Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum :( internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

canım kelebeğin dediği gibi doktorlar da aynı egsersizleri vericek duyduğum kadarıyla dilatörle yaptırıyorlarmış egserszileri ama parmak egsersizini de içerisini tanımak açısından yaptırıyorlamış.hem sen evde de dilatör aparat neyse artık onlarla yapabilirsin tabi yine de karar senin ama az buz paralar değil istedikleri paralar:94:

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum :( internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

parmak egzersizi vermeden nasil cozuyormus sordunmu?
benim bildigim kadariyla parmak yerine dilatör mu neydi boy boy onlar var onlari yaptiriyor.istersen git bir gorus yada ara.ama o dilatörleri biz evde yapiyoruz ya zaten bacim boy boy mum:9:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm günaydın nasıl oldun :29::29::29::29::71::71::71:
gunaydin minnos :71:cok sukur iyiyim ama bugun ise gitmedim:26:
gününüz aydın geceniz bol sevüşgenli olsun hatunlar :92::74:
amin tatlim seninde insallahhhhh:4:
Kızlar adam egzersiz falan vermiyomuş yaaa..... Parmak egz. Vermeyen dilatör de vermez heralde :26:
peki sence nasil bir yontem uygulayabilir???
benim bildigim dunyanin neresine gidersen git bu hastaligin cozum yontemi ya parmak egzersizi yada dilatörlerle yapilan egzersiz yani oyle de boyle de bisey sokacaksin bacim:1:

Kızlar adam egzersiz falan vermiyomuş yaaa..... Parmak egz. Vermeyen dilatör de vermez heralde :26:

sihirli degneklerimi var ozaman cnm ben saygın eserdag, ve daha birçok yerle görüştüm parmak egz. vermiyoruz diyolar e peki ne diyosun sölemiyolar telefonda ama o dr. tedavi olmuş biçok arkç bu siteye geldi ve dilatör kullandıklarını söledi ve hatta ilk önce dilatörü kendi yerleştiriyomuş göstermek için cnm.

bebişim sen telde konuştunmu adamla ben telde görüştüm ilk önce sana tedavi ettiği 4-5 hastanın telini veriyor istersen görüşebilrsin diyor sonrada anlatıyor böyle böyle diye...bebişim ulusoyda dilatör veriyor yani bilinçli olarak oraya bişey sokmadan p...s i malesef kabullenemiyoruz çünkü p...s denemesinde aklımız başımızdan gidiyor mantıklı düşünemiyoruz kendimizde değiliz yani.... bizim asıl sorunumuz kendimizi hala küçük ürkek bir kız çocuğu olarak görmek ve hissetmek hala kadın olduğumuzu anlayamamak hissedememek...tek sorunumuz bu çünkü bilmediğimiz bişeyden korkuyoruz daha önce yaşamadık ama acı olacak diyoruz neden sağdan soldan duyduk ama yapmadık denemedik bunu kabullenmemiz çok önemli yapmadığın bi şeyin acı vereceğini sanıp yapamamak düşünmesi bile ne kadar mantıksız geliyor değilmi ???? tadına bakmadığın bi şeyin tadının kötü olduğunu düşünmen gibi bi şey bu bi kaşık al bakalım belkide çok seveceksin o tatlıyı :29:

bebişim sen telde konuştunmu adamla ben telde görüştüm ilk önce sana tedavi ettiği 4-5 hastanın telini veriyor istersen görüşebilrsin diyor sonrada anlatıyor böyle böyle diye...bebişim ulusoyda dilatör veriyor yani bilinçli olarak oraya bişey sokmadan p...s i malesef kabullenemiyoruz çünkü p...s denemesinde aklımız başımızdan gidiyor mantıklı düşünemiyoruz kendimizde değiliz yani.... bizim asıl sorunumuz kendimizi hala küçük ürkek bir kız çocuğu olarak görmek ve hissetmek hala kadın olduğumuzu anlayamamak hissedememek...tek sorunumuz bu çünkü bilmediğimiz bişeyden korkuyoruz daha önce yaşamadık ama acı olacak diyoruz neden sağdan soldan duyduk ama yapmadık denemedik bunu kabullenmemiz çok önemli yapmadığın bi şeyin acı vereceğini sanıp yapamamak düşünmesi bile ne kadar mantıksız geliyor değilmi ???? tadına bakmadığın bi şeyin tadının kötü olduğunu düşünmen gibi bi şey bu bi kaşık al bakalım belkide çok seveceksin o tatlıyı :29:

vajiyi yeni yenmiş biri olarak tatlı konusunda garanti verilir :17::17::17::17::17::17:

Back
X