Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birgün girmedim yine geçmiş uzamış yaaaaaa kayınvalidem geldi bakamadım zaten onun yanında nasıl bakabileceksem allah korusun bilseleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr birde böyle bir sorun yaşadığımızı yandık yani:59::26:

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum :( internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum :( internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

.

yok canım benım ınsallah hayırlısıyla olacak bu ıs vazgecmek yok bu kadar caba bosa gıtmemelı ben artık akıllandım eskısı gıbı degılım 15-20 dk surdu moral bozuklugu hemen atlattım hatta esımı tesellı ettım o kadar yanı:34:
ınsallah hep bırlıkte kurtulcaz bu ılletten bırbırımıze destek olalım gerısı gelır yenen arkadaslar var arkamızda nasılsa sırtımız yere gelmez:kkk:

canım bende de aynı sorun olmuştu.sertleşme sorunu olunca bu sefer erkeklerin psikolojisi bozuluyor acaba sorun bizde mi diye ama zamanla onlar da alışıcak.eşim bana moral vericeğine ben ona verirdim öyle olunca.bu da psikolojimizin iyiye gittiğini gösterir zaten korkuyu aşmışsın demektir.ben 2 parmaktan sonra geçmiştim pe..s denemesine.senin gibi yarısında takılınca sonra o beyaz mumlara geçmiştim.senin kendini hazır hissetmenle alakalı herşey ama yarısını aldıysan başarıya az kalmış demektir

selam arkadaslar bu gece p... denemesı yaptık yarısına kadar alabıldım gerısı gelemedı malesef hem esım heyecanlandı hem ben acıdıgı ıcın ıstemedım. ne bıleyım ılk defa denedık elendıgımden berı ılk defa yarısına kadar aldım sevınsem mı bılemedım aslında olumlu bı gelısme ama esımle tartıstık olmayınca, moralımız bozuldu sanırım p..kalınlıgına hazır degılım
olallalaaaaa harika tatlım ne kalmışki geriye p... yarıya kadar alana arkadaslar hemen çıkarmayın zorlandıgınız yerde stres yaptıgınız yerde durun bekleyin nefes alıp verin ıkının sakinleşince tekrar itttirin bu şekilde bakmışınız hepsi olmuş inanki çok kolay yarıdan sonrası kayganlastırıcıyı da bol sürün bişey hissetmiyeceksiniz. :92::92::92::92::92::92::92::92:
kociş hasta uyuyor kaldım öle birbaşımaaaa çok sıkıldıımmmm:14::14::14:
ranacım slm tatlım görüşemiyoruz senlede geçmişi okuyorum ama iyi haberlerini alıyorum öptüm cnm kib :29::29::29::29:
Venusum oyle deme üjülüyommm ;)))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim:((
geçmiş olsun bitanem kıyamam ıhlamur iç c vitamini al tatlım dikaat:71::71::71::71::29::29::29:
ya venüscüm tıkandım valla ben gitmiyo daha p..s boyutunda mum deniyorum girmiyo niye acı hissediyorumki
cnm mantar varken egz. yapmayın canınız enfeksiyondan dolayı acıyodur. noırmal sartlarda acımaz.
diğer mumlar daha küçükse alışmışsındır onlara rahat alırsın. şimdi bu ilk p..s boyutundaki denemen ise başlangıç sıkıntı olabilir ilk önce önceki yaptığın aparatla baya bi yap ondan hemen sonrasında bir diğer aparata geçersin rahatlıkla olur allahın izni ile. yani egzersize başlarken direk p...s boyutundaki aparatla deneme canım öncesinde alabildiğin mumlarla dene baya içinde oynat bi 15 20 dakika
greencim jasmine de katılıyorum 2. bir secenkte bu.
kızlar az önce mumu kalınlaştırdım baya p...s boyutuna getirdim neredeyse gidebildiği yere kadar da aldım. Valla ben bu mum işini becerdim galiba artık bir an önce p...s denemesi yapmak istiyorum. ama kociş de uyuyo.

olalalalaa aharikasın tatlım halay yakındır :71::71::71::71:

Ya bu arada bişe söylemek istiyorum burada herkes benim kader arkadaşımdır ama aramızda köstebek varmı diye ara sıra düşünüyorum valla, adliyeci olunca şüpheci oluyor insan gözdağı vermek gibi olmasın ama;))

hayırdır kimmiş o köstebek

Günaydın kızlar:71:

günaydın kız jartiyer napın :48::48::48:

tatlım parmak egz. vermiyor yerine dilatör veriyor ne farkı varki dr. mücize beklemeyein yine sizden egz. yapmanızı istiyorlar. bende gidecekken burayı buldum ve gerek kalmadan egz. çözdüm litfen sizde yapabalirsiniz.

