• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinismusu yendim oh derken yumurtalık kistim çıktı bende anne olmak istiyorum ama korkuyorum birde sizce tedavi mi olmalıyım yoksa bebek mi yapmalıyım fikirlerinizi söylerseniz sevinirim:50:

kızlar size fıkra anlatcam:

adamın biri evlenecek ama karısı çok yeyip içecek diye evlenmiyormuş. kızın biride evde kalmış evlenmek istiyor bu adamı begeniyormuş çıkıyomuş dışarı nefes alıyomuş derin derin oh çok şükür doydum diyomuş. adamda iyi bu çok yemez demiş ve evlenmeye karar vermiş. sabah olmuş kahvaltıda bi sürü şey istemiş. adamında morali bozulmuş ne oldu sana havayla doyuyodun demiş. kızda: alttan delik açıldı ya iştahımda açıldı... demiş. benimde iştahım acayip açıldı kızlar :1::1::1::1::1::1::1::1:

nazendecim tabi doktora gitmek istiyosan git ama buraya girersende yardıncı olur herkes ben tam gidecegim sırada burayı gördüm hiç dokunamazken vajiye 3parmak kalınlında mum sokuyorum yavaş yavaş ilerlemeye çalış sen baya azimliydin iyi gidiyodun nie güçsüz hissediyosun sadece başla devamı gelir merek etme okadar korkuyodumki kan olcak yırtılcak die inan hiç bişey olmuo şimdi p..s denemesi kaldı benim onuda başarıcam inş.sadece biraz cesaret

haklısın.
şimdi hemen elime alıyorum hemen çalışıyorum biraz
dua et benim için
:43:

canım bence sen zaten hamilesin :) tabii ki dua edicemm, Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin..bende sizi çok özliycem canım, ordan mümkün olduğunca girmeye çalışıcam inşallah..
kelebekcim bak aklıma ne geldi. normalde regli dönemi geçmeden yapılan testlerde o hormon henüz yüksek seviyeye çıkmadığı için görünmüyomuş. regli döneminden sonra hamilelikte geliştiği için hormon yükseliyomuş, idrara karışıyomuş ondan sonra o evde yapılan testlerde görünüyomuş. şimdi senin regli dönemin geçmeden hamile gösteriyo ya, belki de senin bebişler birden fazladır..
çünkü çoklu hamileliklerde hormon fazla fazla salgılanıyomuş..seninde hemen testte göründüğüne göre acaba bir taneden daha fazla mı bebiş var?:emir_bebek::emir_bebek:
bu bilgileri benim regli geçtiğinde hamilelik testleriyle ilgili araştırma yaptığımda öğrenmiştim. şimdi aklıma geldi. tabi hiçbirinin kesin bilgiler olup olmadığını bilmiyorum canım, internetten buldum bende..
Allah hayırlısını versin inşallah..

olabiliy cnm genetik olarak hem bizim tarafta hemde eşimin tarafında var ama :1::1::1::1::1:hayırlısı olsun artık:21::21::21::21::21::21:

merhaba bende de geldim.. birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi?

adamın biri evlenecek ama karısı çok yeyip içecek diye evlenmiyormuş. kızın biride evde kalmış evlenmek istiyor bu adamı begeniyormuş çıkıyomuş dışarı nefes alıyomuş derin derin oh çok şükür doydum diyomuş. adamda iyi bu çok yemez demiş ve evlenmeye karar vermiş. sabah olmuş kahvaltıda bi sürü şey istemiş. adamında morali bozulmuş ne oldu sana havayla doyuyodun demiş. kızda: alttan delik açıldı ya iştahımda açıldı... demiş. benimde iştahım acayip açıldı kızlar :1::1::1::1::1::1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: Allah iyiliğinii karı güsel demiş ama heee.....:60::60::60: sende altaki deliği tamponla kapatttt:60::60::60::60::60::60::60::60: kıs ben çatlıcam yaaa bi gidip kan testi yaptırsaydınnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlattın bizi hattaaa patlattınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:60::60::60::60:

:60::60::60::60:anam senin bebişinde var ondan açılmıştır

merhaba bende de geldim.. birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi?

sende kuruluk var ozaman ultrason jeli al medikalden hem ucuz hem zararsız çocuk olmasına bile engel değil mantarda yapmıyor burda herkes kullanıyor tavsiyemiz bu sana ...

ilk zaman bi sorun yok ama şimdi varsa vajinit olmuş olabilirsin

diğer dr hamile kalsamda sorun olmaz bebek için dedi:43:

ben bu konuda bilgi sahibi değilim amaa bizim akraba vardı yeni evliydi çocuğu olmuodu kistmi ne varmış ondadaaa aldırdı ameliyatla sonra hemen hamile kaldıııı.....sende bi araştır ameliyat olsan dahiii hangi doktora güvenecen iiiiyiiice araştırrr....

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: Allah iyiliğinii karı güsel demiş ama heee.....:60::60::60: sende altaki deliği tamponla kapatttt:60::60::60::60::60::60::60::60: kıs ben çatlıcam yaaa bi gidip kan testi yaptırsaydınnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlattın bizi hattaaa patlattınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:60::60::60::60:

ne bilim bi de yoksa işte ellemeyin garibanı :1::1: ya cnm bende ilk günler çok sabırsızdım sonra alıştım sanırım şimdi rahatım yoksada Allahın takdiri diyorum stres yapmamak lazımmış şimdi gtsemde deger düşük cıkıcak sonra bidaha yaptrımam gerekecekmiş o yüzden dr. sordum reglinin geçmesini bekle dedi cnm bende bekliyorum zati az kaldı cnm bugunu sayma 4 gün kaldı.:33::33::33::33:

Back
X