- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.261
ayyyyy telebeiiiiimmmmmm doktoramı gitti kuduruk şaziye kesin hamişartık fantazi yapamayacak bi süre bütün fantezilerim bana kalacak
ohhh yandannnn
![]()
yandan hamilem yandan severim seni candan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy telebeiiiiimmmmmm doktoramı gitti kuduruk şaziye kesin hamişartık fantazi yapamayacak bi süre bütün fantezilerim bana kalacak
ohhh yandannnn
![]()
yandan hamilem yandan severim seni candan![]()
canimmm tesekkur ederim.ayy tatlim yaa artik bitsin istiyorum insallah tez zamanlarda rabbim nasip eder bana da tazecik gelin olmayigünaydın tazecikimiz hadi ne zaman gelin oluyon yawww![]()
sagol tatlim.ya bende oyle dusunuyorum aslinda p....s her sekile giriyo sonucta kazik gibi mum giriyor p...iste girer diyorum ama simdilik olmadi ama calismalara son gaz devamcanım çok sevindim tebrikler tabiki birşey hissetmiyceksin bak p....s dahada kolay hoppp diye kayıverecek p....s sırası gelmiş artık hadi bakalım halay çekmek istiyoruzzzzzz...![]()
canimmm cok fena oldum ben yaa hizimi alamiyom birturlugünaydın tatlım sen görmeyeli neler yapmışsın öyle yawsen direk pe..se geç ya yaparsın sen sende bu azim varken olur zaten farkındasın acımıycağının içinin boş olduğunun.çok yakında halay çekicez demekki
bu arada yeni gelen arkadaşlar ne kadar hızlı öyle maşallah kızlaryine arka arkaya halaylar çekilicek anlaşılan:92::92:
![]()
günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdün gece çok sinirliydim ağla ağla bi hal oldum şimdi iyiyimmmm nie ağladım kayınpederim biz burda kalsakta kalmasakta yapamıolar zaten demiş çok sinirlendimmmm gece ağladımı duydular herhalde sabah ben uyanmadan pılılarını pırtılarını toplamışlar diğer oğluna gitmişler ............ ecrin p...s mi geçtinnn.........
kelebek tbrk ederim canımmm olduda bitti maşallahh kelebek hamile olur inşallahhh
![]()
kelebeğim canım arkadasım şimdiden tebrık ederim dün okudum ikinci çizgi silik cıkmış helal olsun dedım kalbi nekadar temizmişAllahım inş isteyen herkese yasatır bu duyguyu
![]()
canimmm yaaa hic bozma moralini onlarin dedikleri laflar seni daha da hirslandirsin.tamam bosver sen simdi onlari bak diger ogullarindalar simdi sende guzelce egzersizlerini yap.vakit kaybetme tatlim.
evet tatlim p...is deniyorum simdik iki parmagida yaptim.ama sanirsam biraz daha egzersiz yapmam lagzim rahat degilim tam olarak.
kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum ama uzun süredir sizi takip ediyorum ve öncelikle hepinize dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun çünkü bende bu site sayesinde yendim yakın zamanda. 1,5 yıllık evliyim keşke daha önce bulsaydım sizleri. burayı ilk bulduğumda benim durumumda olan kişileri görünce sevinmiştim çünkü derdimi hiç kimseye anlatamıyordum. ilk zamanlar anneme anlattım sonra o da hergün sormaya başladı bende bi süre sonra oldu merak etme dedim kapattım konuyu halbuki daha 15 gün oluyo olalışimdi bebişimiz olsun istiyoruz kelebekte bu günlerde aynı dertte o yüzden hep onun yazdıklarını takip ediyorum acaba hamiş haberi yazdı mı diye
kızlar bana da dua edin hayırlısıyla bebişimiz de olur inşallah
![]()
canım sen egzersizlerine devam et rahat oldugun zamanı sen daha iyi bılırsın p...s denemelerıne gecmen cok güzel canım çoooooooooooookkk sevindimmmmmmm![]()
cnm saol 2. çizgi silik cıktı ama daha reglime 4 gün var bakalım beklicem kan testi için hayırlısı olun inş. cnm isteyen herkese versin rabbim
cnm saol 2. çizgi silik cıktı ama daha reglime 4 gün var bakalım beklicem kan testi için hayırlısı olun inş. cnm isteyen herkese versin rabbim
kizlar avatarim hakkindaki yorumlarinizi alabilirmiyim![]()
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
bizden başka herkes her nesne yapıo bi biz yapamadık anasını satimm![]()