- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.481
venüscüm yıne döktürmüssün tatlım . hem burda hem diğer topikte . ellerine saglık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
venüscüm yıne döktürmüssün tatlım . hem burda hem diğer topikte . ellerine saglık.
canlarım teşekkür ederim ecrincim venüscüm size de yanımda olduğunuz için ay ben azcık deneyeyim titremelerim geçti gibin eğer başarabilirsem burdan hiç ayrılmam sanırım büyük te konuşmayayım da
´tatlim sen su egzersize basladin ya hic burdsan ayrilabilecegini sanmiyorum bagimli olacaksin buraya bagimlicanlarım teşekkür ederim ecrincim venüscüm size de yanımda olduğunuz için ay ben azcık deneyeyim titremelerim geçti gibin eğer başarabilirsem burdan hiç ayrılmam sanırım büyük te konuşmayayım da
iyiyim tatlim sagol.neyim var bende anlamadim gerci bir atesim cikiyo bir iniyo halim yok benim herüfü bekliyom gelmedi acliktan oldummmmecrin canım nasıl oldun tatlım
´tatlim sen su egzersize basladin ya hic burdsan ayrilabilecegini sanmiyorum bagimli olacaksin buraya bagimli
iyiyim tatlim sagol.neyim var bende anlamadim gerci bir atesim cikiyo bir iniyo halim yok benim herüfü bekliyom gelmedi acliktan oldummmmsen naptin minnos kocisten haber varmi???
:18ooffff kızlar ya acayıp streslıyım dunkı p...denemesınden sonra esım bugunde beklıyor deneme yapmak ıcın napcam yaaa cok tedırgınım acaba bu halde yapmak dahada mı karamsarlastırır:18:
vajiyi yenen arkadaşlar bişey sorcam egzersizler sırasında kırmızı gelmiyo p...s denemesinde geliyo mu. Benim eşim buna takılmış durumda sen bu mumla bozamıyosan ben nasıl yapcam diyo. Ben de esniyomuş işte böle diyorum ama anlamıyo
Ayy ne güzel senin kocan denemek istiyo benimkisi de istemiyo tam tersi bıktı benden artık galiba
canımmmm egzersiz sırasında hiç bozan duymadım...tam olarak ilişki yaşanıp gitgel yapıldıktan sonra geliyor % 20 lik kısımda hiç gelmedi çünkü vaji esnemişti ve kendilerni rahat bırakıyorlardı....anacım eşin senin bakire olduğunu biliyo sonuçta o işi bi yapın gelmezse dr gidersin eşinle beraber o muayene eder eşinde rahatlar bebişim...
yok canım bıkmak degıldır senın ıyıce rahatlamanı alısmanı beklıyordur yanı senınkı daha garantıcı benımkı acelecı cocuk gıbı yanı![]()
Siz ne kadarlık evlisiniz. Biz altı yıllık evliyiz heralde artık tembelleşti mi ne