• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaa umreye mi gidion kızzzz ayy çok sevindim adına yaa banada dua edermisin noluuur :61::61:
Allah kabul etsin tüm ibadetlerini , inşallah güzel haberlerle gelirsin canm :70::71::71::71:

evet canım Allah nasip ederse gidicez.. ederim tabi canım, bütün arkadaşlarıma bol bol dua edicem..
amin Rabbim kabul ersin inşallah.. amin canım inşallah bütün arkadaşlarım güzel haberlerle geliriz yakında..

canım Allah kabul etsin.ne güzel bir sey Rabbim bizlerede nasıp eder inş.bizlere de dua et unutma sakın.özlücez seni:29:arada bı nete gırersen bize anlatırsın artık.inş sıkıntından kurtulur öyle gelirsin:16:

amin canım, hepimiz için dua ediceö, Allah kabul eder inşallah..
bende özlicem herkesiii...inşallah fırdat buldukça giricem canım, bende bütün arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum.
inşallah hepimiz kurtulcaz bu dertten..

ya kızlar bu gün reglin 7 günü kırmızı durdu gibi ama benim akıntımın beyaza dönmesi gerkiyordu kırmızı var gibi idrarımda kan çıkmıştı en son dr gittiğimde şimdide akıntıda var bu nedir anlamadım elim ayağım karıştı birbirine kötü bişey mi var bende :14:akıntıda kan olurmu ki ?

geçmiş olsun venüstencim, Allah korusun canım inşallah kötü bişey yoktur.. belki de içerde regliden kalanlar vardır onlar gelmiştir..sen yine de bi doktora git canım, en azından tahlil falan yaparlar da kanın nerden geldiğini öğrenirsin, için rahatlar..
çoook geçmiş olsun, Allah şifa versin..

evet canım Allah nasip ederse gidicez.. ederim tabi canım, bütün arkadaşlarıma bol bol dua edicem..
amin Rabbim kabul ersin inşallah.. amin canım inşallah bütün arkadaşlarım güzel haberlerle geliriz yakında..

Allah razı olsun canımm . Rabbim sağsalim gidip gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin :54:

venüs cüm normalde akıntın da kan olması tabiki iyi bişey değil ama sen adet sonra sı ve uzun bi adet geçirmişsin adet bitiminde bazen benimde akıntım kan renginden öte kahverengi parçacıklı bile olabiliyor ama mantar kaşıntı ağrı olmuyor sonraki günlerde normale giriyor sen şuan adet sonrasında sın ve bildiğim kadarıyla mantar yaşadın şuan için önemli bişey sanmıyorum ama rahat etmek için sor yine de doktoruna ve kadınların geneli mantar için çıkıyormuş yani bu akıntılar ve mantar
benim buğun son gün okurken ne güzel cesaretliydim adet bitimine yakın kayboldu o cesaret ama ecrin seni okudukça ve yeni girenleri inşallah ben de cesaretleniyorum
kısmet gerçi bu laftan da nefret ediyorum artık ama kısmet
pandocum bana da dua et dayımlar hacca giderken başka bişey için istemiştim gerçekten orada yapılan dualar kabul oluyor inşallah senin ve dolayısıyla bizim de dualarımız kabul olur

bide telebekim kız ikiz olsun bizim ailede de 2 tane ikizlerimiz var biri kız biri erkek birinde ikiside erkek komşularım bana da hep ikiz dua ediyor annem biz gelir bakarız hele bi kız erkek olursa eskişehirin soguğunu sevmesem de çok akrabam var taşınıveririk senin için hem kocam bi hafta sonu kaçamağı yapmak istiyodu oda sevio sen yap ikizleri ben gelirim bakmaya

venüsten cim hemen moralini bozma bi dr git neymiş ögren bakalım sanmıyorum önemli bişey oldunu adet sonrası ya bide

Allah kabul etsin cnm..çok şanslısın.böle güzel bi görevi yerine getiriyorsun diye..hepimiz için dua et
Rabbim dua kapılarını açık tutsun:61:

ayyyy basimmm donduuuuu ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi zaten bugun yolda cepten girip bakim dedim kavga ne oldu diye:1:o anda sarjim bitiyodu bende arabanin sarj takilan yerine taktim sonra iste bankada isimiz vardi durduk geri bindik ki araba calismiyor:84::84::84:arabadan inerken sarji cikarmam lazimdi unuttummm anam kaldik yolda neyse geldiler ittiler falan da oyle geldik arada girip okuyayim dedim ama yetisemedim :nazar: hiziniza.
venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariyla :1:kotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.
kelebekimmmm sende insallah hamilesin simdilik oyle gozukuyor dort gozle tahlilin sonucunu bekliyoz canim.
pandocum allah kabul etsin canim.cok sevindim bizde cok istiyoruz insallah bizede nasip eyler rabbim.rabbim btun dualarini kabul eylesin sifa versin insallah.
egzersize giden zilliler bende birazdan baslayacam insallah hayirli haberlerle doneriz:4::4::4:

ayyyy basimmm donduuuuu ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi zaten bugun yolda cepten girip bakim dedim kavga ne oldu diye:1:o anda sarjim bitiyodu bende arabanin sarj takilan yerine taktim sonra iste bankada isimiz vardi durduk geri bindik ki araba calismiyor:84::84::84:arabadan inerken sarji cikarmam lazimdi unuttummm anam kaldik yolda neyse geldiler ittiler falan da oyle geldik arada girip okuyayim dedim ama yetisemedim :nazar: hiziniza.
venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariyla :1:kotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.
kelebekimmmm sende insallah hamilesin simdilik oyle gozukuyor dort gozle tahlilin sonucunu bekliyoz canim.
pandocum allah kabul etsin canim.cok sevindim bizde cok istiyoruz insallah bizede nasip eyler rabbim.rabbim btun dualarini kabul eylesin sifa versin insallah.
egzersize giden zilliler bende birazdan baslayacam insallah hayirli haberlerle doneriz:4::4::4:

yavrum sende eve kadar saberedemedinmi yolda okuycm die ugraştın valla sabahtan beri egz sıkıldım hadi bakem sıra sende

ya kızlar benim vajide kaşıntı başladı ya:95::95:acaba şu kayganlaştırıcı jel mi yaptıkı ultrason jeli bulamadım ben eczaneye medikale sordum yok anam biyerde:84::84:

ya kızlar benim vajide kaşıntı başladı ya:95::95:acaba şu kayganlaştırıcı jel mi yaptıkı ultrason jeli bulamadım ben eczaneye medikale sordum yok anam biyerde:84::84:

tatlim ya ben bagimli oldum resmen buraya bide ozum msj atti kavga var nereye gittin sen diye :9::9:meraktaan oldummm ayyy....
tatlim diger jeller de bende yanma yapiyodu bir an once ultrason jeli al derim.hani ben egzersiz basina:4::4::4:

tatlim ya ben bagimli oldum resmen buraya bide ozum msj atti kavga var nereye gittin sen diye :9::9:meraktaan oldummm ayyy....
tatlim diger jeller de bende yanma yapiyodu bir an once ultrason jeli al derim.hani ben egzersiz basina:4::4::4:

bende yoktum kavga çıkmış dalga geçmişler bizimle ya siz ultrason jelini nerden alıyosunuz

Back
X