- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #38.921
Ultranson jelini nerden alcaaaaaaaaaaazzzzzzzzz ve egzersizde mi kullanıcaz yoksa denemede miiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Muhabbet çok keyifli maşallah. Lakin ben daha önce de yazmıştım. 16450 saolsun yardımcı olmaya çalıştı. Lakin arkadaşlar. Kendimi rahat bırakıyorum. Nefesime dikkat ediyorum. Ultrason jeli, anestol kullanıyorum ve resmen bir duvar. Hayretler içerisindeyim. yani hakkaten rahatım kasmadığımı düşünüyorum ama kasıyorum demek ki. kastığım zamanlarda daha çok ilerleme kaydetmiştik.
Doktora gittim. Plastik spekulum la çalış. olur dedi. o kdar okudum bu yöntemi ilk kez duydum.
Parmak egzersizi yapayım dedim ama pek fırsatım olmuyor. ne yapayım ben? ilk günlerde bi kısım giriyordu şimdi hiç yok:'(
Merhabalar,
Muhabbet çok keyifli maşallah. Lakin ben daha önce de yazmıştım. 16450 saolsun yardımcı olmaya çalıştı. Lakin arkadaşlar. Kendimi rahat bırakıyorum. Nefesime dikkat ediyorum. Ultrason jeli, anestol kullanıyorum ve resmen bir duvar. Hayretler içerisindeyim. yani hakkaten rahatım kasmadığımı düşünüyorum ama kasıyorum demek ki. kastığım zamanlarda daha çok ilerleme kaydetmiştik.
Doktora gittim. Plastik spekulum la çalış. olur dedi. o kdar okudum bu yöntemi ilk kez duydum.
Parmak egzersizi yapayım dedim ama pek fırsatım olmuyor. ne yapayım ben? ilk günlerde bi kısım giriyordu şimdi hiç yok:'(
Ultranson jelini nerden alcaaaaaaaaaaazzzzzzzzz ve egzersizde mi kullanıcaz yoksa denemede miiiiiiiiiii
Merhabalar,
okey kayganlaştırıcı ve bebe yağı kullanıyoz ama çok kaşındırıyo kızlar yaa.... ultrason jelinin faydası ne ki ne :S
1- daha ucuz
2- 1 lt lik alıyosun bi ömür yeter jel derdin kalmaz.
3- uzun ömürlü 2-3 yıl kullanabiliyosun
4- spermleri öldürmüyor hamile kalabilirsin
5- hiç şikayet duymadım alan herkes memnun
sakın ha bebe yağı kullanma mantar yaptı bende![]()
Diğer jeller spermleri öldürüyor mu?
oooo ecrın hanım nerelerdesınınız yahu ozum cum mısafırın gıttı mı
evleneli 24 gün oldu. çalışıyorum evet o yüzden zamanım yok. eşime beraber geliyoruz eve e dolayısıyla o egzersize de zamanım kalmıyo. plastik spekulum hani doktorlar muayene ederlerken kullanıyorlar ya böle sıkınca ağız kısmı açılıyo. onu kullan dedi. pozisyon ben yatarken tabii daha rahatım üstte olunca daha rahat oluyormuş ama ben o zaman çok kasıyorum kendimi. yani hakkaten rahat da bırakıyorum ama anlamadım.
ewet bildiğim kadarı ile öldürüyor canım nazlı arkadaşımız ultrason jeli kullanıyordu ve hamile kaldı yani bi zararı yok spermlere bu kanıtlanmış oldu...
venüscüm ben hala başlayamadım egzersizlereçünkü son denemem emlayı daha yapamadım bugünde misafir geldi gecede kociş işe gittiii
![]()
yahu birazcik faydam dokunsun dedimkuzum sen nasıl görmezsin onu. ecrinden inciler![]()
geldim bacim bugun ev hanimi oldum biraz tembellik yapip yatim dedim cok yatmisimoooo ecrın hanım nerelerdesınınız yahu ozum cum mısafırın gıttı mı
vala bacim ya bildikleri halde neden gitmiyorlar obur ogullarina anlamadim gitti bende.sende hic cekinme bence madem biliyolar aksam erkenden cekilin odanizagitmedi serencimm yaaaa insanlar neden bu kadar anlayışsızzz kaynanamlar hala bende kalıolar ya dururmumuzu biliosunuzzz git diğer oğlunda kal be mübarek yaaa![]()
naıl yani vajinismus iken mi hamile kaldı yoksa vajinismusu atlattıktan sonra ki cinsel yaşamında ultrason jeli kullanıp mı hamile kaldı ????????????????? :44: