• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozumun havucuna benzer bi hikaye anlatmıştı biri kadının biri hıyar sokmus hıyar kırılmış içinde kalmış fln dr'u boylamış o şekilde artık ne kadar doğruysa

aynen bende ha oldu ha olacak derken 24 günü devirdim bu sizinki gibi de olabilir. parmak egzersizine duş falan yaparken başlasam daha ii sanki. işyerinde olmayacağına göre. bilmiyorum umudumu kaybettim. deniyoruz ama boşuna olduğunu bile bile.

tatlım burayı buldugun için çok şanslısın günde 15 dk. bile ayırsan hemen parmak egz. başla cnm benim bende senin gibiydim ha oldu ha olacak dedim 3.5 yılım geçti yol yakınken egz. başla inanki çok kolay olacak. üstüne düşersn 1 haftada bile çözersin bak. hem parmakla kasların nasıl kasılıp gevsediğini öğreniyorsun. nefes alıp verirken vaji açılıyor zati bide ıkınman gerekiyor açılması için zaten ucu girdimi geriside giriyor. bu hastalıgı yenmenin tek yolu parmak veya aparatla egz. cnm bu sayede vajiyi esnetmiş oluyoruz ve ilişkide cok rahat oluyor inan bana cnm. ultrason jeli tavsiye ederim bende egz sırasında sonrasındada kullanan ark. var cnm inanki egz. başla gerisi gelecek. erteleme lütfen evliliğin en güzel günleri çözülmesse içinden çıkılmaz hallere geliyor. benden sana abla tavsiyesi cnm ne olur bizi dinle.

yaww hikaye onlar kızlar inanmayın nerde kırılcakta kalcak hıyar yawww bunlar olacak şeyler deil millet totişten sallıyor :9: ben mumu kırdım ama o zaten haketmişti kırılmayı :34:

yaww hikaye onlar kızlar inanmayın nerde kırılcakta kalcak hıyar yawww bunlar olacak şeyler deil millet totişten sallıyor :9: ben mumu kırdım ama o zaten haketmişti kırılmayı :34:

yok cnmm inanmıyorum zaten o kadr çok abuk hikaye anlatılıyorki belki de bu saçma şeyler bile bizi bu hale getirmiş olabilir

ahh tatlım böle hikayelerden bende nasiplenmiştim azgın kızlar oluyormuş onlar p... bulamdıklarında salatalık patlıcan vs sokuyorlarmış falan filan.her abuk sabukluğuda kaydetmiş beyin işte onları duydukça bacaklarımı sıktığımı iyi hatırlıyorumm:19::19:

aynen bende ha oldu ha olacak derken 24 günü devirdim bu sizinki gibi de olabilir. parmak egzersizine duş falan yaparken başlasam daha ii sanki. işyerinde olmayacağına göre. bilmiyorum umudumu kaybettim. deniyoruz ama boşuna olduğunu bile bile.

canım umutsuz olursan zaten ilerleyemessin ki... bunu hırs yap...inat et beyninle savaş...ben ilk parmak egzersizimi denediğimde sırf doktora orada delik olmadığını ispatlamak için egzersize başladım düşün yani o kadar emindimki ne söyleyeceğimi bile kurdum kafamda siz bana vıdı vıdı vıdı yaptınız ama orada delik falan yok uğraştım olmadı parmak dicektim bende kurtulmuş olcaktım denerken bi baktım parmak içe doğru kayıverdi yok artık dedim orada yolmu varmış diye şaşırdım sonra ileriye gitmez dedim girip gireceği bu kadardır dedim allah allah parmak bitti hala giriyor şaşırdım inanamadım çığlık çığlığa eşimi çağırdım ben bunu yanlış bi yere soktum gitti bu dedim tamam doğru yer dedi ama nasıl olur hani kırmızı yok acı yok dedim eee ben sana ne anlatıyorum aylardır dedi sonra bi daha sokamam diye parmağı çıkarmadım 10 dk falan tuttum bakıyom bakıyom inanamıyorum kendimi cimdikledim acaba rüyamı diye ama olmuştu sonra kara kara düşünmeye başladım tuhhh ben dr ne bahane uydurcam deliğimde varmış dedim parmağı bi çıkardımki buruşmuştu içerde artık :9:

