Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım teşekkür ederim ecrincim venüscüm size de yanımda olduğunuz için ay ben azcık deneyeyim titremelerim geçti gibin eğer başarabilirsem burdan hiç ayrılmam sanırım büyük te konuşmayayım da

venüscüm yıne döktürmüssün tatlım . hem burda hem diğer topikte . ellerine saglık.

benimle aynı durumda olan arkadaşlar belki daha iyi hissederler kendilerini diye nostalji yaptım azcık o günlere dalıverdim :69:

canlarım teşekkür ederim ecrincim venüscüm size de yanımda olduğunuz için ay ben azcık deneyeyim titremelerim geçti gibin eğer başarabilirsem burdan hiç ayrılmam sanırım büyük te konuşmayayım da

oooo bebişim sen en önemli adımı attın zaten gerisi gelecek başlamak bitirmenin yarısıdır :36:

sakııın korkma
biz 2007 de evlendik ve bu sorunu yeni çözdük.tabii eşinin desteği çook önemli.
varya hiç hem de hiç korkulacak bişi yokmuş gerçekten.umarım siz de çözersiniz bu sorunu

´tatlim sen su egzersize basladin ya hic burdsan ayrilabilecegini sanmiyorum bagimli olacaksin buraya bagimli:70::70::70:
ecrin canım nasıl oldun tatlım
iyiyim tatlim sagol.neyim var bende anlamadim gerci bir atesim cikiyo bir iniyo halim yok benim herüfü bekliyom gelmedi acliktan oldummmm:56::56::56:sen naptin minnos kocisten haber varmi???

´tatlim sen su egzersize basladin ya hic burdsan ayrilabilecegini sanmiyorum bagimli olacaksin buraya bagimli:70::70::70:

iyiyim tatlim sagol.neyim var bende anlamadim gerci bir atesim cikiyo bir iniyo halim yok benim herüfü bekliyom gelmedi acliktan oldummmm:56::56::56:sen naptin minnos kocisten haber varmi???

canım dikkat et kendine .
kocişle görüştük bugun sanırım süpriz yapacak eşşek pazar burda galiba :32:

:18:oooffff kızlar ya acayıp streslıyım dunkı p...denemesınden sonra esım bugunde beklıyor deneme yapmak ıcın napcam yaaa cok tedırgınım acaba bu halde yapmak dahada mı karamsarlastırır:18:

vajiyi yenen arkadaşlar bişey sorcam egzersizler sırasında kırmızı gelmiyo p...s denemesinde geliyo mu. Benim eşim buna takılmış durumda sen bu mumla bozamıyosan ben nasıl yapcam diyo. ben de esniyomuş işte böle diyorum ama anlamıyo

vajiyi yenen arkadaşlar bişey sorcam egzersizler sırasında kırmızı gelmiyo p...s denemesinde geliyo mu. Benim eşim buna takılmış durumda sen bu mumla bozamıyosan ben nasıl yapcam diyo. Ben de esniyomuş işte böle diyorum ama anlamıyo

canımmmm egzersiz sırasında hiç bozan duymadım...tam olarak ilişki yaşanıp gitgel yapıldıktan sonra geliyor % 20 lik kısımda hiç gelmedi çünkü vaji esnemişti ve kendilerni rahat bırakıyorlardı....anacım eşin senin bakire olduğunu biliyo sonuçta o işi bi yapın gelmezse dr gidersin eşinle beraber o muayene eder eşinde rahatlar bebişim...

canımmmm egzersiz sırasında hiç bozan duymadım...tam olarak ilişki yaşanıp gitgel yapıldıktan sonra geliyor % 20 lik kısımda hiç gelmedi çünkü vaji esnemişti ve kendilerni rahat bırakıyorlardı....anacım eşin senin bakire olduğunu biliyo sonuçta o işi bi yapın gelmezse dr gidersin eşinle beraber o muayene eder eşinde rahatlar bebişim...

İşte anlamıyo adam sorun bakire olmak falan değil de yapamama korkusu bu sefer de sen mumu alıyosun acaba ben mi yapamıyorum diyo

ya çok güzel şeyler yazıyo bu venüs bacı,yanlız ben buraya gelmeden kegel egzersizlerini çok önemsemiyodum yaklaşık bir haftadır ciddi bi şekilde yapmaya başladım fakat fazla yapmanın sakıncalı olduğunu okumuştum ilk sayfalarda o yüzden 25 sabah 25 akşam ve küçük abdest nezaman gelirse ozaman yapıyordum dünden beri adetim, adet olmadan önce iki gün boyunca çok sancılandım egzersize bağladım çünkü egzersizin akabindede böyle geçici sancı olmaya başlamıştı,
bi arkadaş adet dönemindede bu egzersize devam edebilceğimi söyledi ama ben çok sancı yapıyor diye yapmıyorum hatamı ediyorum sizce, yani yapmam gerekiyomu ama çok acıyooo yaaa bunuda kayla alarak cevap verin

Siz ne kadarlık evlisiniz. Biz altı yıllık evliyiz heralde artık tembelleşti mi ne

bız 3,5 sene oldu canım yanı bızımde yenı degıl ama ben evlendıgımızden berı ılk defa egzersız yapıyorum daha once hep kendılıgınden olacak dıye dusunduk sonuc ortada...bence esım tam olarak hazır olmanı beklıyor sende ıyıce emın ol ıstıyro belkıde bunca yıl olmus olunca tam olsun ıstıyorduk daha once hayal kırıklıgı cok yasandıysa bı daha yasamak ıstemıyordur merak etme ınsallah duzelecek sen egzersızlerını yap senın ılerlemelerını gorunce o da ısteklı olur sen bıraz daha yap bakalım

Back
X