Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım tam ordasın bu demek oluyo ki senin de çok az kaldı başarmana.ben de deneye deneye bigün oluverdi farklı bişey yapmadım.vajinin kendini kasmadığı bi anı yakaladım demekki:9:senin de olucak ve inanamıycaksın olduğuna bu kadar kolaymış mı diyceksin yeter ki pes etme sürekli sıkılmadan bıkmadan dene

canim ya insallah o noktadayimdir.iste surekli denemek lagzim onumuzdeki regliye kalmadan cozerim insallah.su mubarek vakitlerin hurmetine rabbim hepimize sifa versin insallah.kizlar cok dua edin nolur bol selavat getirelim insallah...

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennn:60::60::60: ben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk:60::60::60::60::60::60: dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm:60::60::60::60: ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww:60::60::60::60:

hoşgeldin canımmmm boşver salla gitsin onları kimsenin yaptığı yanına kalmaz.kaynananlar da yok artık sen kaldığın yerden tam gaz devam et:10:

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennn:60::60::60: ben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk:60::60::60::60::60::60: dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm:60::60::60::60: ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww:60::60::60::60:

canimmmm hosgeldinnnnn:66::66::66:cok merak ettik seni dedikki kaynanalari da tam gitti simdi gene morali bozulacak.ama iyi yaptin baska nickle geldin heralde.tatllim onlardan da 4 kisi mi ne banlanmis.bizden de sen gumburtuye gittin.naptin minnosum insallah deneme yapmissindir:62::62:

hoşgeldin cnmmm.....

canimmmm hosgeldinnnnn:66::66::66:cok merak ettik seni dedikki kaynanalari da tam gitti simdi gene morali bozulacak.ama iyi yaptin baska nickle geldin heralde.tatllim onlardan da 4 kisi mi ne banlanmis.bizden de sen gumburtuye gittin.naptin minnosum insallah deneme yapmissindir:62::62:

hoşbuldum kıslarrrrr:3::3: çatladım gelemeyinceee:60::60: ecrincim seni kocaman öpüorummm:38::38::38::38::38: tbrk diorumm durmakkk yok yolaaa devammm:60::60: ya p...s yarısındaydım ya 2 gündür yapıoruz p...sucu zor girio deli oldummm ne güsel p....s yarısına kadar alıodum aaraya regl girdii böle oldu egsersizlerde iyiyim parmağım girio p...s girmesi lasım ama yapamıom yapacam inşallahhhh:25:

hoşbuldum kıslarrrrr:3::3: çatladım gelemeyinceee:60::60: ecrincim seni kocaman öpüorummm:38::38::38::38::38: tbrk diorumm durmakkk yok yolaaa devammm:60::60: ya p...s yarısındaydım ya 2 gündür yapıoruz p...sucu zor girio deli oldummm ne güsel p....s yarısına kadar alıodum aaraya regl girdii böle oldu egsersizlerde iyiyim parmağım girio p...s girmesi lasım ama yapamıom yapacam inşallahhhh:25:

tatlimmm sagol birtanem.ya oluyor oyle arada sen gene ara vermeden dene insallah olacak bir gun sabirla azimle asacaz insaallah.

bide kizlaar dun birisi geldi yazdi ya hani bende ilk3-4 ay iliskiye giremedim iste p...is inikken denedik icimi tikistirdim falan diye simdi gordum de bekarmis:52:gerci bekarken iliskiye de girebilir yani bisey diyemek kesinlikle ama yontemi sacma gelmisti de bana bide bekar olmasi ustune geldi:32::32:

ahada kuduruk gelmişşşşş kızzzz özüm naptın len bizsizzzzz ? kızzz ben senin o sinirle vajiyi yendiğini düşündümmmm aaaaaaa tam gaz saldırsaydın kocişe :8:ayyy kızlar biriniz kırın şu zinciri ard arda başarılar gelsin yawwwwww niye taze gelin çıkaramaz olduk artık bu sayfadan anlamıyorum :1:

tatlimmm sagol birtanem.ya oluyor oyle arada sen gene ara vermeden dene insallah olacak bir gun sabirla azimle asacaz insaallah.

bide kizlaar dun birisi geldi yazdi ya hani bende ilk3-4 ay iliskiye giremedim iste p...is inikken denedik icimi tikistirdim falan diye simdi gordum de bekarmis:52:gerci bekarken iliskiye de girebilir yani bisey diyemek kesinlikle ama yontemi sacma gelmisti de bana bide bekar olmasi ustune geldi:32::32:

kıslarr bana birisi böyle yapmamı önermişti tam sertleşmeden deneyin demişti, denedim bi kaç kere :)) o şekilde sokabilirsen olur da sokmak mesele iyi becermiş, tam sert olmuyunca acıymıycak diye düşünüp ittirmek kolay oluyrda girmesi çok zor öylede...

herkese merhabalar size bişey sormak istiyorum aranızda dr saygın micozkadıoğlu na giden vermı ?

merhaba....benim teysem durumumu biliooo onunda tanıdığının kardeşide vajınusmusmus hatta 5 ay felan ayrı kalmış kadın eşinden sonra bu doktoru bulmuş 3 seyansata bitirmiş halletmişler banada söle di teysem hatta kızın numarasını verem bi konus ne yapmıs ne etmiş die bende gerek yokk baya ilerledim ben dedimmm...........

