• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sıkıcı bi gün egzersiz de yapamıyorum çok az pembemsi bi leke geldi 3 günüm daha vardı amaaa:( venüs ne aşamada olduğumu sormuş, iki parmağa alışıyorum bi gün hiç acımıyo sonuna kadar alabiliyoken iki gün çok acıyarak ancak bir boğum alabiliyorum, gündüz işte olduğum için kegel egzersizini yapamıyorum çünkü hiç zaman yok bi öğle arası anca yemek yiyorum ev eksikleri için dolaşıyoruz, akşamda yemek kahve faslı vesselam anca parmak egzersizine zaman kalıyo, nolacak yahu bu halimiz

Nazli canim nerelerdesin ya özlettin kendini valla bebis ne yapiyor bu arada? Ben cok saskinim bu arada :-(

Canım yaa...geçmişi okurken görmedim mesajını çok birikmiş sayfalar...Ben birkaç gün girememiştim,düşük tehlikesi devam ediyor ve baş ağrım,mide bulantılarım arttı..Yatıyorum sürekli,onun için fazla giremedim..Allaha şükür şimdi iyiyim,şu bir ay geçse dahada iyi olacağım..3.cü aydan sonra tehlike azalıyormuş sanırım..
Sende iyisindir,inşallah...buarada p... almışsın,tebrik ederim...:65: eşin oldu dediyse olmuştur,bence...Aynı durumu bende yaşamıştım oldu mu dedim eşime oldu dedi,yok canım dedim...Oldu işte dedi,bukadar kolay olamaz dedim...çok büyük birşey beklediğimiz için inanamıyoruz sanırım...Eşim yanımdaki egzersiz ayna mı alıp gösterdide,ancak öyle inandım olduğuna...Bu işin peşini bırakma sakın,ilerde sen isteyeceksin...:70::16:

kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagimin:1:icinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim:9:
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.:62:

kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagimin:1:icinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim:9:

masalalh tatlım cok sevindimm:8: az kaldı azz duyuyor musun beniiiiii .

canııııııııııımmmmmmmmmmm naptın sen yaaaaaaaa.sana halay çekmek istiyorum çok fenaaaaaaa:62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canııııııııııımmmmmmmmmmm naptın sen yaaaaaaaa.sana halay çekmek istiyorum çok fenaaaaaaa:62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

aynenn bende yaaaaa :64::64: ecrin fena ilerliyo maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allahımm nazarlardan korusunn :66::66::66::66:

canlarimsiniz siz yaaa :71::71::71::71:
ayy ne bilim gaza geldim bir anda soktum ne var ne yok bir p....isi sokamadim gitti :9::9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:alllahim daha iyi etsin insallah.
yaaa bende halay cekmek istiyom artikkk.rabbim duy sesimizi nolurrr alllahimmmm......

ayy ne bilim gaza geldim bir anda soktum ne var ne yok bir p....isi sokamadim gitti :9::9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:alllahim daha iyi etsin insallah.
yaaa bende halay cekmek istiyom artikkk.rabbim duy sesimizi nolurrr alllahimmmm......

çok yaklaştın bitanem Allahın izniyle uff yaaa valla mutluluktan delirtecen beni yaaa nasıl seviniyorum bir bilsen :66::66::66::66::66::66::66:

kızz bu kadar aşamadan sonra p...se de sıra gelecek :66::66::66::66:

onuda böle hoop die alıvercen içinee zamanla canım bak sabret sonuna geldinn yuppiiii halayy zamanı geliyoorrr :64::64::64:

canım çok sevındım ne güzel bı haber boyle :34:enkısa zamnda halayını çekmek ümıdıyle:92::92::92::92:

kızlarr benim reglim bittii . ne yapcam ben şimdiii :61:
beni gaza getirir misinizzz:61:

kız sen başlamamıştın demiii

bak burda kimler kimler ilerliyor kızz başarıp başarıp gidiolar valla sende biran önce başla hemen yarın kız neler denedin hiç denedinmi . önce güzelce bir nefes alıp veriosun ve rahatlıyorsun sonra kolları sıvıyorsun ve bu işe el atıyorsun :8:
en başta cesaretini topla ve şunu unutma korkulacak hiçbişey yok orada acıyacak hiçbir durum yok bunları düşün rahatla orası gayet esnek bir yapı sonra al aynayı karşına ve incele vajiyi nefes al ver ıkın göreceksin delikte bi kıpırdamalar olacak ilk sadece dokun 5 dakika falan bekle tedirginliğin geçene kadar o eline alışacak ve başlayacaksın denemeye sonra işaret parmağını yada serçe parmağının sadece başını almaya çalış yavaş yavaş unuttma herşey senin elinde korkulacak hiçbişi yok alışana kadar devam et alıştığında ilerlemeleri göreceksin zaten ve şok olacaksın bak ben sana diyim. :29:
yada ilk kulak çubuğunu streçleyip onunlada başlayabilirsin o daha kolay oluyor ince ya deriiin nefes alıp verip ıkınıp ittiriyorsun inanki hiç acı macı öle hisler yok

nolur yeterki inan canım olacak emin ol hepimiz tırsıyorduk egzersizden ama baktık ki korkulacak hiçbişi yokmuş bumuymuş yani dedik biliyorsun güzel haberlerini bekliyoruz canım :16: :54:

çok yaklaştın bitanem Allahın izniyle uff yaaa valla mutluluktan delirtecen beni yaaa nasıl seviniyorum bir bilsen :66::66::66::66::66::66::66:
bitanem benim iste sende basardiginda bende seniin gibi hissediyordum oyle seviniyordum ki sanki ben yaptim.:29::29::29:
kızz bu kadar aşamadan sonra p...se de sıra gelecek :66::66::66::66:

onuda böle hoop die alıvercen içinee zamanla canım bak sabret sonuna geldinn yuppiiii halayy zamanı geliyoorrr :64::64::64:
tatlimmmm yaaa bunlar bana mi yaziliyor diye habire okuyorum inanamiyor insan :66::66::66:
canım çok sevındım ne güzel bı haber boyle :34:enkısa zamnda halayını çekmek ümıdıyle:92::92::92::92:
sagol canim benim.allah hepinizden ragzi olsun.rabbime sukurler olsun sizleri cikardi karsima :71::71::71:

Back
X