hangi pozisyonda olursam daha rahat olur varsa tatikler bu akşam denicem bakalım

canım valla kişiden kişiye değişiyor.benim ilk yapışım eşim sırt üstü yatarken ben ters konumda durup yapmıştımm.hem öle aparat gibi kullanabiliyıosun p... kontrol sende oluyor .sonrasında yatak ucu kolay gelmeye başladı.artık öle yapıyorumm.bak bakalım sende deneyerek bulursun kendin için uygun pozisyonu.Allah yardımcın olsun canım hiç telaşlanma bence halledeceksin.:34::34:

ya bide p..s 1 kere girince alışılıyomu yani hemen gidip gelme oluyomu:77:

yok tatlım hemen öleee yapmaya başlayamıyosun oda zamanla oturuyor.zaten hemen olmasını da bekleyemyiz düşünsene canım neler kaydettik beyne zamanla yapa yapa kasmamayı gevşemeyi öğrenerek oturacak taşlar yerine.aslına bakarsan herşey senin elinde eğer herşeyi doğal sürecinde kabul eder kendini rahat bırakmayı becerebilirsen o sürecide kısa sürede atlatabilirisn.

yok cnmm inanmıyorum zaten o kadr çok abuk hikaye anlatılıyorki belki de bu saçma şeyler bile bizi bu hale getirmiş olabilir

evet çok düşüncesizlik yapıp genç kızların yanında olmayacak laflar ediliyor sonuç ortada düşünün sadece bu sayfada 70 kişi bu dertten muzdarip okuyup yazamayanlar sessiz kalanlar neti olmayanlar sorununun vajinusmus olduğunu dahi bilmeyen o kadar çok kadın varkiiii...yazık değilmi hayatlarının baharında genç kızlar ne hayallerle yokluklarla yuva kuruluyor ama bi bakıyorki olmuyor yapamıyor suçlu değil kim istemez kocasıyla ilk gecede herşeyi yaşamayı..ama olmuyor çok zor bununla yaşamak kendini eksik hissetmek suçlamak...neler yaşadığını biliyorum anlıyorum hadi kızlar bitirin artık şu işi...inanın sizin tahmin ettiğiniz gibi bişey deil çok çok daha kolay bi şey....

canım valla kişiden kişiye değişiyor.benim ilk yapışım eşim sırt üstü yatarken ben ters konumda durup yapmıştımm.hem öle aparat gibi kullanabiliyıosun p... kontrol sende oluyor .sonrasında yatak ucu kolay gelmeye başladı.artık öle yapıyorumm.bak bakalım sende deneyerek bulursun kendin için uygun pozisyonu.Allah yardımcın olsun canım hiç telaşlanma bence halledeceksin.:34::34:

yani o normal yatarken ben onun üstünde oturur pozisyonda ama ters mı durcam

yaa beni p...s korkum yok ama parmak korkum varr :) bi türlü yapamıyorum korkularım geçti acıycak kanıycak yırtılcak fln eskisi gb de kasılmıyrm ama yine de tamamen bitiremedim demekkş kafamda bi yerden sonra yine tıkanıyorum...normal bi karı-koca olmak çok istiyorum adamı kendimden soğutmak istemiyorum

canlarım benim yorumlarınız için çok tşk.ederim.kusura bakmayın doktor yatak istirahati verdi fazla buraya bakamıyorum.cuma günü değerlerim yükşek çıktı.dr.gittik hemen sana söylediğim iki şey hala geçerli dedi.düşük fitili kullanmaya devam dedi.cumartesi günü kontrole gidecek tekrar inşallah bi sorun çıkmazsa kalp atışlarını duyabiliriz dedi.yani şuanda hala kesin bişey söyleyemiyorum.hayırlısı artıkın.bol bol dua ediyoruz yani....

ya ben de eşimin üstünde olduğunda bacaklarıma çok yükleniyorum. daha beter kasılıyorum. yatak ucu pozisyonu nasıl oluyor?

canım yatağın ucuna yatıysoun sen, eşin karşında ayakta oluyor.o şekilde almaya çalışıyosun.alırken tamamen kontrol sende olursa kasılmaların azalır.yani eşini sen yönlendir.dur ilerle gibi komutlarla.nefes alıp vermeyi unutma ve p.. çıkarmadan gevşemeye çalış her rahatlamadan sonra birazdaha ilerler öle öle bir bakmışın geçmiş..:34::34:

Back
X