günaydın gacılarrrr:16::16::16:

günaydın bacımmmm hayırlı cumalar herkese hayırlara vesile olsun inşallah Allahım herkesi kurtasın hepinize bebiş vercin:9::9::9::9::8::8::8::8:

gunaydin dunya guzelleriii:71::71::71:
cumamiz mubarek olsun.
Ey Rabbimiz, yaratılan şerlerin şerlerinden uzak olmak istiyoruz. Yarattığın hayırların üzerimizde olmasını istiyoruz. Müslüman kardeşlerimize karşı kin ve nefret duygularımızı kalbimizden söküp at... Bizi, verdiğin her türlü nimete karşı şükredenlerden kıl(aminnnnn)

selam arkadaslar bu gece p... denemesı yaptık yarısına kadar alabıldım gerısı gelemedı malesef hem esım heyecanlandı hem ben acıdıgı ıcın ıstemedım. ne bıleyım ılk defa denedık elendıgımden berı ılk defa yarısına kadar aldım sevınsem mı bılemedım aslında olumlu bı gelısme ama esımle tartıstık olmayınca, moralımız bozuldu sanırım p..kalınlıgına hazır degılım

canım benim süüüüüpeeeeeeerrrrr bi gelişme olcak olcak az kaldı :8: ooooo daha dur çoook tartışacaksınız ama o iş olduğu anda herşey unutulup gidecek kocişler içinde zor be gülüm hiç kolay değil yani ama bu günlerde geçecek hemen olmadı diye olumsuz düşünme bak ne kadar ilerlediğini görmüyormusun bence kendinle gurur duymalısın :69: kendine güven sakın pes etme üstüne üstüne git vajinin çünkü artık köşeye sıkıştı :36:

biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma

bebişim olmaması imkansız bi şey ama zaman alıyor şu anda sen psikolojini yavaş yavaş çözdün vajinanın yapısınıda tanıdın iyi kötü hiç bi şeyin morelini bozmasına izin verme ben güçlü bi kadınım ne kurtulmuş ki benim elimden vaji kurtulsun de ve sonra başla bas gaza bas gaza neydi bu şarkının devamı yawwww :54:

ne kostebegı kız alemsın:1:
yalnız aksam bı arkadasın yazdıkları bıraz maytap gecıyor gıbı geldı bana ama bız sertlesmıs halıyle yapamıyoruz o olayı asmıs sonuk halını tıkmısta ıcınde buyumustu falan falan bana komık ve garıp geldı sonuk halıyle yapmak bu kadar kolaysa bız neden kac senedır bu dertle ugrasıyoruz valla ınandırıcılı yok gıbı

walla nasıl olmuş bende anlamadım ama yaptım diyor p...s küçükkken ilerlemiyorki bende çok sokuşturmaya uğraştım ama olmadı yani belkide haklıdır yorum yapamayacam :17:

bebişim saygın beyle ben hem kendim için çoook önceden konuşmuştum hemde burada bi arkadaş vardı çok utanıyodu konuşmaya onun adına konuşmuştum...fiyatı 2,500-4,000 tl civarında...taksitte yapabiliyor ama tedavi öncesinde ilk önce jinekolojik bir muayene yapıyormuş yani vajine dilatör denemesi yapacak ve ne derece kastığının yani vajinin derecesi ölçecek ona göre tedavi uygulayacak hipnoz, telkin ve dilatörle tedavi uygulayacak...canım o dilatörün girişine izin verdiğin zaman zaten sen kendi kendine garanti vermiş oluyorsun :46: sihirli bir değneği yok elinde saygın beyin ne yaparsan yap illa vajine bişey girecek ama öncesinde telkin vereceği için sen daha sakin olacaksın o kadar parayı verdikten sonra aklına vaji maji gelmez kabak çiçeği gibi açılır vaji :16:karar senin bebişin nasıl istersen öyle yap ama bir an önce kararını ver canım benim vakit kaybetme artık:68:

gunaydin dunya guzelleriii:71::71::71:
cumamiz mubarek olsun.
Ey Rabbimiz, yaratılan şerlerin şerlerinden uzak olmak istiyoruz. Yarattığın hayırların üzerimizde olmasını istiyoruz. Müslüman kardeşlerimize karşı kin ve nefret duygularımızı kalbimizden söküp at... Bizi, verdiğin her türlü nimete karşı şükredenlerden kıl(aminnnnn)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm günaydın nasıl oldun :29::29::29::29::71::71::71:

Back
X