• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jasmin cim ve ecrin cim saolsun egzersizler konusunda bilgi verdiler ama ben yapamıyoruuuummmm arkadaşlar önce parmak egzersizine başlamak için ne yapmak lazım onu yapmam gerek... egzersiz yapınca oluyomuş çok okudum forumlarda ama egzersize başlamak için ne yapmam gerek.............. :61:

kızlar ben 2 gün önce emla ile denedim tamamen uyuşturuyo ama nedense eşim giriyo giriyo bi türlü olmuyo yaa bi sorun var ama anlayamadık :2: bir de p...s i de uyuşturuyo galiba bu krem :18:

canım sana p...s öncesinde egzersiz yapmanı tavsiye ederim ama illa p...sle deneyecem diyosan eşin o kaygan prezarvatiflerden taksın ki uyşmasın sonrasında açıyı o ayarlasın sen üstte ve ters oturur pozisyonda denersen o daha rahat kontrol edebilir popondan tutup yönlendirerek açıyı ayarlayabilir :1:

jasmin cim ve ecrin cim saolsun egzersizler konusunda bilgi verdiler ama ben yapamıyoruuuummmm arkadaşlar önce parmak egzersizine başlamak için ne yapmak lazım onu yapmam gerek... egzersiz yapınca oluyomuş çok okudum forumlarda ama egzersize başlamak için ne yapmam gerek.............. :61:

canım öncelikle egzersizi parmağına jel sürüp yavaş yavaş heyecan yapmadan önce vaji çevresinde dolaştırıp sonra aşağılara doğru içeriye kaydırarak yapmaya başlayabilirsin...ama parmak ile yapamam diyorsan kulak çubuğunu strecleyip o şekildede başlangıç yapabilrsin önemli olan vajiye bir şey girdiğini ve acı olmadığını anlaman bebişim....

selam bacılar hıc bı halta yaramadıgımda sızı uzaktan sessızce okuyorum. 1 haftadır canım hıc bısey ıstemıyor egzersızde yapmıyorum tam sopalık yanı bırı benı dövsün kocısın dovcegı yok zati...

kızlar bana bilgi verin lütfen kızkardeşim evleneli 18 ay oldu ilk gece zorlada olsa birliktelik yaşamş sonrası haftada bir 15 günde oda isteksiz sonra bebişi oldu şimdi 3 aylık fakat nerdeyse 4 aydır tık yokmuş istemiyorum yapamıyorum diyor kocasınada bebegi öne sürüyor yani konuşmuyor konuşsa çok anlayışlıdır eşi dün ögrendim bende haftaya dr götürecegim başka ne yapabilirm

selam bacılar hıc bı halta yaramadıgımda sızı uzaktan sessızce okuyorum. 1 haftadır canım hıc bısey ıstemıyor egzersızde yapmıyorum tam sopalık yanı bırı benı dövsün kocısın dovcegı yok zati...

canımmm ne yapamayı denedinde yapamadın ?yawrum korkulacak bişey olsa kimse yapmazdı yapamazdııııı....parmak egzersizi yapamıyosan kulak çöpüyle yap canım ama ne olur yap yazık günah geçen zamana en güzel günleriniz geçip gidiyor....ayyy siz onun bi tadını alsanız ben neler etmişim kendime diyeceksiniz....bak geliyo kızılcık sopası şimdi çıkıp hemen deniyorsun rapor alıcam 1 saat sonra....

elii değen biri varrsa benideee döövüünn bizden bi cacıkk olmazzz:/

anacım daha dün hoplayıp zıplıyodun yapıcam diye bu gün ne oldu ?

zaten olsaydı bı cacık 3.5 senedır yapardım yaaaaa cıldırcam 13-14 yasındakı cocuklar bıle evlenıp yapıyo ben essssssssek kadar oldum yapamıyorum:18:

