- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.541
canım sıkıldı ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeeeeeeee kuduruklar anlatun bakam
kıs sen bugünkü brck kavgasında burdamıydınnn
valla venüstencim bende çok merak edicem hepinizi, kayınvalidemler suudi arabistanda zaten.. onlarda kaldığımız süre içinde internete girmeye çalışcam.. hem sizden haberler alırım hemde bizden haberler veririm.. elimden geldiğince foruma girmeye çalışcam, 15 gün bende dayanamam, meraktan çatlarım :)
bu arada kayınvalidem bize banyolu odayı hazırlamış kalmamız için, kadının içine doğdu heralde![]()
bn geldim hamuru yogurdumda dinlendiyorum![]()
kız bende onu sorcaktım, geçmişi okudum da nedir o olay? bana da mesaj atmış cimbombomcum sağolsun. o sayfayı açtım ama bişey bulamadım. ne yazmışlar?? bide şimdi silmişler heralde mesajları. yoksa ben yanlış yere mi baktım? hem o brck buraya gelip abuk subuk yazıp sonrada bende sizdenim falan demişti. utanmıyomuymuş orda gidip dedikodu yapmaya. hem bende yaşadım diyodu, nooldu kendi yaşadıklarını unutmuşmu 2 günde.. ya sövesim geldi ona ama sövemem burda. içimden söliyim bari :)
iyi akşamlar kızlar
nasılsınz
egzersizleri dün yapamadım
bugün başlıcam tekrardan işaret parmağından büyük olan mumla
yenen kişilerin listesine bakıyordumm
orda kk+dr yazanlar vardı
onla hangi doktora gittiler acaba
ben doktor yardımı alacağım
hatrladığım kadarıyla venüsten de de öyle yazıyordu
venüsten sen nerden yardım aldın
kendimi güçsüz hissediyorum
Allah onu bildiği gibi yapsın ordan milleti buraya topluo dalga geçmeleri için burda okuolar orda bizimle dalga geçiolarrr....http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/321579-eski-dostlar-buyrun-topigime-7962.html buna girrr 7962 den 7970 kadar okuu bu bizle dalga geçilennn... bide bizim yazdıklarımızz 7999 dan 8006 kadar oku hemen gell yorum yazma sakın hee kaapadık okunuyuu oku hemen gel sinirleirnede hakim ol heee
kıs sen bugünkü brck kavgasında burdamıydınnn
kız konu kapandı yaw dürtüp durma![]()
ayyy cnm ne güzel umreye mi gidiyosunuz banada dua et kız inş.hamişimdirözlücez kız iyi bak kendine oralarda
![]()
aşkolsun biz neyiz burdaaaa cnm cisedin sitesinden bu konuda eğitim almış psikologlara ulaşabilirsin hangi şehirdesin. ?
arkadaşlar bi konu da fikrinizi alabilir miyim![]()
arkadaşlar bi konu da fikrinizi alabilir miyim![]()
iyi akşamlar kızlar
nasılsınz
egzersizleri dün yapamadım
bugün başlıcam tekrardan işaret parmağından büyük olan mumla
yenen kişilerin listesine bakıyordumm
orda kk+dr yazanlar vardı
onla hangi doktora gittiler acaba
ben doktor yardımı alacağım
hatrladığım kadarıyla venüsten de de öyle yazıyordu
venüsten sen nerden yardım aldın
kendimi güçsüz hissediyorum
istanbul dayım canım.ne bileyim geçen gün çok şvkliydim ama şimdi hiç yapasım gelmiyo![]()