• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aramasannn karşına çıkar zatennnn illa mum sart değil herhngi aparatlarda olabilirr p..s benzeyen yada evde başka mum varsaaa ben vallaa atlatmak için havuc bile soktummm Allah affettsin.....2 parmağı sonuna kadar aldıktan sonra ben p...s geçtim hiç 3 parmak sokmayı denemedimmm

Valla bugün de biraz ararım olmadı ben de deniycem elime ne geçerse. :52:

canım şu an çok iyi gidiyorsun ruhende hazırsın hadi bakalım karart gözünü bir çırpıda bitir işini vajinin...düzenli egzersiz yapmayı ihmal etme bi sorunun olduğunda direk yaz hiç kurma düşünme çözeriz hep beraber burada...yeni gelişmeler bekliyorum yarın senden ona göre...

inşallah canım az önce eşimlede konuştum bu gece evde değil yarına kadar ilerleme beklediğini sabaha kadar egzersiz yapmamı istiyooooo:1::1::1::1::1: kalınlaştır kalınlaştır dene aşkım hadi göreyim seni diyo:27:

canım sen kendi 2 parmağının tamamını alabiliyomusun ?

Onu yapıyorum sorun yok orada daha ileri gitmek istiyorum ama üç parmak yapamadım. Eşimin işaret parmağını denedik onunla da oluyo. Ama p...s denedik bir keresinde baş kısmı biraz girdi ikincisinde o da olmadı. Eşimle artık ancak hafta sonu denyebiliriz heralde hafta sonuna kadar biraz ilerlemek istiyorum.

inşallah canım az önce eşimlede konuştum bu gece evde değil yarına kadar ilerleme beklediğini sabaha kadar egzersiz yapmamı istiyooooo:1::1::1::1::1: kalınlaştır kalınlaştır dene aşkım hadi göreyim seni diyo:27:

walla bebişim hepiniz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz şu an hazırsınız beyniniz tamamen unuttu eskiyi yepyeni pırıl pırıl bi sayfa açıldı...kendiniz bizzat gördünüz vajiye bi şey girdiğinde acı olmadığını kendi kendimizi korkutup kastırdığımızı bu saatten sonra çanlar sizin için çalıyor hadi bakalım kolay gelsin dualarım sizlerle...

Onu yapıyorum sorun yok orada daha ileri gitmek istiyorum ama üç parmak yapamadım. Eşimin işaret parmağını denedik onunla da oluyo. Ama p...s denedik bir keresinde baş kısmı biraz girdi ikincisinde o da olmadı. Eşimle artık ancak hafta sonu denyebiliriz heralde hafta sonuna kadar biraz ilerlemek istiyorum.

2 parmak makas yapabiliyomusun duvarı geçip ileride parmağını hareket ettiriyorsan eğer birde p...s denemesini ne şekilde yapacaksan o şekilde parmakla egzersiz yap mesela çiş yaparmış gibi oturup parmağını alttan sokabiliyomusun onu deneyebilirsin tatlım...

canım şu an çok iyi gidiyorsun ruhende hazırsın hadi bakalım karart gözünü bir çırpıda bitir işini vajinin...düzenli egzersiz yapmayı ihmal etme bi sorunun olduğunda direk yaz hiç kurma düşünme çözeriz hep beraber burada...yeni gelişmeler bekliyorum yarın senden ona göre...

haydiiii canımmm sonuuna gelmişin maşallah.benim kocişlte öle talkinler veriyordu sözünü dinle araları değerlendir:34: sonrası olduda bitti maşallah canımmm:71::66::66:

2 parmak makas yapabiliyomusun duvarı geçip ileride parmağını hareket ettiriyorsan eğer birde p...s denemesini ne şekilde yapacaksan o şekilde parmakla egzersiz yap mesela çiş yaparmış gibi oturup parmağını alttan sokabiliyomusun onu deneyebilirsin tatlım...

Makas yapıyorum galiba bi de eldiven olunca çok fazla açılmıyo tabi parmaklar. Ama diğer dediğini deniycem Bakalım olmadı üçparmak da denemeye çalışırım.

Makas yapıyorum galiba bi de eldiven olunca çok fazla açılmıyo tabi parmaklar. Ama diğer dediğini deniycem Bakalım olmadı üçparmak da denemeye çalışırım.

makas biraz zor oluyor ama dene yinede bu arada elini içerde küs yap aç vaji duvarlarına dokun sürekli sağa sola yukarı aşağı oynat iyice bi alışsın...ben 3 parmağı hiç denemedim doktorun egzersizinde 2 parmak benim parmağım ve 2 eş parmağı ile tamamlanıyordu egzersizler...en son p...si deneyin kızlar egzersiz sırasında deneme yapmayın azcık sabredin tüm aşamalar bitsin en son pe...se gelcek sıra....

Back
X