13-14 yaşındaki çocuklar bizim gibi 30 lara merdiven dayamış koca eşşşşşeeeeeekler gibi olayı beyinlerinde büyütmediği için yapıyorlar biz abartıyoruz uyduruyoruz egzersizi başla biraz ilerle kendini tanı anlayacaksın yapanların neden yaptığını....

kızlar bana bilgi verin lütfen kızkardeşim evleneli 18 ay oldu ilk gece zorlada olsa birliktelik yaşamş sonrası haftada bir 15 günde oda isteksiz sonra bebişi oldu şimdi 3 aylık fakat nerdeyse 4 aydır tık yokmuş istemiyorum yapamıyorum diyor kocasınada bebegi öne sürüyor yani konuşmuyor konuşsa çok anlayışlıdır eşi dün ögrendim bende haftaya dr götürecegim başka ne yapabilirm

canım psikoloğa gidebilir onunki vajinusmus olmayadabilir cinsel isteksizlik büyük ihtimal...istek arttırıcı jellerden alabilir ama önce beyinde bitiyor kendisinin istemesi lazım...

bvensütcüm çok teşekkür ederiz.... bakalım nasıl olcak bizim egzersizler senin durumun neee sen yapmışa benziyon şekercim :)

sen kaç yıllık evlisin?
kaç yıllık evli iken yaptın ?

bvensütcüm çok teşekkür ederiz.... bakalım nasıl olcak bizim egzersizler senin durumun neee sen yapmışa benziyon şekercim :)

sen kaç yıllık evlisin?
kaç yıllık evli iken yaptın ?

benim bu sene mayısta 1 yıl olacak yeneli...1 yıl 4 aylık evliyim sanırım 8 aylık evliydim yaptığımda 2009 eylül sonu evlendik mayısta oldu....2000 sayfa geriye giderseniz o sayfalarda bizim çömezliklerimizide görürsünüz sizden farkımız yoktu bizede buradaki arkadaşlar yardım ettiler öyle yendik....

vay beeeee inanamıyorum bende bunları yazacakmıyım acabaa :( yaa nerdeyse adak adıycam bu iş olsun kurban kescem diyicem nerdeyseeeeeeeeee

bende adak adamıştım şu anda size ne kadar imkansız geldiğini biliyorum ama egzersize başladığınız anda anlayacaksınız ki bu imkansız bi şey değil...yenenlerin sizden hiçbir farkı yoktu buna inanın.....

şekerim nerelerdesin seeeennnnnn özlettin kendini :16::16::16: seni boşver teyzesinin bitanesi ne alemde ne kadarlık oldu ne zaman doğacak tahmini ? cinsiyeti belli oldumu ? olmadıysa ne zaman belli olacak ? iyi bakıyormu ona anneciği? karnın şiştimi ? popo büyüdümü ayyyy çok merak ediyorum ara sıra uğrayın yawwwww :62::62::62::62:

11,5 haftalık bu hafta gidicezz dr a bakıcaz :)) o iyi gibii... göbüşüm azcık çıktı ama kilo falan almadım ama ilk dönemler vermiştim onları geri aldım :))) tipim aynı tip :)) yani otobüse falan binsem kimse hamişim sanıp yer vermez :D :D :D okulla savaşıyorum bir de bebekle vakit olmuyor gelmeye... bi de herkes çok merak ediyor hamileliğimi her hafta arkadaş akraba tozutuyoruz :))
amaa ben sıkıldım zaman geçsin yahuuu :((

Bende vajinismus hastasıyım doktor doktor gezip bi dünya para döktüm,bir haydar dümen travması yaşadım, şu an eşimde bende artık bu şekilde olacağını kabüllendik, aslında içim kabüllenmiyor, eşimin bir parmağını içime alabiliyorum, ama daha fazlasını yapamıyorum canım çok yanıyo ne yapıcağımı bilmiyorum, ben kegel egzersizlerini deniyorum ama küçük abdestimi yaparken tutamıyorum sıkmaya çalışıyorum malesef kaslarım okadar güçsüzki akmaya devam ediyo asla kasamadım, kegel konusunda yardımcı olacak biri varmı:19:

Back
X