum. Birbirimize destek olalim yenicez insallah sadece egzersiz yapmak zorundayiz. Mecburuz bunu yenmeye !
Bende ayni durumdayim evde iste aklindan atamiyorum esimle arami bozdu denemeye bile korkar oldum yine olmazsa diyeYalnız değilsin canım. Ama şöyle düşün bunu bile atlatırsak evlilikte çoğu sorun bize vız gelir. Çok isyan ediyorum ama vardır bunda da bir hayır. Cuma gecesi Allahım dualarımızı kabul etsin. Çekmeyen anlayamaz ne zor olduğunu. Ve o kadar anlamsız ki... Herkesin zevk aldığı bir durum bizim kabusumuz olmuş.
Canim sen hic parmakla yapmadinmi direk aparatmi bana doktorum parmal daha iyi oluyo vajinayi hissediyosun dediBende ıkınıyorum zorluyorum olmuyor. Doktordan 5 boy aparat aldim en küçüğünü bile yapamiyorum suan. O degilde eşimde hep hani DENEYELIM diyor 10 ay oldu hala deniyoz. Allahim bizi sevdigimizle evliligimizle siniyor sabredin kizlar birlikte deneyelim. Dua edelim. Inanin neler cektigimi akliniz almaz. Elimden bisey gelmiyor. Bütün hayatimi etkiliyor günlük islerimi derslerimi.. kafam almiyor en alakasoz yerde bile oturup düsünüp agliyorum. Birbirimize destek olalim yenicez insallah sadece egzersiz yapmak zorundayiz. Mecburuz bunu yenmeye !
Canım tebrikler aramıza hoşgeldin :))Yaa inanmıyorum oldu olduuuuu allahimm sana binlerce kez şükürler olsun ay bacaklarim titriyor şu an heyecandan mutluluktan cigliklar atmak istiyorum arkadaşlar az önce oldu kimse bilmiyodu birileriyle bu mutluluğu paylasmam gerekiyo yoksa camdan dışarı kafamı uzatıp cigliklar atıcam oldu yaa bir sene iki ay sonra şükürler olsuunn buraya sadece iki kere yazmıştım arkadaşların yorumlariyla hareket ettim ve egzersiz çok az yaptım ve olduuu çok şükür yaa :))))))))))))))))))))))
Canım yönünde bir sıkıntı olabilir biraz aşagı doğru yapın. Birde bacaklarını çok serbest bırak. Ikınırken bacaklarını kasıyor olabilirsin.Tebrik ederim ne guzel acaba bi gun bizde yapabilcemiyiz parmak egzersizleri yaptiktan sonra direk denemeye gectik bebe yagi ile ama sadece ucu giruyo o yer dedigimiz yeri ne turlu denesek gecemiyoruz esim cok kasiyosun diyo ikiniyorum nefes aliyorum olmuyo lutfen yardimm nerde yanlis yapiyoruz
Bacaklarimi bazen cok kasiyorum hep acicak diye korktugumdan birakrum dun ikindim sadece basini alabildim sonra gitmiyo yonude asagi dogru yapiyoruz egzersiz yaparken kocaman olan yer sanki denemede kapaniyoCanım yönünde bir sıkıntı olabilir biraz aşagı doğru yapın. Birde bacaklarını çok serbest bırak. Ikınırken bacaklarını kasıyor olabilirsin.
Onuda yaptim bir turlu olmuyo bas kismindan devamini bir turlu alamiyorum ne zaman kurtulucam bu derttenAltınza yastok koyun hanjmlar onun cok buyuk faydası oldu bnde
işte orada durup kendini geri çekmeyeceksin canım. muma üfler gibi pufff derken itmeye çalışacaksın.Onuda yaptim bi
Onuda yaptim bir turlu olmuyo bas kismindan devamini bir turlu alamiyorum ne zaman kurtulucam bu dertten
Onuda yaptim bi
Onuda yaptim bir turlu olmuyo bas kismindan devamini bir turlu alamiyorum ne zaman kurtulucam bu dertten[/QUi
İşte zaten bi otay hissedersinn lerisi atenn boş. Ordasa se bi sekilde. Ikınncaksıı ve grice acıfann yok bnu beeyıdenn sil Bşta
Kendimi cok kasiyorum ikinirken bile galiba bi yensem insallahişte orada durup kendini geri çekmeyeceksin canım. muma üfler gibi pufff derken itmeye çalışacaksın.
Canım yönünde bir sıkıntı olabilir biraz aşagı doğru yapın. Birde bacaklarını çok serbest bırak. Ikınırken bacaklarını kasıyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?