• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum ama uzun süredir sizi takip ediyorum ve öncelikle hepinize dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun çünkü bende bu site sayesinde yendim yakın zamanda. 1,5 yıllık evliyim keşke daha önce bulsaydım sizleri. burayı ilk bulduğumda benim durumumda olan kişileri görünce sevinmiştim çünkü derdimi hiç kimseye anlatamıyordum. ilk zamanlar anneme anlattım sonra o da hergün sormaya başladı bende bi süre sonra oldu merak etme dedim kapattım konuyu halbuki daha 15 gün oluyo olalı:1: şimdi bebişimiz olsun istiyoruz kelebekte bu günlerde aynı dertte o yüzden hep onun yazdıklarını takip ediyorum acaba hamiş haberi yazdı mı diye:9: kızlar bana da dua edin hayırlısıyla bebişimiz de olur inşallah:emir_bebek:

CANIMMMMM TEBRİK EDERİM :nazar: maşallah oldu bu iş bebişim hadi bakalım bu gazla devam son aşamadasın artık :16:
günaydın tazecikimiz hadi ne zaman gelin oluyon yawww :69:
canimmm tesekkur ederim.ayy tatlim yaa artik bitsin istiyorum insallah tez zamanlarda rabbim nasip eder bana da tazecik gelin olmayi:62::62:
canım çok sevindim tebrikler tabiki birşey hissetmiyceksin bak p....s dahada kolay hoppp diye kayıverecek p....s sırası gelmiş artık hadi bakalım halay çekmek istiyoruzzzzzz...:kkk::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
sagol tatlim.ya bende oyle dusunuyorum aslinda p....s her sekile giriyo sonucta kazik gibi mum giriyor p...iste girer diyorum ama simdilik olmadi ama calismalara son gaz devam:66::66:
günaydın tatlım sen görmeyeli neler yapmışsın öyle yaw:nazar:sen direk pe..se geç ya yaparsın sen sende bu azim varken olur zaten farkındasın acımıycağının içinin boş olduğunun.çok yakında halay çekicez demekki
bu arada yeni gelen arkadaşlar ne kadar hızlı öyle maşallah kızlar:nazar:yine arka arkaya halaylar çekilicek anlaşılan:92::92::64::64:
canimmm cok fena oldum ben yaa hizimi alamiyom birturlu:1::1::1:

kizlar bu arada biz dun bayagi bir p...is denedik ama bir turlu olmmuyor acaba dogru pozisyonu mu bulamiyoruz bana biraz yardimci olsaniza canlarim.bide su yatak ucu pozisyonunu bir turlu beceremedik yatakta dort dondum dun yahuuu:9::9:

günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3: dün gece çok sinirliydim ağla ağla bi hal oldum şimdi iyiyimmmm nie ağladım kayınpederim biz burda kalsakta kalmasakta yapamıolar zaten demiş çok sinirlendimmmm gece ağladımı duydular herhalde sabah ben uyanmadan pılılarını pırtılarını toplamışlar diğer oğluna gitmişler ............ ecrin p...s mi geçtinnn.........:62::62::62::62:kelebek tbrk ederim canımmm olduda bitti maşallahh kelebek hamile olur inşallahhh:62::62::62::62::62:

kizlar bu arada biz dun bayagi bir p...is denedik ama bir turlu olmmuyor acaba dogru pozisyonu mu bulamiyoruz bana biraz yardimci olsaniza canlarim.bide su yatak ucu pozisyonunu bir turlu beceremedik yatakta dort dondum dun yahuuu:9::9:[/QUOTE]

ecrin kıs ilkten banada öle oldu pozisyondan pozisyona girdimm yatak ucunu hiç yapamadım hele artık herhesiin vaji pozisyonu başka mı nee:60::60::60: bende yatak ucunda dört döndüm en son normal pozisyondaaa eşim üste ben altta belime yastık koydummm sende denee aynen pozisyondan pozisyona gir...bugün bende egsersizere başlıyam

günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3: dün gece çok sinirliydim ağla ağla bi hal oldum şimdi iyiyimmmm nie ağladım kayınpederim biz burda kalsakta kalmasakta yapamıolar zaten demiş çok sinirlendimmmm gece ağladımı duydular herhalde sabah ben uyanmadan pılılarını pırtılarını toplamışlar diğer oğluna gitmişler ............ ecrin p...s mi geçtinnn.........:62::62::62::62:kelebek tbrk ederim canımmm olduda bitti maşallahh kelebek hamile olur inşallahhh:62::62::62::62::62:

canimmm yaaa hic bozma moralini onlarin dedikleri laflar seni daha da hirslandirsin.tamam bosver sen simdi onlari bak diger ogullarindalar simdi sende guzelce egzersizlerini yap.vakit kaybetme tatlim.
evet tatlim p...is deniyorum simdik iki parmagida yaptim.ama sanirsam biraz daha egzersiz yapmam lagzim rahat degilim tam olarak.

canimmm yaaa hic bozma moralini onlarin dedikleri laflar seni daha da hirslandirsin.tamam bosver sen simdi onlari bak diger ogullarindalar simdi sende guzelce egzersizlerini yap.vakit kaybetme tatlim.
evet tatlim p...is deniyorum simdik iki parmagida yaptim.ama sanirsam biraz daha egzersiz yapmam lagzim rahat degilim tam olarak.

canım sen egzersizlerine devam et rahat oldugun zamanı sen daha iyi bılırsın p...s denemelerıne gecmen cok güzel canım çoooooooooooookkk sevindimmmmmmm:62::62:

kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum ama uzun süredir sizi takip ediyorum ve öncelikle hepinize dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun çünkü bende bu site sayesinde yendim yakın zamanda. 1,5 yıllık evliyim keşke daha önce bulsaydım sizleri. burayı ilk bulduğumda benim durumumda olan kişileri görünce sevinmiştim çünkü derdimi hiç kimseye anlatamıyordum. ilk zamanlar anneme anlattım sonra o da hergün sormaya başladı bende bi süre sonra oldu merak etme dedim kapattım konuyu halbuki daha 15 gün oluyo olalı:1: şimdi bebişimiz olsun istiyoruz kelebekte bu günlerde aynı dertte o yüzden hep onun yazdıklarını takip ediyorum acaba hamiş haberi yazdı mı diye:9: kızlar bana da dua edin hayırlısıyla bebişimiz de olur inşallah:emir_bebek:

cnm saol 2. çizgi silik cıktı ama daha reglime 4 gün var bakalım beklicem kan testi için hayırlısı olun inş. cnm isteyen herkese versin rabbim

canım sen egzersizlerine devam et rahat oldugun zamanı sen daha iyi bılırsın p...s denemelerıne gecmen cok güzel canım çoooooooooooookkk sevindimmmmmmm:62::62:

vala ben bunlari konustuguma inanamiyorum ya sanki bundan oncesi yokmus gibi ilk zamanlar kulak cubugunu nasil sokacam derdim simdi nasil bir durumdayim.rabbime sonsuz hamdusenalar olsun.basari yakin gibi geliyor insallah oyledir:65::65::65::65::65:

cnm saol 2. çizgi silik cıktı ama daha reglime 4 gün var bakalım beklicem kan testi için hayırlısı olun inş. cnm isteyen herkese versin rabbim

tatlim yaa ben bile oyle sabirsizlaniyorum ki hemen dr.gitcen ok meraktan olecemmmmmm ayyyyy:62::62::62::62::62::62:esine soyledin mi:26:
insallah rabbim bizede nasip eder boyle gunleri insalllahhh.

Back
X