• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah affetsin ne yapim p..s benzeyen bi havuç bulmuştum up uzun havucu sokmadım herhaldee:60::60: az ucunu sivriledim küçükten kalına doğru gibi yaptım soktum....

green 89 aşmışsın kendiniii çok hızlı gidionnn bak geldiğinde ne durumdaydın şimdi ne durumdasın beni sollama bak sakın döferim bakkk:60::60::60::60::60::60:

kızlar bu havuç mum parmak bunları yapabildiğinize göre bence siz hepiniz çok dayanıklısınız.
ben ilişkiye giren biri olarak bunları asla yapamam.
bunları yapıyosanız penis hayli hayli girmesi lazım:26:

Allah affetsin ne yapim p..s benzeyen bi havuç bulmuştum up uzun havucu sokmadım herhaldee:60::60: az ucunu sivriledim küçükten kalına doğru gibi yaptım soktum....

green 89 aşmışsın kendiniii çok hızlı gidionnn bak geldiğinde ne durumdaydın şimdi ne durumdasın beni sollama bak sakın döferim bakkk:60::60::60::60::60::60:

valla bilemem bacım sen kaynanam var die oyalan daha hadi bu akşam bitirelim şu işi bak halay için herkes sırada yazık valla 7gün regl sürdü ondan sonra bi hız:10::10: bi gaz şimdi bu noktadayım 2 günde oldu ne olduysa tabi sayenizde teşekkürler vajili kardeşler

valla bilemem bacım sen kaynanam var die oyalan daha hadi bu akşam bitirelim şu işi bak halay için herkes sırada yazık valla 7gün regl sürdü ondan sonra bi hız:10::10: bi gaz şimdi bu noktadayım 2 günde oldu ne olduysa tabi sayenizde teşekkürler vajili kardeşler

uleynnnnnnnnnnnn ben senden korkmaya başladımmm:53::53::53::53: beni sollıycann heeee:53::53::53: aynen öleee yolcam kaynanamın saçını başını en son heeee:60::60::60::60::60:

brck ablamda öle dioo ohaaaa ben hayatta parmak sokamam parmağını sokuorsan nie yapamıosun diorrr:60::60::60::60:

bu arada arkaşlar hani parmak havuç mum her neyse girince gusul bozulurmu diyodukya eger bunlar girince zevk alıyosan bozuluyomuş ama biz almadımıza göre gusul bozulmuyo bu konuda rahat olun tabi eşle deneme yaparken p..s girince zevk alsanda almasanda gusul bozuluyo. :3:

kızlar bu havuç mum parmak bunları yapabildiğinize göre bence siz hepiniz çok dayanıklısınız.
ben ilişkiye giren biri olarak bunları asla yapamam.
bunları yapıyosanız penis hayli hayli girmesi lazım:26:

Canımcım bu öyle bi dertki çaresizlik insana her yolu denetiyor...mecbur kalınca ne olabilir diye evde her şeyi vajiye sokulacak obje olarak görüyorsun bende baya bi bakındım ne olur diye düşünerekten gerçi bana hep en kolayı parmak egzersizi gelmiştir...Allah kimseye yaşatmasın bunu...

ecrinnn adres ver size geliorummmmm sokacam 2 parmağını vajineeee:60::60::60::60: nasıl girmezz leynnnnn yavaş yavaş ittir giderrrrrrr:60:
bacim gel sok vala ya neden anlamiyorum ama bir parmagimin birinci bogumda oluyor ikinci parmagim ikinci bogumda :60:
[/COLOR][/B]UOTE=ozum34;17798052]heeee havuçççç ne olmişşşş:60::60::60: beğenemedinmiiiii:60::60::60::60:[/QUOTE]
vala iste yasamayan insan anlamiyor gercekten ben hic gulemiyorum nedense...

uleynnnnnnnnnnnn ben senden korkmaya başladımmm:53::53::53::53: beni sollıycann heeee:53::53::53: aynen öleee yolcam kaynanamın saçını başını en son heeee:60::60::60::60::60:

brck ablamda öle dioo ohaaaa ben hayatta parmak sokamam parmağını sokuorsan nie yapamıosun diorrr:60::60::60::60:

anam sende geç odana yap napıyosan nasılsa biliyolarmış durumu sallama sende hadi bak birlikte deniyoruz bu akşam aynı anda yumurtluyoruz aynı anda hamiş kalırız:49:

bacim gel sok vala ya neden anlamiyorum ama bir parmagimin birinci bogumda oluyor ikinci parmagim ikinci bogumda :60:
[/COLOR][/B]UOTE=ozum34;17798052]heeee havuçççç ne olmişşşş:60::60::60: beğenemedinmiiiii:60::60::60::60:
vala iste yasamayan insan anlamiyor gercekten ben hic gulemiyorum nedense...[/QUOTE]

bebişim şimdi baştan sona anlat bakiiim nasıl yaptın aşama aşama bakalım sorun nerde ???

[/COLOR][/B]UOTE=ozum34;17798052]heeee havuçççç ne olmişşşş:60::60::60: beğenemedinmiiiii:60::60::60::60:
vala iste yasamayan insan anlamiyor gercekten ben hic gulemiyorum nedense...[/QUOTE]

ağlanacak halime artık gülüorum ne yapimm okadar çok ağladım okadar çok ağladımkiiii anlatamam hiç abartmıorum evvliliğimin ilk 10 ayi hergece ağladığımı bilirimmm ne yasadımııı bi ben bi Allah bilrr... artık ağlanacak halimeee gülüorummmmm....

Back
X