kızlar bazılar gelio burda su doktora gittim 1 günde hallettim felan dio kimisi 3 gün dioo yaaa ne yapıolardaa 3 günde atlatılıoooo bidee madem okadar kolay bi tedavi neden insanlardan 2500 5000 tl alıolar günah değilmiii bu kadar basitse 3 günlük tedaviyseee bu kadar para alınması günah değilmiii..ben oyusden hiç o tarz doktorları araştırmıorum bilee sırf bu yusden zaten bu hastalığı yenmenin yardımcsı parmak egsersizi bizde yapamıoduk ama yapınca gerisi geliooooo yaniii bilmiorummmmmmmm kolayaa kaçıorsunuz kıslar bende kolaya kaçtım 1.5 sene yapmadım sey kalmadı olan vakit kaybııııııııııı egsersiz zor geldiii ama ne olduuuu vakit kaybettim bu zmana kadarrrr

bana kimse cevap vermiyecek mi???? aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik

canım ben saygın bey ile telde konuştum çok eskiden hem kendim için hemde burada aramaktan çekinen bir arkadaş için 2,500-4,000 tl civarında para istiyor ilk gittiğinde sana jinekolojik muayene yapıyor o ücrete dahil değil onun içinde 270 tl gibi bir ücret alıyor dilatörü sokuyor senin kasılmana göre vaji dereceni anlıyor ona göre tedavi uyguluyor ama şöyle düşün birde başka birinin sana dilatör ile yardımcı olmasınımı istersin hemde üstüne para vereceksin yoksa kendine güvenip denemekmi istersin ???

ahada kuduruk gelmişşşşş kızzzz özüm naptın len bizsizzzzz ? kızzz ben senin o sinirle vajiyi yendiğini düşündümmmm aaaaaaa tam gaz saldırsaydın kocişe :8:ayyy kızlar biriniz kırın şu zinciri ard arda başarılar gelsin yawwwwww niye taze gelin çıkaramaz olduk artık bu sayfadan anlamıyorum :1:

heee dün kudurdum ama buraya giremeidm die kudurdummm:60::60::60: ya denedik olmadı p....s yarısı oluodu simdi 2 gündür p....s bası bile zor oluooooo....

.zaten dün denerken gülme krisine girdik konsatre olamadık işteee nerdende tavsiye ettin ultrason jelini yawww:60::60::60:
koçiş çok sevdi bol keseden sürüooo bide dalga geçio dur sosimii ketçaplıyım dieeee:60::60::60::60: kutusu mayonez ketçap kutusuna benzioo yaaaa Allahım yaa habire dalga geçip duruooo:60::60::60: ilk denemede olmadı dieee koçiş cezalandırdı beni 3 öğün egsersiz yapcakmısım işim neymiş dünde buraya giremedimm öğlen yarımsaatt akşam üstü yarım saat 2 kere egsersiz yaptım gecedede olmadı:60::60::60:

5 aylık evliyim
selam canim ben dedigin doktoru bilmiyorum ama dr.ulusoy da 1,5 gunde cozuyor gidenlerde var cozup geldiler ama inanki burda yaptigindan baska bisey yapmyiorsun.
kıslarr bana birisi böyle yapmamı önermişti tam sertleşmeden deneyin demişti, denedim bi kaç kere :)) o şekilde sokabilirsen olur da sokmak mesele iyi becermiş, tam sert olmuyunca acıymıycak diye düşünüp ittirmek kolay oluyrda girmesi çok zor öylede...

vala guzelim ben hic denemedim bilmiyorum nasil olur.ama arkadas sozluymus heralde denediki biliyor.ben su sebepten yazdim (en son ki kavgayi biliyorsun zaten)bizim durumumuzu yasamayanlarin buraya gelip soyle yapin boyle yapin demeleri yuzunden.ama arkadas denemistir beki bilmem belkii olabilir.

bilgencim bende 5 aylık evliyken başka bi dr gitmeye başladım ama o zamanlar daha burasını bulmamıştım 2. seansta doktor bana parmak egzersizini ödev olarak verdi ödüm patladı bacaklarım titremeye başladı öldüm bittim eve gelene kadar sanki vajiden içeri bi şey giriyo gibi bacaklarım sımsıkı kapalı oturdum kurdumda kurdum içimden doktora küfürler ediyom ben parmağı sokabilsem p...sde zaten sokarım hiç o parmak oraya girermi günlerce evde ağladım dolandım durdum olmaz o parmak oraya diye ama sırf doktora inat o parmağın oraya girmeyeceğini ispatlamak için uleynnnn ben bi deneyim bak o kadına neler sayacam diye başladım parmak içeri kayıverince şaştımda kaldım :6:ne kadar imkansız görünsede wallada billada oluyo bebişim bak cuma saatinde yalan söyleyecek halim yok ne acı ne sızı hiç bişey anlamıyosun bizim kafamızda büyütüğümüz gibi bi şey değil inan bana yawrum....

heee dün kudurdum ama buraya giremeidm die kudurdummm:60::60::60: ya denedik olmadı p....s yarısı oluodu simdi 2 gündür p....s bası bile zor oluooooo....

.zaten dün denerken gülme krisine girdik konsatre olamadık işteee nerdende tavsiye ettin ultrason jelini yawww:60::60::60:
koçiş çok sevdi bol keseden sürüooo bide dalga geçio dur sosimii ketçaplıyım dieeee:60::60::60::60: kutusu mayonez ketçap kutusuna benzioo yaaaa Allahım yaa habire dalga geçip duruooo:60::60::60: ilk denemede olmadı dieee koçiş cezalandırdı beni 3 öğün egsersiz yapcakmısım işim neymiş dünde buraya giremedimm öğlen yarımsaatt akşam üstü yarım saat 2 kere egsersiz yaptım gecedede olmadı:60::60::60:

:9::9::9:kız siz karı koca çok komiksiniz galiba ne güzel Allah neşenizi bozmasın:9:

Back
X