• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet bildiğim kadarı ile öldürüyor canım nazlı arkadaşımız ultrason jeli kullanıyordu ve hamile kaldı yani bi zararı yok spermlere bu kanıtlanmış oldu...

naSıl yani vajinismus iken mi hamile kaldı yoksa vajinismusu atlattıktan sonra ki cinsel yaşamında ultrason jeli kullanıp mı hamile kaldı ?????????????????

slm kızlar duydunuzmu artık 2 parmaktan biraz kalın mumu alabiliyorum ama p..s den korkuyorum ne zaman denicem bilmiyorum biraz daha kalınınımı yapsam mumun:69::69: ya bide benim kocişin p..s büyük gibi geliyo bana :52: tırsıyorum yani normal boyut nekadarki acaba :17:

Allah iyiliğini versinnnn emiiiiii:60::60: aynıı bennnnnnn bende eşimeee senin pipin büyük belkide oyusden olmuoo diodum bi süree yok yokk dedim pipisi büyük oyusden olmuo dedimmm sonraa doktor bana çocuk kafası çıkıooo ordaaa eşinin p...s neymiş diyincee:60::60::60::60: bende ilk zamanlar egsersizleri yaptımda egzersileri güselce yapıodum p...s den korkuodummm aynı buyuklukte aparat sokuodummmm ama p..s den korkuodummm birgün hatta ne yaptım:60::60::60: apartı metreyle ölçtük bide p...s kalkıkken ölçtüm baktım aynııı sende bunu yap insan rahatlıoooooo hee tamam buyuk deilmiş diooo:60::60::60::60::60: Allahım ne komik düştümüz hallere bakkk:60::60::60::60:

ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak sennn:62: ne ettin durum raporu verrrrr:52::52::52:

:9::9::9:dedim gecmisi okuyayim belki basaran falan olmustur.fransiz kalmayayim konuya dedim.tatlim ben dun kendim parmak denedim gene isaret parmagimi aliyorum cok sukur ama eldivenle cok zor olyordu kaymiyordu bide yolu bulamiyordum.bende cikardim ciplak elle yaptim.sonra iki parmak denemeye calistim ama biri gidiyor biri geride kaliyor.nasil yapacam onu yaa dun venus biraz taktik verdi gerci deneyecem birazdan.
ya bide kizlar ben egzersizden sonra gusul almayinca icim rahat etmiyor sanki bisey olmuyor ama nebilim namaz acisindan iste tereddute dusuyorum.obur turlude bu sefer egzersizi aksatiyorum.allah af etsin insallah.

naSıl yani vajinismus iken mi hamile kaldı yoksa vajinismusu atlattıktan sonra ki cinsel yaşamında ultrason jeli kullanıp mı hamile kaldı ?????????????????

atlattıktan sonraa hamile kaldı cicim ne şaşırıon burdaaa vajınusmusu atlatmadan sürtünme yoluyla hamile kalan bile varrr:60::60::60::60: adam atıo ceketini üstüne kadın hamile kalıooooo bana kocişşş okadar attı ceketini aamaa bişi olmadııııı hattaa montunu attı gene bişi olmadııı :60::60::60::60::60::60:

valla buldum hatta çok memnun oldum lakin yazılanları uyguladıkça ben rahatlıyorum o kısım kapanıyo anlamadım ki ben bu işi. şimdi hiç sokamıyorum 3 gündür kalıyo öle dışarda. o kadar da rahat hissediyorum. yapamıcam heralde ya. ultrason jeli aldım ama hiç faydasını görmedim desem yeridir. birde bende kaşıntı yaptı. tabii yılmadan kullanıyorum. anestol da kullandım. anestol yalnız gerçekten uyuşturuyo fakat kullandıktan sonra sürekli tuvalete gittim.

canım sen daha 24 günlükken burayı bulduğun için çok şanslısınnnn biz seneler sonra bulduk burayı keşke daha erken bulsaymısız şimdi biz sana elimizden geldince yardımcı olalım sen bu işi daha uzatmadan bitir uzayıncaaa sıkıntılarda çoğalıooo ozaman iyice insanın psikolojisi bozuluor sen eminim bizden iyisindir 24 gün içinde neler yaşayabilirsinkiii bizler gibi yaşamamıssındır eminim Allahta yaşatmasın...p...s ucunu daha önce almışsan tekrar alabilirsinnn eminim işten geliorsun yorgunum diosun şimdi olmasada sonra olur deyip erteliosundur sakın erteleme hergün dene eğer p...s ucunu aldıysan p...s ucunu tekrar alabilirsin dene ultrason jeli al ben de ultrason jeli aldım gün p...s yarısına kadar kendiliğinden girdiiii....sana tavsiyem sen daha yenisin bu işin peşini bırakmadan hallettt ahhhhh keşke 24 günlükkenki halimeee dönemebilsemmmm :5::5::5:

Bambu ağacının sırrı
Çin Bambu ağacının yetişmesi, olumlu ısrar için güzel bir örnektir.,
Çinliler bu ağacı şöyle yetiştirir:
Önce ağacın tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir.
Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz.
Tohum yeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına
filiz vermez.
Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir.
Fakat inatçı tohum bu yılda da filiz vermez.
Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler.
Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye başlar
ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır.
Akla gelen ilk soru şudur :
Çin bambu ağacı 27 metre boyuna altı hafta da mı Yoksa beş yılda mı ulaşmıştır?

Bu sorunun cevabı tabii ki beş yıldır.

Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi
ağacın büyümesinden hatta var olmasından söz edebilir miydik?

