Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende ıkınıyorum zorluyorum olmuyor. Doktordan 5 boy aparat aldim en küçüğünü bile yapamiyorum suan. O degilde eşimde hep hani DENEYELIM diyor 10 ay oldu hala deniyoz. Allahim bizi sevdigimizle evliligimizle siniyor sabredin kizlar birlikte deneyelim. Dua edelim. Inanin neler cektigimi akliniz almaz. Elimden bisey gelmiyor. Bütün hayatimi etkiliyor günlük islerimi derslerimi.. kafam almiyor en alakasoz yerde bile oturup düsünüp agliyorum. Birbirimize destek olalim yenicez insallah sadece egzersiz yapmak zorundayiz. Mecburuz bunu yenmeye !

Yalnız değilsin canım. Ama şöyle düşün bunu bile atlatırsak evlilikte çoğu sorun bize vız gelir. Çok isyan ediyorum ama vardır bunda da bir hayır. Cuma gecesi Allahım dualarımızı kabul etsin. Çekmeyen anlayamaz ne zor olduğunu. Ve o kadar anlamsız ki... Herkesin zevk aldığı bir durum bizim kabusumuz olmuş.

Bende ayni durumdayim evde iste aklindan atamiyorum esimle arami bozdu denemeye bile korkar oldum yine olmazsa diye

Canim sen hic parmakla yapmadinmi direk aparatmi bana doktorum parmal daha iyi oluyo vajinayi hissediyosun dedi

Arkadaşlar bir sene iki ay ugrastim eşim çok anlayışlı sağolsun bir kere bile laf etmedi .hatta ben sinir olmaya baslamistim artık onun o rahat haline. Psikolog a gittim parmak egzersizi dedi ama ben onu bir kere bile yapamadım. Dış firmasının arkasıyla denedim baktım oluyo üzerine peçete sarıp Streç le dim ama iki parmak kalınlığında yoktu bile . Onu demedim o da oldu ama çalışıyorum yorgun oluyorum iki kere yaptım sadece . Hiç egzersiz yapmadım gibi bişey oldu. Artık bu durumdan çok sıkılmıştim bebek istiyorum ama bu işi çözmeden hatta bir senenin acısını çıkarmadan istemiyordum. Bir haftadır karar verdim .Eşimin tek parmağını alabiliyordum .ve bugün işten gelince önce sıcak bi banyo yaptım sonrasında on Sevişmeden sonra tek parmak denedik oldu her zamanki gibi hiç acısiz. Cesaretimi toplayıp iki parmak istedim bu sefer olmalıydı başka yolu yoktu iki parmak denedik ve iki boğuma kadar girdi ve hatta pembemsi bi leke geldi . Ara verdik biraz ardından eşim iki parmağını denedi iki boğuma kadar tekrar alabildim ve Penis e geçtik. Eşim altta ben üstte popo eşime dönük bol bebeyagiyla az bi ugrastan sonra penisin girdiğini çıktıktan sonra anlayabildim ve sevincini anlatamam . Ardından bi daha bi daha hatta biraz Gel git bile yaptık . Ve bittiğinde sonunda kadın oldugumun kanitini gördüm. Bundan belki bir ay önce olsaydı bunu yine basaramazdim. Kafada bitirin karar verin ben yaptıysam herkes yapabilir diyorum bende şu an. Evet biraz aciyo ama kabullenjn bunu açıdan kacmayin aman aman bi acı değil vallahi. Ilk girerken bi acı var girdikten sonrası kayıp gidiyo anlamiyosunuz bile korkmayın nolur herkes atlatsin bunu allahım nolur vakit kaybetmeyin!!!! Ins ikinci denemem Daha kolay olur.

Arkadaşlar bir sene iki ay ugrastim eşim çok anlayışlı sağolsun bir kere bile laf etmedi .hatta ben sinir olmaya baslamistim artık onun o rahat haline. Psikolog a gittim parmak egzersizi dedi ama ben onu bir kere bile yapamadım. Dış firmasının arkasıyla denedim baktım oluyo üzerine peçete sarıp Streç le dim ama iki parmak kalınlığında yoktu bile . Onu demedim o da oldu ama çalışıyorum yorgun oluyorum iki kere yaptım sadece . Hiç egzersiz yapmadım gibi bişey oldu. Artık bu durumdan çok sıkılmıştim bebek istiyorum ama bu işi çözmeden hatta bir senenin acısını çıkarmadan istemiyordum. Bir haftadır karar verdim .Eşimin tek parmağını alabiliyordum .ve bugün işten gelince önce sıcak bi banyo yaptım sonrasında on Sevişmeden sonra tek parmak denedik oldu her zamanki gibi hiç acısiz. Cesaretimi toplayıp iki parmak istedim bu sefer olmalıydı başka yolu yoktu iki parmak denedik ve iki boğuma kadar girdi ve hatta pembemsi bi leke geldi . Ara verdik biraz ardından eşim iki parmağını denedi iki boğuma kadar tekrar alabildim ve Penis e geçtik. Eşim altta ben üstte popo eşime dönük bol bebeyagiyla az bi ugrastan sonra penisin girdiğini çıktıktan sonra anlayabildim ve sevincini anlatamam . Ardından bi daha bi daha hatta biraz Gel git bile yaptık . Ve bittiğinde sonunda kadın oldugumun kanitini gördüm. Bundan belki bir ay önce olsaydı bunu yine basaramazdim. Kafada bitirin karar verin ben yaptıysam herkes yapabilir diyorum bende şu an. Evet biraz aciyo ama kabullenjn bunu açıdan kacmayin aman aman bi acı değil vallahi. Ilk girerken bi acı var girdikten sonrası kayıp gidiyo anlamiyosunuz bile korkmayın nolur herkes atlatsin bunu allahım nolur vakit kaybetmeyin!!!! Ins ikinci denemem Daha kolay olur.

Canım tebrikler aramıza hoşgeldin :))

Canım yönünde bir sıkıntı olabilir biraz aşagı doğru yapın. Birde bacaklarını çok serbest bırak. Ikınırken bacaklarını kasıyor olabilirsin.

Kizlar cok zorlu bi donem yasamayan kesinlikle anlamaz . Ayrinti isteyen arkadaslarim icin yaziyorum psikolog filan bahane ben burda okuduklarimla basladim. Once zeytinyagi surerek parmak egzersizine basladim sonra psikilog isini devreye soktum ve burda okuduklairmla birlestirdim.baxilari hemen yapabiliyo egzersizden sonra ama tamamen kafanin rahat olmasi lazim ve size tavsiyem her egzerszden once ve yqparken acimiycak diye tekrarlayin cok ise yariyo ve tabi ki ıkınmak . Pozisyona gelince normalde ben egzersizde hafif yatar sekilde yapiodum ama esimle ilk denemem yukarda oldu ve 2 gun sadece başini alabildim baktim bu boyle olmicak aparat hazirladim kendime iki kalemi pamuga sardim sonra onu strecledim 2 gunde onu almayi denedim ikindim ha tabi bunlari yaparken kayganlastirici jel kullandim . Neyse baktim aliyorum cikarip tekrar tekrar denedim esimle denemeden once de apwratla son kez deneme yaptim sonra esimle once ustte denedim ikindim baktim aliyorum skinti yok snra ben altta oldum gene aldim ve baktim ki ben bu isi cozmusum bitmis ve agri sifir . Eger ki egzersizlerde rahatlayamiyosqniz qparat i hazirlayin kendiniz de yapabilirsiniz aparati ama yilmayin hemen giricek diye bisi yok beyninize mesaj yollayin ve ikininn ve orasi islak olsun jel yada bebe yagi yada zeytinyagi ise yariyoo

Bnde ıkınamıyorum diyodum ama k2ndimi serbeat bıraktım öyle ıkındım ve pldu hissetmedim bile okınırken cnkü kendiliğinden giriyo zatennn

Canım yönünde bir sıkıntı olabilir biraz aşagı doğru yapın. Birde bacaklarını çok serbest bırak. Ikınırken bacaklarını kasıyor olabilirsin.
Bacaklarimi bazen cok kasiyorum hep acicak diye korktugumdan birakrum dun ikindim sadece basini alabildim sonra gitmiyo yonude asagi dogru yapiyoruz egzersiz yaparken kocaman olan yer sanki denemede kapaniyo

Kizlar peki 2. 3. Denemelerde yanma oldu mu sizde de yeni alisyorz ya ondan mi oliyoki birde yeteri kadr kayganlk olmadgi icn oluyp dye biliyorm ama sormak istedm

son aparatı alırken iyice tahriş oldu o bölgem çok acıyor simdi. ne yapmam lazım 1 gun ara mı vermeliyim. bepanten falan surdum ama gecmedı dokunurklen bıle acıyo suan. boyle olanlar varmı

Ya arkadaslar benim dün oldu da yanma var dünden beri .simdiki korkum acaba ikinci kez denedigimde olur mu yapanlar bişey soyleyebilir mi ikinci artık rahat olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…