Bir başarının şartları her zaman çok basittir.

Bir süre için çalışın,

Bir süre tahammül edin,sabredin.

Her zaman inanın

Ve hiçbir zaman geri dönmeyin,vazgeçmeyin…

Ulen cevap yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nasıl ultrason jeli ile hamile kalınıyoooooooooooo

lennnnn fransızmısınnnn sennnnnn:60::60::60::60: diğer kayganlaştırıcılarla ilişkiye girip hamile kalmayı düşününce spermin değerlerini öldürebiliooooo amaaa ultrason jelinin ne sana ne kocana nede spermine zararı varrrr anladınnnnnnn cicimmmm zararsız jel diğerleri mantar yapıooo sperm öldürüoooo öle işteeee

Ulen cevap yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nasıl ultrason jeli ile hamile kalınıyoooooooooooo

kizzz ultrason jeli zararsiz yani onu kullanirken de hamile kalinabiliyor demek isttedi arkadas diger jeller spermleri olduruyor cunku.vajiliyken de eger esinin p...si senin vajinin ustune bosalirsa oyle hamile kalabilirsin.

bende bu gün sayfa donup duruyor nedense göndere basıyom gitmiyo öyle kalıyo sonrada 2 tane oluyo yazdığım bendemi tuhaflık yawww :1:

Allah iyiliğini versinnnn emiiiiii:60::60: aynıı bennnnnnn bende eşimeee senin pipin büyük belkide oyusden olmuoo diodum bi süree yok yokk dedim pipisi büyük oyusden olmuo dedimmm sonraa doktor bana çocuk kafası çıkıooo ordaaa eşinin p...s neymiş diyincee:60::60::60::60: bende ilk zamanlar egsersizleri yaptımda egzersileri güselce yapıodum p...s den korkuodummm aynı buyuklukte aparat sokuodummmm ama p..s den korkuodummm birgün hatta ne yaptım:60::60::60: apartı metreyle ölçtük bide p...s kalkıkken ölçtüm baktım aynııı sende bunu yap insan rahatlıoooooo hee tamam buyuk deilmiş diooo:60::60::60::60::60: Allahım ne komik düştümüz hallere bakkk:60::60::60::60:

yani bu durumda aparatları büyütmeye devam ediym :25:bak size güveniyorum inş kan filan olmaz yoksa bayılıp kalırım:30:

:9::9::9:dedim gecmisi okuyayim belki basaran falan olmustur.fransiz kalmayayim konuya dedim.tatlim ben dun kendim parmak denedim gene isaret parmagimi aliyorum cok sukur ama eldivenle cok zor olyordu kaymiyordu bide yolu bulamiyordum.bende cikardim ciplak elle yaptim.sonra iki parmak denemeye calistim ama biri gidiyor biri geride kaliyor.nasil yapacam onu yaa dun venus biraz taktik verdi gerci deneyecem birazdan.
ya bide kizlar ben egzersizden sonra gusul almayinca icim rahat etmiyor sanki bisey olmuyor ama nebilim namaz acisindan iste tereddute dusuyorum.obur turlude bu sefer egzersizi aksatiyorum.allah af etsin insallah.

cicimm ilk zamanlar ölee oluo 2 parmağı sokmaya çalışıon biri girio biri dışarda kalıo gibi oluo nefes egzersizi yap girer oo...yaww egsersizlerdedmi gusul alınması gerekioo ama zevk almıomkii yawww sağlık açısından yapıom hastayım ben diom öle düşünüom ben namazı kılıom vallaaa insanın gene içi rahat etmio ama sartlarım onu gösteriooo kaynaanm lar burda nasılgirem devamlı banyoyaaa

:59:
yani bu durumda aparatları büyütmeye devam ediym :25:bak size güveniyorum inş kan filan olmaz yoksa bayılıp kalırım:30:

kan akarsaa gelll o kanı benim anlıma sürrr:60::60::60::60::60:böğğğğğğğğ kurbanlardaa öle yaparlar ya çocuklaraa:60::60::60::60: kıs ne kanı beeee orayı esnetionnn nerden kan akçak akacak olsaa çoktan akmıştı bileeee akıllımmmmm.......

peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????

peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????

:)

. bunu yapmak zorunda bıraktınız leyn

cicimm ilk zamanlar ölee oluo 2 parmağı sokmaya çalışıon biri girio biri dışarda kalıo gibi oluo nefes egzersizi yap girer oo...yaww egsersizlerdedmi gusul alınması gerekioo ama zevk almıomkii yawww sağlık açısından yapıom hastayım ben diom öle düşünüom ben namazı kılıom vallaaa insanın gene içi rahat etmio ama sartlarım onu gösteriooo kaynaanm lar burda nasılgirem devamlı banyoyaaa

kızımmm sen işi bilmiyon zırt pırt gircen tabi banyoya dicekler ulen biz burdayız diye bunlar bişey yapamadı bizim gelin duvara tırmanıyo heralde artık biz gidelim en iyisi dicekler :60::60::60:

:)

. bunu yapmak zorunda bıraktınız leyn

anam sen napcan bebişmi yapcan hiç bir şeyin % 100 kesin bi garantisi yoktur ki herkeste aynı olmayabilirde genel fikir bu yönde şimdilik :66:

peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????[/QUOTbü

bütün spermleri öldürüoooo hattaaa dikkat et seni bile öldürebilirrr:60::60::60::60::60: yok bacım yaaaa o anki spermi öldürüo yüzde yüz öldürüo demioz ama bi kısmını öldürüodur .. o anki spermi öldürür

Back
X